- 21 January 2007
- 21,629
Ναι με πείραξε, διότι αυτοί που τον λένε απατεώνα έχουν κάτι να κερδίσουν... έλα τώρα,... τόσα χρόνια μέσα στα hiend και στα στερεοφωνικά είμαστε, να μην είμαστε αφελής... δεν είναι σωστό να κάνουμε τα παπαγαλάκια κάποιων που έχουν συμφέροντα...
Ούτε περιμένω να έχει την ίδια άποψη με μένα... άλλωστε αυτά τα χρόνια που είμαι μαζί σας έχω διαβάσει από τα εξαιρετικά και σωστά σχόλια, μέχρι τα πιο παλαβά βλακώδη και άσχετα... φόρουμ είναι...
Έχω σοβαρό πρόβλημα όμως όταν κάποιος δεν έχει προσωπική άποψη και γνώση να αναμασά πράγματα από άλλα φόρουμ ή άλλες πηγές και θέτοντας τα ως αλήθειες...
Προτιμώ να πει κάποιος ότι το δοκίμασε και δεν του άρεσε, διότι μέχρι εκεί, κατά την άποψη μου είναι το όριο αληθείας και άποψης από έναν απλό χρήστη, και άλλο να κάνει κρίσεις παραθέτοντας για επιχειρήματα άλλων τα σχόλια (χωρίς να γνωρίζει ή να υποπτεύεται τα παρασκήνια)...
Τέλος τα σχόλια από μένα για το plug in αυτό, για να μην δημιουργώ πρόβλημα ούτε στο φόρουμ ούτε σε κανέναν...
Στους άλλους φίλους έχω να πω ότι δεν έχετε σετάρει τα συστήματα σας με την βέλτιστη απόδοση... μόνο και μόνο ότι παίζεται από εξωτερικούς σκληρούς USB έχετε απώλειες...
Όπως τα λες φίλε economides... ακριβώς τα ίδια συμπεράσματα έχω αποκομίσει και εγώ...
Λες και ο πωλητής του JPlay δεν βγάζει λεφτά. Αυτός σίγουρα έχει συμφέρον.
Αντιθέτως δε βλέπω συμφέρον των μελών μας ή των μελών του hydrogen audio.
Η παράθεση Links και Quotes δε κάνει κανένα κακό.
Από εκεί και πέρα συμφωνώ ότι πολλά setup παίρνουν Optimization.