JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Τι να πουλήσω βρε Μπάμπη, εγώ δεν έχω τον 100, έχω τον RS που ανήκει στην επαγγελματική σειρά και έχει διαφορετικό φακό και επιπλέον διόρθωση χρωμάτων σε κρυφό menou στο οποίο μπαίνεις μέσω PC. Άρα τα έχω όλα.
Δε μου είπες ακόμη πόσο πουλάς τη φριτέζα.

Τι RS μου λές τώρα και παπαριές Μαρίτσα μου. Αφού τον πήρες από Αμερική RS θα ήταν, έτσι κυκλοφορούν οι JVC εκεί, σαν RS.
Έχεις μπεί ποτέ στο κρυφό menu του με PC; Εγώ ξέρω οτι όλος ο κόσμος στην Αμερική διαμαρτυρότανε επειδή τους έκοωαν την πρόσβαση από την RS-232 που είχαν οι προηγούμενοι D-ILA. Αυτό για τον RS1, για τον RS2 δεν άκουσα να άλλαξε κάτι.

Πούλα σου λέω... Άκουσέ με και δεν θα χάσεις... -bye-

Τι να πουλήσω βρε Μπάμπη, εγώ δεν έχω τον 100, έχω τον RS που ανήκει στην επαγγελματική σειρά και έχει διαφορετικό φακό και επιπλέον διόρθωση χρωμάτων σε κρυφό menou στο οποίο μπαίνεις μέσω PC. Άρα τα έχω όλα.
Δε μου είπες ακόμη πόσο πουλάς τη φριτέζα.

Κωστα, η μοναδική διαφορα μεταξυ HD-100 και RS-2 ειναι οτι ο ενας εχει χρυση ροδελα μπρος απο τον φακο και ο αλλος ασημενια! Κατα τα αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο μηχανημα: ουτε φακο διαφορετικο εχουν, ουτε software..
Οποιος σου ειπε κατι τετοιο ειναι ειτε ασχετος ειτε ψευτης....
Σε επιπεδο πωλησεων τωρα, οι RS απο τους HD απλα πωλουνται μεσω διαφορετικου καναλιου διανομης, thats all...

Τους πληρώνεις 200 ευρουδάκια και μπαίνεις μια χαρά στο service menu με το software που σου δίνουν :furious3: Το έχει αγοράσει φίλος από Γερμανία που έφερε και αυτός από Αμερική προβολέα. Αλλά είναι μόνο για RS, το δοκιμάσαμε σε ευρωπαικό HD100 και δεν καταφέραμε να μπούμε. Αλλά καθότι άριστα χρώματα προτιμώ μια καινούργια λάμπα με αυτά τα χρήματα.

Ελα ρε Κωστα, μην λεμε τετοια πραγματα εδω μεσα..
Αν υπηρχε τετοιο software λες να μην το ειχαν παρει "μυρωδια" οι Αμερικανοι στους οποιους πωλειται η σειρα RS??!!
Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο...
Και ΑΝ υπηρχε τετοιο πραγμα, να εισαι σιγουρος οτι θα περνουσε και στον HD-100 αφου.. ειναι το ιδιο μηχανημα!
Sorry για το απολυτο της αποψης μου, αλλα το συγκεκριμενο θεμα το εχω ψαξει παρα πολυ και δεν υπαρχει ουτε μια αναφορα παγκοσμιως για την υπαρξη τετοιου ειδικου software, ακομα και μεταξυ των σκληροπυρηνικων χρηστων του αμερικανικου www.avsforum.com οι οποιοι ηταν αυτοι που ειχαν γκρινιαξει περισσοτερο απο ολους για την απουσια CMS απο τους JVC..

Takisot, πρώην συνεργάτης από γνωστό Γερμανικό μαγαζί μου είπε ότι το έχει κάνει. Τα χρώματα αλλάζουν δίνοντας νούμερα. Δεν είναι ακριβώς CMS, αλλά κάνει αρκετά πράγματα. Από το μαγαζί που πήρα τον προβολέα στην Αμερική επίσης μου είπαν ότι υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το service menu και ότι υπάρχει software αλλά θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον επαγγελματία Installer καθώς στους ίδιους δε το δίνει η εταιρεία. Θα το ψάξω παραπέρα και θα σου πω αν ενδιαφέρεσαι.

Last edited:

το δοκιμάσαμε σε ευρωπαικό HD100 και δεν καταφέραμε να μπούμε.

..πρώην συνεργάτης από γνωστό Γερμανικό μαγαζί μου είπε ότι το έχει κάνει.

Δεν μου τα λές καλά... Δεν μου τα λές καλά....

Πάρε μια κατσαρολίτσα να γουστάρεις κι άστα αυτά... -bye-

Συνεργαζόμασταν με τον τύπο 3 χρόνια, (ξέρεις πότε), αφού λέει Μπάμπη ότι γίνεται, τέρμα, είναι σα να το είδα. Πότε πουλάς; Εχω αγοραστή, αλλά δίνει έως 4Κ.

Πότε πουλάς; Εχω αγοραστή, αλλά δίνει έως 4Κ.

Δεν τον πουλάω.... Πάς να με παραπλανήσεις...
Τον θές για πάρτη σου και μου λές ταχαμούτες-ταχαμούτες οτι έχεις αγοραστή.
Αν το παραδεχτείς στα ίσια θα στον δώσω και φτηνότερα..... :flipout:

Εγώ με τρελά Ουράνια τόξα και με φριτέζες δε μπλέκω, τα ματάκια μου παραμένουν τόσο αγνά μετά από τόσα χρόνια με CRT που οποιαδήποτε ανωμαλία τα κάνει και δακρύζουν. Με το δικό σου θα έριχνα τέτοιο κλάμα που δε θα ήταν ταινία αλλά κηδεία. :flipout:

Εγώ με τρελά Ουράνια τόξα και με φριτέζες δε μπλέκω, τα ματάκια μου παραμένουν τόσο αγνά μετά από τόσα χρόνια με CRT που οποιαδήποτε ανωμαλία τα κάνει και δακρύζουν. Με το δικό σου θα έριχνα τέτοιο κλάμα που δε θα ήταν ταινία αλλά κηδεία. :flipout:

Καλά κάνεις...
Εδώ τους φυλακισμένους 2 μέρες τους βάζουν στην απομόνωση και μετά δεν μορούν να βγούν στην αυλή, τυφλώνονται.
Φαντάσου εσύ που έχεις τόσα χρόνια να δείς φώς.... :flipout: :flipout:

Takisot, πρώην συνεργάτης από γνωστό Γερμανικό μαγαζί μου είπε ότι το έχει κάνει. Τα χρώματα αλλάζουν δίνοντας νούμερα. Δεν είναι ακριβώς CMS, αλλά κάνει αρκετά πράγματα. Από το μαγαζί που πήρα τον προβολέα στην Αμερική επίσης μου είπαν ότι υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το service menu και ότι υπάρχει software αλλά θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον επαγγελματία Installer καθώς στους ίδιους δε το δίνει η εταιρεία. Θα το ψάξω παραπέρα και θα σου πω αν ενδιαφέρεσαι.

Κωστα, οι εμποροι λενε πολλα για να πουλησουν...
Αν υπηρχε οντως τετοια λυση θα ειχε γινει αναρπαστη εδω και πολυ καιρο..
Ευτυχως που υπαρχουν και εξειδικευμενα φορουμ σαν το αμερικανικο ή το δικο μας για μην μας πιανουν κοροιδα οι επιτηδειοι..

καλησπερα
νεος στο γκρουπ συγχωρηστε παρακαλω την αγνοια μου
μετα απο αρκετα χρονια με εναν sony vpl-11ht
αποφασισα οτι ηρθε η ωρα για κατι κοντα στην κορυφη
αρχικα σκεφτομουν τον sony 200
μεχρι που διαβασα για τον jvc750
πως συγκρινονται?
αλλες ιδεες?
ποτε περιμενουμε τον jvc 750
στην Ελλαδα (στην jvc greece δεν ηξεραν οτι υπαρχει!)
ευχαριστω

Αλεξανδρος

Αυτοί στην JVC κοιμούνται όρθιοι....
Πάλι καλά που πουλάνε τα μηχανάκια από μόνα τους...

καλησπερα
νεος στο γκρουπ συγχωρηστε παρακαλω την αγνοια μου
μετα απο αρκετα χρονια με εναν sony vpl-11ht
αποφασισα οτι ηρθε η ωρα για κατι κοντα στην κορυφη
αρχικα σκεφτομουν τον sony 200
μεχρι που διαβασα για τον jvc750
πως συγκρινονται?
αλλες ιδεες?
ποτε περιμενουμε τον jvc 750
στην Ελλαδα (στην jvc greece δεν ηξεραν οτι υπαρχει!)
ευχαριστω

Αλεξανδρος

Αλέξανδρε καλημέρα και καλώς ήρθες.
Κορυφαίο μηχάνημα ο 200 αλλά σήμερα δεν θα έκανα αυτή την αγορά. Δεν έχει να μου προσφέρει κάτι πέρα από τη λάμπα Xenon που διαθέτει αλλά αυτό ταυτόχρονα είναι και μειονέκτημα αφού πέφτει γρήγορα και κοστίζει 1000 €.
Σήμερα σε τρίτσιπο οι καλύτερες επιλογές είναι ο SONY 80 κι ο JVC 750.
Από τα δύο θεωρώ καλύτερο μηχάνημα τον 750. Στα σύν του SONY η επιλογή motion flow για ομαλοποίηση της κίνησης αλλά αυτό σε άλλους αρέσει (στους περισσότερους) και σε άλλους όχι.

Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Αλέξανδρε καλημέρα και καλώς ήρθες.
Κορυφαίο μηχάνημα ο 200 αλλά σήμερα δεν θα έκανα αυτή την αγορά. Δεν έχει να μου προσφέρει κάτι πέρα από τη λάμπα Xenon που διαθέτει αλλά αυτό ταυτόχρονα είναι και μειονέκτημα αφού πέφτει γρήγορα και κοστίζει 1000 .
Σήμερα σε τρίτσιπο οι καλύτερες επιλογές είναι ο SONY 80 κι ο JVC 750.
Από τα δύο θεωρώ καλύτερο μηχάνημα τον 750. Στα σύν του SONY η επιλογή motion flow για ομαλοποίηση της κίνησης αλλά αυτό σε άλλους αρέσει (στους περισσότερους) και σε άλλους όχι.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Εξάλλου η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των προβολέων δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να χαρεί καποιος ένα καλό μηχάνημα για πολύ καιρό...
:grandpa:

Πάντως από έγκυρη πηγή μέσα στη JVC μου είπαν ότι μέσα Γενάρη θα υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια του HD750. Μέσα στις γιορτές μόνο κάποιοι HD350 και αυτοί με μέσο...:frown:

Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

''Πάντως από έγκυρη πηγή μέσα στη JVC μου είπαν ότι μέσα Γενάρη θα υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια του HD750. Μέσα στις γιορτές μόνο κάποιοι HD350 και αυτοί με μέσο...
:frown:
Φυτίλι mode ON

Dear Kostas,

You should consider reevaluating your sources.

I am now staring at my new babie(s).

You are invited to drool over them.

Regards

Φυτίλι mode OFF

:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DILA- HD750 Ήρθε κι άναψε φωτιές...

Φυτίλι mode ON

Dear Kostas,

You should consider reevaluating your sources.

I am now staring at my new babie(s).

You are invited to drool over them.

Regards

Φυτίλι mode OFF

:p

Μωρή ποντικομαμή.... σιγανοπαπαδιά... Γι' αυτό σήμερα μου είσαι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης... Πήρες το "μωρό" αγκαλιά έ;

Μπράβο, μπράβο... :SFGSFGSF: Καλές απολαύσεις...:ernaehrung004:

Είχες δεν είχες τα κατάφερες... Δεν ξανάρχομαι σπίτι σου...
icon9.gif