JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Αν δώ τον 750 στο χώρο μου και μάλιστα για κάποιες ώρες θα σου απαντήσω σίγουρα.
Αν θές εδώ και τώρα μονολεκτική απάντηση θα σου έλεγα οτι overall προτιμώ τον 750 γιατί είναι πιό "πλήρες" μηχάνημα.
Σε κάθε περίπτωση όμως μιλάμε για διαφορετικά μηχανάκια που κάποια πράγματα του ενός δεν μπορεί να τα έχει ο άλλος και τούμπαλιν.
Ελπίζω να σε κάλυψα. :p
Εμένα πάντως με έπεισες.........:slapface:

-bye-

Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Τάσο αν επιτρέπεται,, κατά την γνώμη σου αξίζει η μετάβαση απο τον HD1 στον 750?

Ναι.

Προσέξτε όμως, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ξαφνιαστήκαμε όπως τότε με τον HD1. Το σοκ που είχαμε πάθει όλοι τότε με τον HD1 μάλλον θ' αργήσουμε να το ξαναζήσουμε. Και σ' αυτό συμφωνήσαμε άπαντες οι παρευρισκόμενοι.

Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Ναι.

Προσέξτε όμως, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ξαφνιαστήκαμε όπως τότε με τον HD1. Το σοκ που είχαμε πάθει όλοι τότε με τον HD1 μάλλον θ' αργήσουμε να το ξαναζήσουμε. Και σ' αυτό συμφωνήσαμε άπαντες οι παρευρισκόμενοι.
Ελπιζω να εννοεις το απολυτο μαυρο του και οχι την "ευκρινοια του" .... αρυθμιστου παντα

τα ματια της παρεας που αποτελουν ας πουμε τους reviewers του Avclub δεν ξαφνιαζεται πια τοσο ευκολα

οπως τους εχω ζησει προσωπικα..ξαφνιασμα ηταν ο benq 8720 ο VPL-VW100 "Ruby",και ο HD1
πρεπει να ανεβει πολυ η μπαρα για να ματα ξανα ξαφνιαστουν

ισως με υλοποιησεις 3D...

τα ματια της παρεας που αποτελουν ας πουμε τους reviewers του Avclub δεν ξαφνιαζεται πια τοσο ευκολα

οπως τους εχω ζησει προσωπικα..ξαφνιασμα ηταν ο benq 8720 ο VPL-VW100 "Ruby",και ο HD1
πρεπει να ανεβει πολυ η μπαρα για να ματα ξανα ξαφνιαστουν

ισως με υλοποιησεις 3D...
Θα αργησουν πολυ να ξαφνιαστουν....η 3D τεχνολογια θελει πολυ δουλεια ακομα:turtle::turtle:

Ελαφρώς offtopic, αλλά για τον μικρό HD350 που δεν έχει CMS υπάρχει τρόπος να έρθουν τα χρώματα στα ίσια τους χωρίς την χρήση άλλου μηχανήματος ? Τι ίσχυε για τους HD1, HD100 ?

Ευχαριστώ Τάσο :a0210:

Οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες, αλλά ομολογώ πως μου κάνει εντύπωση που ένα μηχάνημα με τόσο τσιμπημένα χρώματα (HD1) χαίρει τόσης εκτίμησης. Προφανώς στους υπόλοιπους τομείς "... και δέρνει" ;)

Ο λόγος που ρώτησα ήταν ένα review του HD350 στο αγγλικό φόρουμ και το χρωματικό διάγραμμα που μέτρησαν:

http://www.avforums.com/reviews/JVC-DLA-HD350-Projector-Review.html

Re: Απάντηση: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Ο HD100 έχει CMS οπότε έρχονται. Ο HD1 θέλει "βιάγκρα'.... :flipout:

Τάσο, είσαι σίγουρος για το CMS? Νομίζω ότι ο HD100 έχει ρυθμίσεις μόνο για το gamma.

Αυτή την εντύπωση έχω διότι θυμάμαι όταν είχε βγει, ότι λέγαμε ότι είναι ένας λόγος καλός για να μεταβεί κάποιος από τον HD1 στον HD100. Ας μας πουν οι κάτοχοι του 100άρη αν έχει και πόσο αναλυτικό είναι.

Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Ευχαριστώ Τάσο :a0210:

Οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες, αλλά ομολογώ πως μου κάνει εντύπωση που ένα μηχάνημα με τόσο τσιμπημένα χρώματα (HD1) χαίρει τόσης εκτίμησης. Προφανώς στους υπόλοιπους τομείς "... και δέρνει" ;)

Ο λόγος που ρώτησα ήταν ένα review του HD350 στο αγγλικό φόρουμ και το χρωματικό διάγραμμα που μέτρησαν:

http://www.avforums.com/reviews/JVC-DLA-HD350-Projector-Review.html

Γιώργο είναι κα´τι που έχει συζητηθεί πολλές φορές μέσα από αυτό το φορουμ και όχι μόνο.
Όσο αφορά το CIE υπάρχει τρόπος να το φερεις ή επιλέγεις το THX MODE.

Αυτή την εντύπωση έχω διότι θυμάμαι όταν είχε βγει, ότι λέγαμε ότι είναι ένας λόγος καλός για να μεταβεί κάποιος από τον HD1 στον HD100. Ας μας πουν οι κάτοχοι του 100άρη αν έχει και πόσο αναλυτικό είναι.

Μαλλον το μπερδεψες με το συστημα gamma correction που ειχε ο 100ρης και δεν ειχε ο HD-1. Για την ακριβεια, στην Αμερικη κυκλοφορησε και μια δευτερη γενια HD-1 στην οποια ειχαν ενσωματωσει το gamma correction εκ των υστερων...

Κι ο HD1 πώς μπορούσε κάποιος να τον ρυθμίσει? Έπρεπε να μπει στο κρυφό μενού του ή αναγκαστικά έπρεπε να αγοράσει εξωτερική συσκευή, όπως ο Lumagen?

Κι ο HD1 πώς μπορούσε κάποιος να τον ρυθμίσει? Έπρεπε να μπει στο κρυφό μενού του ή αναγκαστικά έπρεπε να αγοράσει εξωτερική συσκευή, όπως ο Lumagen?

O HD-1 δεν εχει ουτε CMS ουτε Gamma correction. Απο την αλλη, ειναι λιγοι οι προβολεις που διαθετουν τετοια συστηματα, ειδικα πριν απο δυο χρονια που ειχε πρωτοκυκλοφορησει..
Εγω αγορασα Lumagen για αυτον ακριβως τον λογο..