JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Δηλ. να υποθέσουμε ότι ο Μπάμπης έχει για άλλη μια φορά δίκιο, το πράγμα πήρε τον δρόμο του??? Άντε καλορίζικος!!!
(Δεν ξέρω τι έγινε μ' εκείνη την καραμπίνα που λέγαμε ρε γμτ, ανησυχώ!...) -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Γιώργο, τα πιο "κοφτερά" μάτια είχαν ήδη "δει" τη δουλειά..

Υ.Γ. Ο Σύριος είναι γρήγορος.. γιαυτό και αποφεύγει την καραμπίνα.. (για την ώρα.. :flipout: )

Γιώργο, τα πιο "κοφτερά" μάτια είχαν ήδη "δει" τη δουλειά..

Υ.Γ. Ο Σύριος είναι γρήγορος.. γιαυτό και αποφεύγει την καραμπίνα.. (για την ώρα.. :flipout: )

Έχεις δίκιο, λόγω περιορισμένου χρόνου χάνω επεισόδια.
Αλλά με κείνο το (Μπα)-Μπίκομ ακόμα γελάω..... :flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Πικαρίστηκες Μπίκομ, ε; :p

Try again... try hardly... I trust you...
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Try again... try hardly... I trust you...
icon10.gif
Το ανέκδοτο με τον κυνηγό στο δάσος και τις αρκούδες το ξέρεις, ε;

Μη λες μετά ότι φταίω εγώ.

:p

/OT

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Το ανέκδοτο με τον κυνηγό στο δάσος και τις αρκούδες το ξέρεις, ε;

Μη λες μετά ότι φταίω εγώ.

:p

/OT

Τώρα μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε... Θα την τρελάνουμε τη μαϊμού.
Από πότε φταίει αυτός που απαντάει;
Εδώ μιλάμε για τον 750. Είδες οτι επίτηδες δεν απάντησα στον Ντίνο, αν θα προτιμούσα αυτόν ή τον Planar, για να μην έχουμε ερεθισμούς και κοψίματα. Εσύ όμως, χωρίς να ερωτηθείς, έτρεξες να προλάβεις.
Και φταίω κι από πάνω;
icon10.gif

Με την πλάκα στην πλάκα η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί η επικοινωνία (πχ ίσως παρεξήγησα το ʽtry againʼ -> ίσως δεν κατάλαβες το νόημα του ʽκυνηγούʼ -> δεν κατάλαβα το ʽπρόβλημαʼ σύγκρισης με τον Planar κοκ). :p

Τεσπα, πες μας τώρα ποιον προτιμάς, τον 750 ή τον Planar; /devil

ΥΓ Α και εννοείται ότι φταις εσύ, ξέρεις ποτέ να φταίω εγώ; (αυτό μου το έμαθε ο Master (THX) Koulis) :p

Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Τεσπα, πες μας τώρα ποιον προτιμάς, τον 750 ή τον Planar;

Αν δώ τον 750 στο χώρο μου και μάλιστα για κάποιες ώρες θα σου απαντήσω σίγουρα.
Αν θές εδώ και τώρα μονολεκτική απάντηση θα σου έλεγα οτι overall προτιμώ τον 750 γιατί είναι πιό "πλήρες" μηχάνημα.
Σε κάθε περίπτωση όμως μιλάμε για διαφορετικά μηχανάκια που κάποια πράγματα του ενός δεν μπορεί να τα έχει ο άλλος και τούμπαλιν.
Ελπίζω να σε κάλυψα. :p

Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Ελπίζω να σε κάλυψα. :p
Τα 'επικάλυψες' μέγιστε Μπίκε :p

Αν θες να είσαι εντάξει με το κοινό σου, να μας πεις που κερδάει ο ένας και που ο άλλος. :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Τα 'επικάλυψες' μέγιστε Μπίκε :p

Αν θες να είσαι εντάξει με το κοινό σου, να μας πεις που κερδάει ο ένας και που ο άλλος. :)

Βιάζεσαι... Και με παρασύρεις σε συμπεράσματα τουλάχιστον επισφαλή. Είναι ασόβαρο με μιά θέαση να κάνουμε τους ξερόλες και να βγάζουμε αποφθέγματα.
Θα ακολουθήσω όμως τον κατήφορο που άπλωσες μπροστά μου και θα σου πώ τι πιστεύω, έστω κι άν αναγκαστώ αργότερα να αναθεωρήσω.
Λοιπόν, ο Planar κερδίζει σε τρισδιάστατο σε "καθαρότητα", όχι sharpness αλλά clarity, και σε χρώματα. Ακόμα και με το πλήρες CMS ο 750 πιστεύω οτι δεν θα πάρει κεφάλι.
Στα υπόλοιπα, μαύρο contrast ομαλότητα κίνησης και ευελιξία ο 750 υπερτερεί.

Χαίρομαι που σε παρασύρω στον βούρκο :p

Σοβαρά πάντως, σιγά βρε, την γνώμη μας λέμε - πως είδαμε το μηχανάκι. Ούτε τον ξερόλα κάνει κανείς, ούτε αποφθέγματα γράφει. Είναι τόσοι πολλοί οι υποκειμενικοί παράγοντας άλλωστε που τι να λέμε…

Περί χρώματος πάντως, από την μικρή εμπειρία μου αλλά με βάση την λογική μου, η άποψή μου είναι ότι, εκτός του ότι είναι ο πλέον υποκειμενικός παράγοντας, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να συγκρίνεις 2 μηχανάκια όταν δεν είναι ρυθμισμένα.

Πόσο μάλλον αν τα μηχανήματα έχουν πλήρες CMS (άρα δεν είναι ότι το ένα στερείται δυνατότητα ρύθμισης εξ’ αρχής).

Μερικές φωτό από το μηχάνημα:

Αποψη από μπροστά. Το κάλυμμα του φακού ανοίγει ηλεκτρικά α'λά Sony

attachment.php

Η πλαϊνή όψη, όπου διακρίνεται το πάνελ των συνδέσεων:

attachment.php

Φωτό από το πάνω πάνελ χειρισμού, όπου διακρίνεται και το νέας σχεδίασης τηλεχειριστήριο:

attachment.php

Attachments

• IMG_0303.JPG
    IMG_0303.JPG
    48.2 KB · Views: 144
  • IMG_0301.JPG
    IMG_0301.JPG
    40.7 KB · Views: 142
  • IMG_0307.JPG
    IMG_0307.JPG
    39.6 KB · Views: 141