Κώστας Παπαγεωργίου
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC 350, JVC HD750 ή Infocus in83
Μα Μπάμπη μου δεν είπα ποτέ κάτι το αντίθετο.
Απλά ανέφερα το γεγονός του μίνι 'συγκριτικού' και επειδή όπως γνωρίζεις έχω και εγώ πολύ καλή εμπειρία με τους προβολείς της JVC, θεωρώ τον HD750 σαφώς καλύτερο προβολέα και από τους 2 προκάτοχους, γιατί πολύ απλά συνδυάζει τις 'αρετές' τους χωρίς να πάσχει από τις ασθένειες αυτών.
Εκείνη τη χρονική στιγμή αν δεν είχα τον HD1 θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αγορά του Planar.
Αν δεν ήταν και τόσο 'καλαίσθητος' θα ήταν μια σίγουρη επιλογή.
Τώρα αν στα παραπάνω που αναφέρω προσθέσεις και το CMS, τη βηματική ίριδα, την ευκολία τοποθέτησης, τις motorized παροχές, το μοναδικό native contrast του, την πολύ καλή συμπεριφορά out of the box, την άριστη σύγκλισή του, το όμορφο design του
κ.α. δεν έχεις, πιστεύω, κάτι άλλο να ζητήσεις από έναν προβολέα αυτής της κατηγορίας τιμής.
Και συμφωνώ ως πρόταση μεταξύ των 3 που θέτει ο φίλος μας να βάλει στη λίστα του και τον Planar αν δεν τον ενοχλεί η αισθητική του...
Άδικο για ποιόν;![]()
Κώστα, εγώ δέν έχω κολλήματα...
Μου αρέσει πάρα πολύ το μηχάνημα που έχω και γι´αυτό βεβαίως το πλήρωσα. Γι αυτό άλλαξα και τον HD1. Γι' αυτό, όταν τους βάλαμε δίπλα δίπλα με τον ΙΝ83 πλήρωσα πάνω από ένα χιλιάρικο διαφορά στον ίδιο αντιπρόσωπο για να πάρω έναν προβολέα άγνωστο με αμφίβολη μεταπωλητική αξία, αντί τον ΙΝ83, επειδή στα μάτια μου ήταν πολύ καλύτερος και με εντυπωσίασε.
Αργότερα είδα (δίπλα-δίπλα στο σπίτι μου) και τον JVC 750 και τον SONY 80 και ομολογουμένως ο 750 με "ζόρισε". Μάλιστα στην ψηφοφορία που κάναμε στο Audiovideo για προβολέα της χρονιάς ψήφισα τον 750, αν και σε κάποια σημεία ο Planar είναι αρκετά καλύτερος, επειδή τον θεωρώ πιό ολοκληρωμένο μηχάνημα.
Όπως βλέπεις τη γνώμη μου τη λέω, αυτά που βλέπω τα γράφω,χωρίς βεβαίως να ισχυρίζομαι οτι επειδή το λέω εγώ είναι και έτσι.
Ο καθένας έχει τα δικά του - σεβαστά - κριτήρια και βάσει αυτών παίρνει και τις αποφάσεις του. Όταν μάλιστα έχει δεί πολλά μηχανάκια, και μάλιστα σε Α-Β αντιπαράθεση, και στο τέλος αποφασίζει να βγάλει απ' την τσεπούλα του 5,500 ζεστά-ζεστά ευρώπουλα μάλλον θα πάρει κάτι που του αρέσει πολύ, έτσι δεν είναι;
Μα Μπάμπη μου δεν είπα ποτέ κάτι το αντίθετο.
Απλά ανέφερα το γεγονός του μίνι 'συγκριτικού' και επειδή όπως γνωρίζεις έχω και εγώ πολύ καλή εμπειρία με τους προβολείς της JVC, θεωρώ τον HD750 σαφώς καλύτερο προβολέα και από τους 2 προκάτοχους, γιατί πολύ απλά συνδυάζει τις 'αρετές' τους χωρίς να πάσχει από τις ασθένειες αυτών.
Εκείνη τη χρονική στιγμή αν δεν είχα τον HD1 θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αγορά του Planar.
Αν δεν ήταν και τόσο 'καλαίσθητος' θα ήταν μια σίγουρη επιλογή.
Τώρα αν στα παραπάνω που αναφέρω προσθέσεις και το CMS, τη βηματική ίριδα, την ευκολία τοποθέτησης, τις motorized παροχές, το μοναδικό native contrast του, την πολύ καλή συμπεριφορά out of the box, την άριστη σύγκλισή του, το όμορφο design του

Και συμφωνώ ως πρόταση μεταξύ των 3 που θέτει ο φίλος μας να βάλει στη λίστα του και τον Planar αν δεν τον ενοχλεί η αισθητική του...