ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Και όμως το hd του itv είναι σημαντικά κατώτερο σε ευκρίνεια από αυτό του hd suisse...

Συμφωνώ απολύτως!!!

Χθές έκανα την σύγκριση και η διαφορά στην εικόνα ήταν αισθητή. Το θέμα του σχολιασμού ομώς στο HD Suisse...

Γαλλικά;
Γερμανικά;
Ιταλικά;

Οι Αγγλάρες είναι άλλο πράγμα...

Ο σχολιασμός είναι το μεγάλο συν των Βρετανών.
Στο ελβετικό προτιμώ τον Ιταλικό σχολιασμό, αν και γαλλομαθής...

Δεν έχω συνδρομή στο hd suisse (δυστυχώς δεν έχω άκρες στην Ελβετία για την προμήθεια κάρτας) και δεν μπορώ να κρίνω την εικόνα του. Χθες βράδυ πάντως στον αγώνα της Γερμανίας η εικόνα του itv hd ήταν πολύ καλή.

καλημερα σε ολους τους φιλους

UEFA Europa League - Play-Off Round (1st Leg)Liverpool-Trabzonspor

σημερα το βραδυ 21:45

interchelseastadium.jpg

Δυστυχώς έχω την εντύπωση πως θα είναι στο transponder που ήταν τα sky sports interactive, τα οποία δε μπορούσαμε να δούμε πολλά χρόνια και ξαφνικά φέτος μεταφέρθηκαν και βλέπουμε από εκεί τα multiscreen του champions league. Έτσι γράφουν στο Αγγλικό forum αλλά μόνο υποθέσεις κάνουν όλοι.

its allive! ITV 2 HD στο κανάλι 225. Ξεκινάει το πρόγραμμα αποψε στις 22:00 ώρα Ελλάδος!

its allive! ITV 2 HD στο κανάλι 225. Ξεκινάει το πρόγραμμα αποψε στις 22:00 ώρα Ελλάδος!

αλλα εδω κατω δεν βλεπω να κατεβαινει η συκεκριμενη συχνοτητα :twoguns:

ας μας αναφερουνε παιδια απο αθηνα και πανω ποσοστο σηματος και ποιοτητα εικονας

αλλα εδω κατω δεν βλεπω να κατεβαινει η συκεκριμενη συχνοτητα :twoguns:

ας μας αναφερουνε παιδια απο αθηνα και πανω ποσοστο σηματος και ποιοτητα εικονας

Εγώ είμαι Βόλο με 1.50 πιάτο.

irvr.jpg

Εικόνα εχει ακόμα μονο το logo του ITV2 HD

Φαντάζομαι πως σκαναρεις σε dvb-s2 και οχι σε dvb-s... έτσι;

Last edited:
Ωχ!!! Στην Κρήτη δεν βγαίνει ούτε η 2A NORTH με 2,4;; ή μόνο συγκεκριμένες συχνότητες αυτής;;

Last edited: