Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Φυτίλι mode ON
Dear Kostas,
You should consider reevaluating your sources.
I am now staring at my new babie(s).
You are invited to drool over them.
Regards
Φυτίλι mode OFF
![]()
Thatʼs me (πάντα παιχνιδιάρης + ποντικομαμή)Μωρή ποντικομαμή.... σιγανοπαπαδιά... Γι' αυτό σήμερα μου είσαι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης...
Και φαντάσου την συγκίνησή μου όταν επιβεβαιωσα ότι είναι δίδυμαΠήρες το "μωρό" αγκαλιά έ;
Μα αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που τα πήρα. Για να σου κόψω τον βήχα (ακούς εκεί καντήλι και γυάλινος πύργος κλπ κλπ)Είχες δεν είχες τα κατάφερες... Δεν ξανάρχομαι σπίτι σου...![]()
Για να παίξουν καλύτερα τα 3D BluRay για την ακρίβεια.,Πηρε 2 κομματια για να τα κανει stacked;![]()
Αυτα ειναι τα ωραια. Μπραβο Συριε.
Μεγειεεεςςς !!!
Καλορίζικος καλοκρέμαστος και καλοθέατος. Μεγειές το καινούριο ..."μωρό" όπως λέει και ο Μπάμπης,
Η αλήθεια είναι οτι το άρθρο του κ. Αδαμάντιου με ώθησε στην αγορά., "τον πιο ολοκληρωμένου προβολέα σήμερα" όπως εύστοχα κλείνει το (θαυμάσιο!!!) άρθρο του ο Τάκις
Φυτίλι mode ON
Dear Kostas,
You should consider reevaluating your sources.
I am now staring at my new babie(s).
You are invited to drool over them.
Regards
Φυτίλι mode OFF
![]()
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Εξάλλου η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των προβολέων δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να χαρεί καποιος ένα καλό μηχάνημα για πολύ καιρό...:grandpa:
Πάντως από έγκυρη πηγή μέσα στη JVC μου είπαν ότι μέσα Γενάρη θα υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια του HD750. Μέσα στις γιορτές μόνο κάποιοι HD350 και αυτοί με μέσο...:frown:
ρε τον αρρωστο.....
εσυ πας να περασεις τον Μπαμπη μου φαινεται....
Μετά το Σύριο, κανείς δεν χάρηκε περισσότερο από εμένα...![]()
Μετά το Σύριο, κανείς δεν χάρηκε περισσότερο από εμένα...![]()
Λευτέρη, μην νομίζεις….υπάρχει και άλλος που χάρηκε (άλλη ποντικομαμή – με καλάζνικοφ αυτή).
![]()
Άντε.. 100 ευχές και για σένα... Καλοθέατος...![]()
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ...100, αλλά δεν......... help
Φιλικά
Γιώργος.
Είπαμε, εχει καλαζνικοφ. Δεν διακινδυνευω τη ζωη μου.Γιά λέγε, για λέγε... :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.