Οι υπολοιποι ήταν άσχετοι.Ωραία νέα.. Για να ακουσουμε ρεπορτάζ και απο τους υπολοιπους!
Οπως είπα και στον Μπαμπίκο, το επομενο βήμα ειναι masking ή / και μεγαλύτερη οθόνη...
Οι υπολοιποι ήταν άσχετοι.
Δεν ειχαν δει ποτε προβολέα ή είχαν κάτι Epson, BenQ κλπ (δεν ξερω ποιο απ τα 2 ειναι χειρότερο).
![]()
![]()
![]()
Δεν χτυπαω ρε, απλως σκεφτομαι ότι μπορείς να πάρεις τρελή επιπρόσθετη αποδοση απο το μηχανακι.Μου "χτυπάς" εκεί που πονάει τώρα...
Πολύ καιρό το σκέφτομαι αλλά... Σίγουρα χρειάζομαι μια οθόνη, αρκετά χρόνια την "εβγαλα" μ´αυτή, σκέφτομαι για μια 120".
Masking; Εννοείται, ή μάλλον επιβάλεται. Τι να το κάνεις όμως; Ημίμετρα... Το σαλόνι παραμένει σαλόνι ό,τι και να κάνεις. Πάλι θα πηγαίνω στον Χρήστο και στον Τάσο και θα κλαίω...:bigcry:
Δεν χτυπαω ρε, απλως σκεφτομαι ότι μπορείς να πάρεις τρελή επιπρόσθετη αποδοση απο το μηχανακι.
Πέρα των 120'', οπου καταλαβαινω ότι παίζουν ρολο και αλλοι ''παραγοντες'', το masking στην περιπτωση σου ειναι πανευκολο, με ελαχιστο κοστος (max 100 ) και θα κάνει τρελή διαφορά ακόμα κι αν δεν αλλαξεις τπτ αλλο στο σαλόνι (κουρτίνες κλπ).
ΥΓ Ευχαριστώ που ο δικός μου χωρος δεν περιλαμβάνεται στα μέρη σου για μοιρολόι![]()
Νομιζω ειναι σχετικα απλα τα πραγματα.ΟΚ, μάλλον πρέπει ν´αρχίσετε, οι πιο έμπειροι στο masking, να λέτε καμιά καλή ιδέα... Να το ξεκινήσω σιγά-σιγά...
Ο μονος λόγος που μου λειψε ο Τακης χθες ηταν για να σε εβλεπε να παλευεις με το HTPC και να μπορουσα να του πω επιτόπου ότι δεν νοιωθω πλεον μοναξιαΈχω χάσει τις τελευταίες εξελίξεις τις δικές σου, θυμάσαι από πότε έχω να έρθω; Μ´έχει απογοητεύσει ο Τάκης.
- Και να έρθεις τσάμπα θε έρθεις, μου λέει, δεν πρόκειται να δουλεύει τίποτε...![]()
Ψιτ, εσύ όταν σε μερικους μήνες πάρεις την αδεια ορκομωσίας, να πας στου Ντιμη να δεις ταινία στον BenQ, μη μου αρχίσεις τα κλαψουρίσματα να δούμε το Star Trek 2, Iron Man 3 κλπ νταξ;Σωστο και αυτό.. Το πολυ πολυ να δεις τον προβολεα αναμμένο!![]()
Οι υπολοιποι ήταν άσχετοι.
Δεν ειχαν δει ποτε προβολέα ή είχαν κάτι Epson, BenQ κλπ (δεν ξερω ποιο απ τα 2 ειναι χειρότερο).
![]()
![]()
![]()
a shitstorm is coming to you!
Ψιτ, εσύ όταν σε μερικους μήνες πάρεις την αδεια ορκομωσίας, να πας στου Ντιμη να δεις ταινία στον BenQ, μη μου αρχίσεις τα κλαψουρίσματα να δούμε το Star Trek 2, Iron Man 3 κλπ νταξ;![]()
![]()
![]()
ΟΚ, μάλλον πρέπει ν´αρχίσετε, οι πιο έμπειροι στο masking, να λέτε καμιά καλή ιδέα... Να το ξεκινήσω σιγά-σιγά...
Πολυ βιτσιοζος αυτος που αποφασισε να αφησει το ασπρο μπαουλάκι CRT στο ρακ![]()
Ετοιμος εισαι και περιποιημενος. Για διαστασεις αποφασιζεις μονος σου. :ernaehrung004:
ΥΓ. Λαβε υπ οψιν σου, οτι ολα τα 3d ειναι 16/9, αν σου λεει κατι αυτο![]()
Αν η μετακινηση του πανω σου κανει μανουρα, μπορεις να βαλεις ενα πολυ λεπτο ρολακι (σαν τον Χρηστου) στερεωμένο στην κάσα της οθόνης.
Ειναι τα περισσότερα, αλλα οχι ολα..
![]()
Ετοιμος εισαι και περιποιημενος. Για διαστασεις αποφασιζεις μονος σου. :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.