JVC DLA-X55

Επειδή τα έκανα όλα αυτά, κι όταν έκανα την εναλλαγή τα αποτελέσματα ήταν τραγικά, χάλια 3D και ζαλάδα, για μένα σημαίνει οτι το είδα σωστά.
E, πες οτι δοκιμασες και αναποδα...

Τεσπα, απογoητευση....:p :p :p

Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Κι εγώ το ISO είδα Μπάμπη.
Έκανες switch Left & Right eye από το Med?
Δεν μπορεί να έχεις άλλη έκδοση. Αφού είναι γνωστό το πρόβλημα με αυτή την ταινία.
Εκτός αν είναι μαιμού ISO αυτό που έχεις με τίποτα side by side μέσα.
Σε παρακαλω... ISO 9001.

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

Ελα ρε Μπαμπη παραδεξου το. Δεν τρέχει τίποτα. :p

Αν είναι να κάνω ευτυχισμένους εσένα και το Σύριο... Το σκέφτομαι το ψεματάκι.... :p

Μιας και προβολείς και 3D τα έχουμε κάνει λίγο αχταρμά σ´ αυτο το θέμα....
Δεν έχω δει πολλά 3D, δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά απ´ τα λίγα που έχω δεί έχω παρατηρήσει οτι δεν είναι όλα τα 3D το ίδιο, ή τουλάχιστον δεν φαίνονται το ίδιο. ´Ισως είναι ο τρόπος που γυρίστηκαν. Κάποια απλώνονται απ´ την οθόνη και πίσω και κάποια άλλα - τα πιο εντυπωσιακά για μένα - απλώνονται απ´ την οθόνη και μπρός, σούρχονται κυριολεκτικά μέσα στη μούρη.
Είδα το GRAND CANYON ADVENTURE που ήταν πράγματι πολύ καλό, αυτό όμως που μ´ εντυπωσίασε ήταν το IMAX Under the sea. Αν θέλετε ν´ ανταλάξετε φιλάκια με ροφούς και γιγάντιες σουπιές δείτε το..

IMAX-Under-The-Sea_1.jpg

Εδώ έχω ανοίξει ένα ας το πούμε σχετικό θέμα για το 3D αν και υποτίθεται ότι αναφέρεται περισσότερο σε σύγκριση. 'Εχουν αναφερθεί όμως ταινίες και μακάρι να το εμπλουτίσουμε και με περισσότερες.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/103365-Home-Cinema-3D-vs-Cinema-3D

Τελικά λύθηκε το μυστήριο με το Life of Pi.

Χρειάστηκε την παρουσία μου :grandpa: για να βγάλουμε άκρη.
Η ταινία ήταν sbs κι όχι frame packed. Γι αυτό δεν έβλεπε πρόβλημα ο Μπάμπης.
Απλά Μπαμπίνο να προσέχεις από που αγοράζεις ταινίες γιατί κάποιοι σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες :flipout:

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

Τελικά λύθηκε το μυστήριο με το Life of Pi.

Χρειάστηκε την παρουσία μου :grandpa: για να βγάλουμε άκρη.
Η ταινία ήταν sbs κι όχι frame packed. Γι αυτό δεν έβλεπε πρόβλημα ο Μπάμπης.
Απλά Μπαμπίνο να προσέχεις από που αγοράζεις ταινίες γιατί κάποιοι σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες :flipout:
Κανεις σιγουρα λαθος. Το δισκακι ξερεις απο που εχει αγοραστει ;-). Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Αλλωστε 47gb sbs?

Edit: Λυθηκε το θεμα. Ψωνισε απο αλλου, για αυτο τα επαθε αυτα... :p

Last edited:

Να, κυριε Μπαμπη, αυτή αυτο ειναι ISO FP.

Το αλλο που πήρατε χθες ηταν MKV SBS.

Σας εχω πει, μη βγαινετε μονος σας.

Οτι θελετε θα μου λετε και θα το κανουμε μαζι.

Σας αφηνω τωρα, πρεπει να αλλαξω τον κ. Πάνο στο διπλανο δωματιο (γκρινιάζει ότι οι δισκοι του δεν ειναι καθαροι).

:p :p :p

ΥΓ Με απεριοριστη αγαπη στον σεβάσμιο γκουρου, Μπαμπίκο :)

Attachments

• f19f8e015b307067fbbdcdf08f871516-wheelchair-pointing-senior-man-nurse-fit_400_400.jpg
    f19f8e015b307067fbbdcdf08f871516-wheelchair-pointing-senior-man-nurse-fit_400_400.jpg
    19.9 KB · Views: 160
Last edited:
Δεν φταίτε εσείς... Εγώ φταίω που ασχολήθηκα με τα κωλο-3D... :silly:

Ο ένας μου λέει side by side, ο άλλος μου λέει frame packed ο παράλλος "δεν παίζει έτσι, πρέπει να το κάνεις rename σε tb.iso" κι ένα σωρό άλλες παπαριές...

Και γιατί όλα αυτά; Για να ζαλιστώ.... Ε, δε μας χέζεις ρε Νταλάρα... :furious3:

Τι θέλω κι ανακατεύομαι... -bye-

Σας αφηνω τωρα, πρεπει να αλλαξω τον κ. Πάνο στο διπλανο δωματιο (γκρινιάζει ότι οι δισκοι του δεν ειναι καθαροι).

:p :p :p
Thank you, thank you, thank you....... Και βαριομουν τοσο πολυ και δεν ηθελα να αρχισω να στην λεω χωρις λογο... :p

Δεν φταίτε εσείς... Εγώ φταίω που ασχολήθηκα με τα κωλο-3D... :silly:

Ο ένας μου λέει side by side, ο άλλος μου λέει frame packed ο παράλλος "δεν παίζει έτσι, πρέπει να το κάνεις rename σε tb.iso" κι ένα σωρό άλλες παπαριές...

Και γιατί όλα αυτά; Για να ζαλιστώ.... Ε, δε μας χέζεις ρε Νταλάρα... :furious3:

Τι θέλω κι ανακατεύομαι... -bye-

You cannot teach an old dog new tricks... :flipout: :flipout:

Μπάμπη όπου το βρεις τσίμπα το Hubble 3D ... είναι αυτό που παίζεται κλασσικά στο imax του sience museum του Λονδίνου...

Για να πετάξεις και λίγο...

Αν δεν τα έχεις δεί, δές πρώτα το rescue και το legends of flight και μετά εγκατέλειψε την στρατόσφαιρα για έξοδο στο διάστημα

Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

You cannot teach an old dog new tricks... :flipout: :flipout:

Ε, μα πέστα ρε Άντζελο... Είναι δυνατόν; :rolleyes:

Μπάμπη όπου το βρεις τσίμπα το Hubble 3D ... είναι αυτό που παίζεται κλασσικά στο imax του sience museum του Λονδίνου...

Για να πετάξεις και λίγο...

Αυτό τι είναι; Side by side ή frame packed;

Αν δεν ξέρεις δεν πειράζει, θα μας πεί η "αποκλειστική" του PanMan...:grinning-smiley-043