spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,349
E, πες οτι δοκιμασες και αναποδα...Επειδή τα έκανα όλα αυτά, κι όταν έκανα την εναλλαγή τα αποτελέσματα ήταν τραγικά, χάλια 3D και ζαλάδα, για μένα σημαίνει οτι το είδα σωστά.
Τεσπα, απογoητευση....

E, πες οτι δοκιμασες και αναποδα...Επειδή τα έκανα όλα αυτά, κι όταν έκανα την εναλλαγή τα αποτελέσματα ήταν τραγικά, χάλια 3D και ζαλάδα, για μένα σημαίνει οτι το είδα σωστά.
Σε παρακαλω... ISO 9001.Κι εγώ το ISO είδα Μπάμπη.
Έκανες switch Left & Right eye από το Med?
Δεν μπορεί να έχεις άλλη έκδοση. Αφού είναι γνωστό το πρόβλημα με αυτή την ταινία.
Εκτός αν είναι μαιμού ISO αυτό που έχεις με τίποτα side by side μέσα.
Ελα ρε Μπαμπη παραδεξου το. Δεν τρέχει τίποτα.![]()
Κανεις σιγουρα λαθος. Το δισκακι ξερεις απο που εχει αγοραστει ;-). Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Αλλωστε 47gb sbs?Τελικά λύθηκε το μυστήριο με το Life of Pi.
Χρειάστηκε την παρουσία μου :grandpa: για να βγάλουμε άκρη.
Η ταινία ήταν sbs κι όχι frame packed. Γι αυτό δεν έβλεπε πρόβλημα ο Μπάμπης.
Απλά Μπαμπίνο να προσέχεις από που αγοράζεις ταινίες γιατί κάποιοι σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες![]()
Δεν φταίτε εσείς... Εγώ φταίω που ασχολήθηκα με τα κωλο-3D... :silly:
Ο ένας μου λέει side by side, ο άλλος μου λέει frame packed ο παράλλος "δεν παίζει έτσι, πρέπει να το κάνεις rename σε tb.iso" κι ένα σωρό άλλες παπαριές...
Και γιατί όλα αυτά; Για να ζαλιστώ.... Ε, δε μας χέζεις ρε Νταλάρα... :furious3:
Τι θέλω κι ανακατεύομαι...![]()
You cannot teach an old dog new tricks...![]()
![]()
Μπάμπη όπου το βρεις τσίμπα το Hubble 3D ... είναι αυτό που παίζεται κλασσικά στο imax του sience museum του Λονδίνου...
Για να πετάξεις και λίγο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.