Τι εννοείς πολύ δύσκολο? Είναι 93db με αντίσταση που δεν πέφτει πουθενά κάτω από 6Ω. Παρ' όλα αυτά, λόγω 15", όσο πιό πολλά watt του δώσεις, τόσο καλύτερα παίζει. Το λεγόμενο headroom

Ξέρω και κάποιους που γενικά τα 44xx τα παίζουν με μικρούς Pass αλλά και με λάμπες.
Το xover ποτέ δεν με απασχόλησε. Χρησιμοποιούσα το εσωτερικό. - Για αυτούς που ίσως δεν γνωρίζουν, στο πίσω μέρος, ανάλογα με τις μπόρνες που χρησιμοποιείς, έχεις επιλογή ενεργής διενίσχυσης, χρησιμοποιώντας το 5532 εξωτερικό xover της JBL με αντίστοιχες κάρτες.Ενοω οτι οι ποιο πολλοι δεν τα ξερουν σαν ηχεια και μολις ακουν την λεξη jbl stoudio monitor το μυαλο τους παει κατευθειαν στα επαγγελματικα μπαουλα της jbl αλλα δεν ξερουν οτι το φινιρισμα αυτου του ηχειου ξεπερνα πολλα ''καλοκατασκευασμενα''ηχεια,και επειτα οπως ειχα γραψει ποιο παλια τα ηχεια αυτα εχουν πολυ λιγους φιλους και σαν παραδειγμα δες ποσοι ιδιοκτητες εχουν παραθεσει στο καλεσμα μας τα ηχεια τους jbl!!Αλλα οποιος τα ακουσει δεν αλλαζει μαρκα ποτε!!!(παντα μιλαω για τα ακριβα μοντελα)Ειπαμε οταν αυτα ξεκινανε να παιζουν τα αλλα τελειωνουν!!!!
Ξερεις ποσοι φιλοι ηταν τελειως αρνητικοι και με κοροιδευαν με τα ηχεια που πηρα και οταν ηρθαν στο σπιτι για 15λεπτη ακροαση(τοσο προκατηλημενοι ηταν)εκατσαν ωρες ατελειωτες?Το αποτελεσμα ηταν πρωτογνωρο για αυτους,μου εδωσαν συγχαρητηρια οπως και ο εμπειροτατος Θεμις (Location)που οταν ακουσε οτι παιζω με κορνες στην αρχη απογοητευτηκε αλλα οταν ηρθε σπιτι και ακουσε το συστημα, μου εδωσε συγχαρητηρια(για τα jbl ποιο πολυ)δεν το περιμενε αυτο που ακουσε απλα η μονη του παρατηρηση ηταν οτι δεν κατεβαινει πολυ χαμηλα αλλα του εξηγησα οτι ειχα ταπωσει την μια εξοδο καθε ηχειου μπας ρεφλεξ για να αποφυγω τα μπουμαρισματα.Απο την στιγμη που αυτο το εμπειρο και καλλιεργημενο ατομο εκανε θετικοτατα σχολια αυτο μου αρκει!!
:drummer::drummer::drummer::drummer:
Χμμμ... μεγάλη κουβέντα.
Define χάι εντ 
))
Σίγουρα δεν μου έλειψαν τα πρίμα. H μονάδα των υψηλών φτάνει έως τα 16Khz. Τι υπάρχει από κει και πάνω? Και να υπάρχει, σίγουρα λόγω φύσης -47 γαρ - δεν θα το άκουγα. :coool: