Δηλαδή για τι τιμή μιλάμε Μπάμπη?
Δεν εισαστε καθολου ενταξει....
Οταν θελατε εναν HD1 για να γινει παρουσιαση με θυμηθηκατε....
Τωρα, την βγαλατε στην ... "ζουλα"...
Δεν πειραζει ομως, δεν σας κακιζω.
Damn you, Biko. You are so right....(Άσε που σε προφυλάξαμε κιόλας....)
Αστακό θα τον έλεγα πάντως μόνο αν είχε και (επιλογή) αυτόματης ίριδας.
....για καλύτερο φακό δεν τολμώ να πω κάτι αφού λένε ότι τον έχουν ήδη αλλάξει στον 750![]()
Η αυτόματη ίριδα κάλλιστα θα μπορούσε να ξεγελάσει έστω το μάτι στον τομέα του μαύρου.
Δες το κι αλλιώς: Κοίτα τι καταφέρνουν τα υπόλοιπα μηχανάκια με απείρως μικρότερο native contrast κάνοντας χρήση αυτόματης ίριδας.
Ε, θα ήθελα να δω τι μπορεί να κάνει και η JVC με τέτοια κορυφαία chip και με τη χρήση ίριδας. Είναι ότι καλύτερο μπορώ να φανταστώ (έστω και θεωρητικά και με ότι περιορισμούς έχει η χρήση αυτόματης ίριδας).
Η λάμπα Xenon δεν με έχει πείσει ενώ για καλύτερο φακό δεν τολμώ να πω κάτι αφού λένε ότι τον έχουν ήδη αλλάξει στον 750![]()
Δεν ξέρω τί έχουν κάνει με το φακό, αν τον άλλαξαν ή όχι αλλά αυτό το παραμύθι με τους super-duper φακούς πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.
Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε πανάκριβα μηχανήματα, κάποια πάνω από 10.000 (Marantz-SIM) και κάποια άλλα κοντά στα 6.000 (JVC-Planar κλπ) και να παρουσιάζουν αυτά τα φαινόμενα.
Και να μας παραμυθιάζουν κι από πάνω για τον υπερ-φακό τους...![]()
Είναι δυνατόν μηχανάκια κάτω από 2.000, πχ Benq, να είναι άψογα από τη μιά άκρη μέχρι την άλλη κι αυτοί να έχουν αυτού του είδους τα προβλήματα; Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο.
Συμφωνώ απολύτως.Δεν ξέρω τί έχουν κάνει με το φακό, αν τον άλλαξαν ή όχι αλλά αυτό το παραμύθι με τους super-duper φακούς πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.
Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε πανάκριβα μηχανήματα, κάποια πάνω από 10.000 (Marantz-SIM) και κάποια άλλα κοντά στα 6.000 (JVC-Planar κλπ) και να παρουσιάζουν αυτά τα φαινόμενα.
Και να μας παραμυθιάζουν κι από πάνω για τον υπερ-φακό τους...![]()
Είναι δυνατόν μηχανάκια κάτω από 2.000, πχ Benq, να είναι άψογα από τη μιά άκρη μέχρι την άλλη κι αυτοί να έχουν αυτού του είδους τα προβλήματα; Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο.
Προφανώς έτσι είναι.Η αυτοματη ιριδα μπορει να σε ξεγελασει στην αισθηση του απολυτου μαυρου, ομως οταν η εικονα εκτος απο μαυρο εχει και φωτεινες λεπτομερειες (πχ τα φαναρια του υποβρυχιου στο U571), αναγκαστικα "ντιμαρει" την εικονα και μαζι της και της φωτεινες λεπτομερειες. Αντιθετα σε εναν προβολεα με native υψηλο on/off contrast, τα φωτεινα στοιχεια "τρυπανε" την οθονη μεσα στο σκοταδι προσφεροντας δυναμικοτερη και πιο ρεαλιστικη εικονα..
Εδώ δεν έχω ιδίαν άποψη οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Εγώ πιστεύω οτι με ένα κολπάκι τύπου motion flow
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.