JVC DLA-X500R

Κάποιος μου είχε πει οτι το καλώδιο hdmi που παει στο lumagen πρέπει να ειναι τουλάχιστον 2 μέτρα και να ειναι και καλής ποιότητας ...
Για δοκίμασε με μεγαλύτερο να δεις εαν πιάνει το κολπακι ..

Ψιτ, λιγα τα λογια για τον σεβασμιο γεροντα του φορουμ! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Merci :)

ΥΓ. Χρηστο, εσυ που εχεις παιξει αρκετα φανταζομαι με τον 700ρη, σε ποιες ρυθμισεις εχεις καταληξει;

Η αληθεια ειναι οτι εχω παιξει αρκετα, αλλα το μηχανημα μου δεν συμπεριφερετε οπως θα επρεπε.
Εχω καμμια δεκαρια μερες που ειμαι σε επικοινωνια με ιαπωνια για το θεμα αυτο και με εχουν διαβεβαιωσει οτι θα λυσουμε το θεμα την επομενη εβδομαδα.
Οποτε ειμαι σε αναμονη και προς το παρον βλεπω με "μεσοβεζικες λυσεις".

Θα τα πουμε over coffee καποια στιγμη. :ernaehrung004:

Για να δω και γω με lumagen σήμερα τι θα κάνει. Έχεις τελευταίο firmware στον lumagen;

Το πρωτο πραγμα που εκανα. Επισης, ο JVC φορα το τελευταιο firmware.

Κάποιος μου είχε πει οτι το καλώδιο hdmi που παει στο lumagen πρέπει να ειναι τουλάχιστον 2 μέτρα και να ειναι και καλής ποιότητας ...
Για δοκίμασε με μεγαλύτερο να δεις εαν πιάνει το κολπακι ..

Με τα ιδια καλωδια, ο lumagen δεν ειχε προβλημα με τους παλαιοτερους JVC μου (HD-1 και X3). Θα κανω ομως πειραματα το απογευμα με αλλα καλωδια, εξοδους κλπ

Η αληθεια ειναι οτι εχω παιξει αρκετα, αλλα το μηχανημα μου δεν συμπεριφερετε οπως θα επρεπε.
Εχω καμμια δεκαρια μερες που ειμαι σε επικοινωνια με ιαπωνια για το θεμα αυτο και με εχουν διαβεβαιωσει οτι θα λυσουμε το θεμα την επομενη εβδομαδα.
Οποτε ειμαι σε αναμονη και προς το παρον βλεπω με "μεσοβεζικες λυσεις".

Θα τα πουμε over coffee καποια στιγμη. :ernaehrung004:

Ωπ, δεν το ηξερα αυτο. Καλα ξεμπερδεματα και αναμενω καφεδακι! :ernaehrung004:

Καλορίζικος και καλοθέατος Τάκαρε.
Σουπερ μηχάνημα...
Μακάρι και ο the one that should not be named να μην σου κραταγε σαν προμήθεια ουσιαστικά και το μελλοντικό σου iPhone 6 + ipad Air. (οτι σημερα παραλαμβάνει τα δικά του ελπίζω να είναι μονο τυχαίο :p )
Την άλλη φορά από καλό μαγαζί :p

Thanks guys! Πέραν της πλάκας, ο Συριος ήταν άψογος στην συναλλαγή και επιπλέον έχει καλό γούστο σε κινητά και tablets :p

Είμαι στωικός άνθρωπος.. :p

Καλοθέατος Τάκη !!! :ernaehrung004:

Ευχαριστώ γατουλη!
Όταν ξανά είσαι στα μέρη μας σε περιμένω για επίσκεψη!

attachment.php

Να και μια φωτο του νεόπα, κρεμασμενος! :p

Κατάλαβα... Έτσι βλέπεις; :flipout: