ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Επιτέλους, πέτυχα μετάδοση του ITV HD..

attachment.php

άνοιξε βρε το msn να σου στυλο settings να γλείφεις τα δάκτυλα σου !!
ο dm 800 με το 3.80 έχει database v 4 ,τα settings τις λίκρα in πιο παλιά για αυτό μπορεί να υπάρχουνε προβληματάκια με τα settings τις λίκρα σε gemini 3.80
έχω έναν dm800 από το salora.gr για test και τον πειραματίζομαι !!
απόλαυσε την τρίτη το βραδυ τον αγώνα champions league manchester united- celtic γιατί τέτοια εικόνα δεν έχω di σε κανένα άλλο κανάλι !!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

άνοιξε βρε το msn να σου στυλο settings να γλείφεις τα δάκτυλα σου !!
ο dm 800 με το 3.80 έχει database v 4 ,τα settings τις λίκρα in πιο παλιά για αυτό μπορεί να υπάρχουνε προβληματάκια με τα settings τις λίκρα σε gemini 3.80
έχω έναν dm800 από το salora.gr για test και τον πειραματίζομαι !!
απόλαυσε την τρίτη το βραδυ τον αγώνα champions league manchester united- celtic γιατί τέτοια εικόνα δεν έχω di σε κανένα άλλο κανάλι !!!

Στείλτε και κάνα πμ σ' εμάς που δεν έχουμε msn!

Παίδες, το κανάλι είναι ελεύθερης μετάδοσης. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.
Για την λήψη του ITV πρέπει να εισαχθεί με το χέρι το Video Pid.

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Σε δεκτη της Σκαι γινετε αυτο ?

Και πως το βάζω αυτό στον dm800?

Με τον settings editor στο PC. Κάνε δεξί κλικ στο κανάλι που εμφανίζεται σαν 10510 και κάνε edit details. Εισάγεις VPid 3401, APid 3402 και PCR 3401 και με την ευκαιρία αλλάζεις το όνομα σε ITV HD.

Αν έχεις περασμένα έτοιμα settings θα το δεις σαν ITV HD, οπότε περνάς μόνο τα pids.

Δηλαδή και με τα settings του Likra, πάλι πρέπει να πειράξουμε τα settings του καναλιού μέσω editor για να δούμε εικόνα?

Thanks AlexT_
Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα settings του likra, αλλά παίζω μέσω της επιλογής create xml του dm800. Θα πρέπει να δω ένα κανάλι 10510 και να κάνω τις αλλαγές αν έχω καταλάβει καλά. Θα το κοιτάξω το απόγευμα και αν δεν πετύχω θα ξαναρωτήσω...

Λοιπόν, εγώ δεν κατάφερα να βρω το service 10510.
Ξανασκάναρα το δορυφόρο, αλλά πάλι τίποτε.
Καμιά ιδέα;
Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;
Επίσης έκανα χειροκίνητο σκαν στον humax 2000 και έβαλα τα vpid, apid, κτλ, αλλά πάλι δεν κατέβασα τίποτα.

To ITV HD έρχεται από τον Eurobird και μάλιστα από την fixed beam. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δες το επίκεντρο της δέσμης και θα καταλάβεις.

285e_1.gif

Και κάτι άλλο. Το ότι στη Θεσσαλονίκη κατεβαίνει με 90άρι δε σημαίνει τίποτα. Εμφανίζει απότομη πτώση νοτιότερα.

Πάντως δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Υπόθεση κάνω.

Για να μετρήσεις τις δυνάμεις σου, πες μου αν έχεις σήμα στις παρακάτω SD συχνότητες:
1. 11.224 V, 27500, 2/3
2. 11.261 H, 27500, 2/3

Και κάτι άλλο. Το ότι στη Θεσσαλονίκη κατεβαίνει με 90άρι δε σημαίνει τίποτα. Εμφανίζει απότομη πτώση νοτιότερα.

Πάντως δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Υπόθεση κάνω.

Για να μετρήσεις τις δυνάμεις σου, πες μου αν έχεις σήμα στις παρακάτω SD συχνότητες:
1. 11.224 V, 27500, 2/3
2. 11.261 H, 27500, 2/3

O dm800 λοκάρει την πρώτη συχνότητα με snr 11%, agc 46%, db 6.10 & ber υψηλό από 400 έως 600 και κατεβάζω 10 κανάλια
Στη δεύτερη συχνότητα λοκάρει στα 3,4db, snr 6%, agc 36% & ber 0, χωρίς να κατεβάζω κανάλια.
Στην 11428 έχω 3.6 db, 7% snr, 29% agc & ber >700000

Αυτό που λέει ο Αλέξης είναι το σωστό, ότι δηλαδή το σήμα πέφτει απότομα όσο πας νοτιότερα. Δυστυχώς εδώ στη Ρόδο με 2.40μ πιάτο δεν μπορεί να κατέβει το κανάλι...