Φίλε DimA τι crt έχεις? εγώ σκοπεύω τον G70 όταν (και όποτε) δώ πως παίζει HD!! Μου αρκούν 1080i, γιατί στα μάτια μου τώρα 576p με
576i δεν βλέπω διαφορά, ´και ο SONY G70 έχει 2000000 pixel σχεδόν όλη η ανάλυση των 1920Χ1080!
Απο ότι κατάφερα να καταλάβω Τάκη, με 18% λιγότερη φωτεινότητα απο τον HD1 ,μπορεί να παίξει και 160 διαγώνιο οθόνη!!!
Προσωπικά με λιγότερη φωτεινότητα απο τον προκάτοχό του, το θεωρώ λίγο υπερβολικό και εαν επαληθευτώ θα ησυχάσω λίγο ,μιά και έχω 135 ίντζες!!!
Πάντως γενικά γράφονται πολύ καλά πάγματα και μακάρι να είναι έτσι, ώστε η προσωπική βιντεοπροβολή να πάει ένα ακόμη βήμα παραπέρα.
Καλα, αυτο το 160 το θεωρω τρομερη υπερβολη! Εδω εγω, στις 200 ωρες που εχει πεσει η λαμπα, αρχιζω να αναζητω περισσοτερο φως στις 110 ιντσες που προβάλει ο HD-1..
Φαντασου δηλαδη αν ειχε λιγοτερη φωτεινοτητα...:chinscratch:
Έχεις την αίσθηση Τάκη οτι μειώθηκε πολύ η φωτεινότητά του μετά από 200 ώρες;![]()
Α, οκ, νομιζα οτι μιλουσαμε γενικως περι τεχνολογιων..
Οντως ο 100ρης επεσε στα lumens..Υποθετω οτι πρέπει να ειναι side-effect του βελτιωμενου coating στο πανελ του HD-100..
Για να δουμε τι θα δουμε...
Ο JVC έπαιζε άνετα σε τόσο μεγάλη οθόνη και μάλιστα στο Low. Καλά για τον in82 δεν το συζητώ ήταν πιό φωτεινός είχαμε βάλει και την ίριδα στο τέρμα.
Αμε, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για 124"
(Τριχες)
Μισό λεπτό. Αν υποθέσουμε όπως λέει στα χαρτιά ότι διπλασιάστηκε το native contrast και έπεσε η φωτεινότητα, αντίστοιχα θα πρέπει και το μαύρο να έγινε πιό μαύρο ούτως ώστε το gap μεταξύ 0 και 100 ire να είναι πιό μεγάλο. Σωστά;
Οντως ο 100ρης επεσε στα lumens..Υποθετω οτι πρέπει να ειναι side-effect του βελτιωμενου coating στο πανελ του HD-100..
Δηλαδή, βελτιώνοντας την επιστρωση του πανελ και τις διαχύσεις δεξιά αριστερά για να καλυτερέψεις τη φωτεινότητα, έχεις παραπλευρες απώλειες που τελικά χάνεις σε φωτεινότητα?
Εμένα αυτό-αν ισχύει και το καταλαβα σωστά αυτο που λεει ο Τακης- μου φαίνεται για αποτυχημένη υλοποιηση...
Δηλαδή, βελτιώνοντας την επιστρωση του πανελ και τις διαχύσεις δεξιά αριστερά για να καλυτερέψεις τη φωτεινότητα, έχεις παραπλευρες απώλειες που τελικά χάνεις σε φωτεινότητα?
Εμένα αυτό-αν ισχύει και το καταλαβα σωστά αυτο που λεει ο Τακης- μου φαίνεται για αποτυχημένη υλοποιηση...
Πόσα μετρημένα Lumens δίνει ο RS1 καλιμπραρισμένος στις 100" και πόσα στις 124"? Έχουμε μετρήσεις?
τον G70 εχω,αλλα δυστυχως δεν μπορω να σε διαφωτισω καθως δεν εχω ακομα HD!!!!o G70 ειναι 1700Χ1200,.....παντως με εκπλησεις που θελεις να πας σε CRT την σημερον ημερα,εγω πιστευω οτι ακομα εχουν μοναδικες αρετες,αλλα να σου πω την αληθεια θα το συστηνα μονο σε πολυ ειδικες περιπτωσεις ατομων αφου τον γνωρισω και ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινει τι θελει........
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.