Φυτίλι mode ON
Dear Kostas,
You should consider reevaluating your sources.
I am now staring at my new babie(s).
You are invited to drool over them.
Regards
Φυτίλι mode OFF
![]()
Thatʼs me (πάντα παιχνιδιάρης + ποντικομαμή)Μωρή ποντικομαμή.... σιγανοπαπαδιά... Γι' αυτό σήμερα μου είσαι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης...
Και φαντάσου την συγκίνησή μου όταν επιβεβαιωσα ότι είναι δίδυμαΠήρες το "μωρό" αγκαλιά έ;
Μα αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που τα πήρα. Για να σου κόψω τον βήχα (ακούς εκεί καντήλι και γυάλινος πύργος κλπ κλπ)Είχες δεν είχες τα κατάφερες... Δεν ξανάρχομαι σπίτι σου...![]()
Για να παίξουν καλύτερα τα 3D BluRay για την ακρίβεια.,Πηρε 2 κομματια για να τα κανει stacked;![]()
Αυτα ειναι τα ωραια. Μπραβο Συριε.
Μεγειεεεςςς !!!
Καλορίζικος καλοκρέμαστος και καλοθέατος. Μεγειές το καινούριο ..."μωρό" όπως λέει και ο Μπάμπης,
Η αλήθεια είναι οτι το άρθρο του κ. Αδαμάντιου με ώθησε στην αγορά., "τον πιο ολοκληρωμένου προβολέα σήμερα" όπως εύστοχα κλείνει το (θαυμάσιο!!!) άρθρο του ο Τάκις
Φυτίλι mode ON
Dear Kostas,
You should consider reevaluating your sources.
I am now staring at my new babie(s).
You are invited to drool over them.
Regards
Φυτίλι mode OFF
![]()
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Εξάλλου η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των προβολέων δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να χαρεί καποιος ένα καλό μηχάνημα για πολύ καιρό...:grandpa:
Πάντως από έγκυρη πηγή μέσα στη JVC μου είπαν ότι μέσα Γενάρη θα υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια του HD750. Μέσα στις γιορτές μόνο κάποιοι HD350 και αυτοί με μέσο...:frown:
ρε τον αρρωστο.....
εσυ πας να περασεις τον Μπαμπη μου φαινεται....
Μετά το Σύριο, κανείς δεν χάρηκε περισσότερο από εμένα...![]()
Μετά το Σύριο, κανείς δεν χάρηκε περισσότερο από εμένα...![]()
Λευτέρη, μην νομίζεις….υπάρχει και άλλος που χάρηκε (άλλη ποντικομαμή – με καλάζνικοφ αυτή).
![]()
Άντε.. 100 ευχές και για σένα... Καλοθέατος...![]()
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ...100, αλλά δεν......... help
Φιλικά
Γιώργος.
Είπαμε, εχει καλαζνικοφ. Δεν διακινδυνευω τη ζωη μου.Γιά λέγε, για λέγε... :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.