ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Και εγώ στην αρχή τον ζήλεψα αλλά μετά είδα οτι μένει Βρυξέλλες ο φίλος aktizol, οπότε .....

Και ανοίγεις το BBC HD με 85cm;

Α τώρα είδα το location σου.

Λοιπόν παίδες, ήρθε η ώρα κι εμείς με DM800 να δούμε το περιβόητο ITV HD.
Ας αναφέρει κάποιος την κατάσταση του καναλιού.
Παίζει 24ωρο πρόγραμμα?
Ενεργοποιείται συγκεκριμένες ώρες?
Ακολουθούν οδηγίες.

Για να δείτε ITV HD στον DM800, ο τρόπος είναι σχετικά απλός.
Συνδέεστε με FTP στον δέκτη.
Στην διαδρομη etc/enigma2 θα βρείτε το αρχείο lamedb
Το κάνετε edit και στο τέλος πριν το "end" προσθέτετε τις παρακάτω γραμμές όπως είναι:

290e:011a0000:090b:003b:1:0
ITV HD
p:BSkyB,c:000d49,c:030d49,c:040d4a,c:050001,f:5

Τραβήξτε τον δέκτη απο το ρεύμα και ξανασυνδέστε τον.

Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε με κάποιον έντιτορ την κατάσταση του καναλιού. O Dream το αναγνωρίζει ως data. Αν χρειαστεί αλλάξτε σε TV channel και προσθέστε video, audio pid και PCR (3401 - 3402 - 3401)

Συμβουλές: Σώστε την λίστα καναλιών πριν τις ..επιχειρήσεις.
Οι λιγότερο έμπειροι ας αναμένουν τις πρώτες αναφορές επιτυχίας

Περιμένοντας την πρώτη εκπομπή.. :ernaehrung004:

Τελικά κατεβαίνει εύκολα η συχνότητα παιδιά? Γιατί την τελευταία φορά που δοκίμασα δεν είχα βρει κάτι στην Horizontal.

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Για να δείτε ITV HD στον DM800, ο τρόπος είναι σχετικά απλός.
Συνδέεστε με FTP στον δέκτη.
Στην διαδρομη etc/enigma2 θα βρείτε το αρχείο lamedb
Το κάνετε edit και στο τέλος πριν το "end" προσθέτετε τις παρακάτω γραμμές όπως είναι:

290e:011a0000:090b:003b:1:0
ITV HD
p:BSkyB,c:000d49,c:030d49,c:040d4a,c:050001,f:5

Τραβήξτε τον δέκτη απο το ρεύμα και ξανασυνδέστε τον.

Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε με κάποιον έντιτορ την κατάσταση του καναλιού. O Dream το αναγνωρίζει ως data. Αν χρειαστεί αλλάξτε σε TV channel και προσθέστε video, audio pid και PCR (3401 - 3402 - 3401)

Συμβουλές: Σώστε την λίστα καναλιών πριν τις ..επιχειρήσεις.
Οι λιγότερο έμπειροι ας αναμένουν τις πρώτες αναφορές επιτυχίας

Περιμένοντας την πρώτη εκπομπή.. :ernaehrung004:
Δούλεψε κανονικά.....για την ώρα έχει κάρτα με την ενδειξη ITV HD This service is currently unavailable

Τα εβαλα ολα αυτά κανονικά...αλλά δεν βρισκω το καναλι! Που τα βαζει τα data ο 800αρης, μονο τιβι και ραδιο μπορω να βρω; (στον 500αρη τα εβρισκα κανονικά απο το αρχικό μενού). Η πρεπει ντε και καλά να το ξανμαφορτωσω με pids (και που έχουμε τετοια επιλογή σε δαύτον;)

Εμένα μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί με 2.40μ από Ρόδο δεν έχω καθόλου σήμα σε αυτή τη συχνότητα??? Είναι λογικό? Είναι τόση δύσκολη αυτή η συγκεκριμένη συχνότητα τελικά?

Προς κατόχους DM800. Αν πάτε στο satfinder και βάλετε τη συγκεκριμένη συχνότητα, σας βγάζει τίποτα?

Last edited:
Τα εβαλα ολα αυτά κανονικά...αλλά δεν βρισκω το καναλι! Που τα βαζει τα data ο 800αρης, μονο τιβι και ραδιο μπορω να βρω; (στον 500αρη τα εβρισκα κανονικά απο το αρχικό μενού). Η πρεπει ντε και καλά να το ξανμαφορτωσω με pids (και που έχουμε τετοια επιλογή σε δαύτον;)
Πριν το κανεις αυτό που λέει με ενα editor να έχεις σβήσει το καναλι 10510 αν θυμάμαι καλα που είναι το ITV HD....ή καλύτερα ακόμα σβήσε ότι έχει η συχνότητα 11428 Η που είναι το ITV HD.....πέρασε τα κανάλια μετά στον DM και μετά κάνε την διαδικασία και θα δουλέψει 100%

Γιατι ειναι fixed beam του Eurobird1 που σημαίνει πιάτο 1μ στην Καστοριά ...αλλά καπου 4-5 μ στην Ρόδο! Δηλαδή δεν σε σώζουν ούτε τα φτερά και υποθέτω ότι δεν έχεις διάθεση να μετακομίσεις Βορειότερα!

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Εμένα μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί με 2.40μ από Ρόδο δεν έχω καθόλου σήμα σε αυτή τη συχνότητα??? Είναι λογικό? Είναι τόση δύσκολη αυτή η συγκεκριμένη συχνότητα τελικά?

Προς κατόχους DM800. Αν πάτε στο satfinder και βάλετε τη συγκεκριμένη συχνότητα, σας βγάζει τίποτα?
Έχω οριακό σήμα 5db στην περιοχή Τρικάλων με 1.10 πιάτο (συμφωνα με την ένδειξη του satfinder του DM800) αλλά ε[ειδή είναι 2/3 fec δεν σπάει