JVC DLA-X55

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Δεν εχω υποψιν μου κανενα, αλλα αφου ειναι ετσι οπως το λες, αυτος που αποφασισε να κανει 3d ταινια σε 2.35 ...... epic fail !

Έχω δυο-τρεις και μεγαλες παραγωγες (νομιζω μεταξυ αυτων το cars 3).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Δεν καταλαβαίνω τι μου λές γιατί δεν βλέπω την εικόνα... Θα τη δώ το βράδυ στο σπίτι.

Βασικα δεν πρεπει να την δεις εσυ. Δειξτην εκει που πρεπει να παρεις το ΟΚ. Για σενα δεν αμφιβαλλω :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Το Avengers ειναι 16/9; Δεν θυμαμαι....

Βρε, εχθες δεν το ειδες ?

Αμα δεν θυμασαι αυτο, πως θυμασαι και κανεις σχολια για τον προβολεα ? :p

Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Βρε, εχθες δεν το ειδες ?

Αμα δεν θυμασαι αυτο, πως θυμασαι και κανεις σχολια για τον προβολεα ? :p
Ναι, ρε συ, δεν θυμαμαι, πειραζει;

Και επισης να σου πω και κατι αλλο: Εισαι ενας απο τους ασχετους στους οποιους προαναφερθηκα, νταξ;

:p :p :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

Οι υπολοιποι ήταν άσχετοι.

Δεν ειχαν δει ποτε προβολέα ή είχαν κάτι Epson, BenQ κλπ (δεν ξερω ποιο απ τα 2 ειναι χειρότερο).

:p :p :p

:p a shitstorm is coming to you!

Βαριέμαι...πάμε σε συνοπτικές διαδικασίες...:D

Kazanaki_Lesedi_Star_0640104897.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Το πιο δύσκολο, ή μάλλον το πιο μανουριάρικο, κομμάτι στο βάλε-βγάλε είναι αυτό και λύση του Χρήστου με το ρολάκι νομίζω είναι πολύ καλή.
Το κάτω μέρος βολεύεται σχετικά εύκολα...

Ποιο κάτω μέρος? Ένα μασκάρισμα θα κάνεις και θα κατεβάζεις την εικόνα.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Η αληθεια ειναι ότι οι μνημες που, αν θυμαμαι καλα, εχει ο JVC για ρυθμισεις φακου κλπ βολεύεουν σε αυτό.

Αλλα φοβαμαι ότι στο χωρο του Μπαμπη, θα παει πολυ χαμηλά η εικόνα έτσι....

(ναι, Χρηστο, το format των Avengers δεν το θυμαμαι αλλα αυτο το θυμαμαι (νομίζω) :p)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Η αληθεια ειναι ότι οι μνημες που, αν θυμαμαι καλα, εχει ο JVC για ρυθμισεις φακου κλπ βολεύεουν σε αυτό.

(ναι, Χρηστο, το format των Avengers δεν το θυμαμαι αλλα αυτο το θυμαμαι (νομίζω) :p)

Τι δουλειά έχει ο JVC? Με PC δεν παίζει? Άσε που και αρκετά m.p. κατεβάζουν την εικόνα...

Τώρα, αν μου πεις ότι βλέπει μόνο με ΤΜΤ και PDVD τα οποία δεν ξέρω αν διαθέτουν τέτοια επιλογή, αποσύρω την πρόταση.

Σύριε, η εικόνα του Μπάμπη ήδη ξεκινάει από ψηλά.

Ώπ... Δίκιο έχει ο Γιάννης... Αυτή τη δυνατότητα του MPC-HC την είχα ξεχάσει.
Μακάρι να πάει η εικόνα μου πιο χαμηλά, αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ψηλά. Όντως ο JVC έχει 5 μνήμες φακού αλλά θέλει λίγο σκέψη, να τα βάλω κάτω και να δώ πως μπορώ, κι αν μπορώ, να εκμεταλευτώ καλύτερα αυτή τη δυνατότητα που προσφέρει το μηχανάκι.

Ώπ... Δίκιο έχει ο Γιάννης... Αυτή τη δυνατότητα του MPC-HC την είχα ξεχάσει.
Μακάρι να πάει η εικόνα μου πιο χαμηλά, αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ψηλά. Όντως ο JVC έχει 5 μνήμες φακού αλλά θέλει λίγο σκέψη, να τα βάλω κάτω και να δώ πως μπορώ, κι αν μπορώ, να εκμεταλευτώ καλύτερα αυτή τη δυνατότητα που προσφέρει το μηχανάκι.

Φαντάζομαι ότι οι μνήμες στο μηχανάκι έχουν να κάνουν με αυτόματη μετακίνηση του φακού. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας μας πει. Προσωπικά δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία έστω και με την υπόνοια να ξαναρυθμίσω το φόκους.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Φαντάζομαι ότι οι μνήμες στο μηχανάκι έχουν να κάνουν με αυτόματη μετακίνηση του φακού. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας μας πει.
Αυτό το χαν και τα προηγουμενα μοντελα, εχω την εντυπωση οτι το χει κι αυτο.

Προσωπικά δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία έστω και με την υπόνοια να ξαναρυθμίσω το φόκους.
Συμφωνω.

Αν ο Μπαμπης θεωρεί οτι η εικόνα δεν του παει πολυ χαμηλά και δεν ενδιαφερεται για TMT / PDVD (που νομίζω δεν έχουν τέτοια επιλογή) και το MPC την έχει, ειναι ακόμα καλύτερα :)

Φαντάζομαι ότι οι μνήμες στο μηχανάκι έχουν να κάνουν με αυτόματη μετακίνηση του φακού. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας μας πει. Προσωπικά δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία έστω και με την υπόνοια να ξαναρυθμίσω το φόκους.

Δεν νομίζω... Αυτά γίνονται ηλεκτρικά και φαντάζομαι οτι θα υπάρχει μια σχετική ακρίβεια... Αν είναι να ξαναρυθμίζεις το φόκους δεν έχει νόημα.

Δεν νομίζω... Αυτά γίνονται ηλεκτρικά και φαντάζομαι οτι θα υπάρχει μια σχετική ακρίβεια... Αν είναι να ξαναρυθμίζεις το φόκους δεν έχει νόημα.
Οπως και να γινεται η μετακινηση δεν παυει να ειναι μετακινηση οπτικων οποτε focus μπορει και να θελει.

Τωρα βεβαια μπορει το αποτελεσμα πρακτικα να δειξει ότι δεν χρειαζεται.

Περα τουτου, για ψυχολογικούς και μόνο λόγους (εδώ συμπάσχω με τον Γκάλη :p), δεν θα εμπαινα στον κόπο απαξ και μπορει να γινει μεσω player (πολυ πιο ''καθαρη'' λυση)

Και κατι ακόμα (ισως πιο σημαντικό): Δεν θα επελεγα να παιζω πολυ με τα μοτεράκια του JVC (οπως και με καθε μηχανικό μέρος καθε μηχανακίου τη σημερον ημερα)....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Και κατι ακόμα (ισως πιο σημαντικό): Δεν θα επελεγα να παιζω πολυ με τα μοτεράκια του JVC (οπως και με καθε μηχανικό μέρος καθε μηχανακίου τη σημερον ημερα)....

Σωστούν!!

...

Γιαυτο βρε σου μένουν ολα τα μοτέρ απο μπαταρία? :p

@spcav Πως σου φάνηκε το med8er? :p (Πες λίγα για να μην βγούμε off-topic)

Χθες είδα Men in Black 3 και δεν ήταν 16:9
Προχθές είδα Resident Evil Retribution και δεν ήταν 16:9

Είναι κι άλλες που έχω δει. Δεν τις θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Νομίζω και το Hobbit.
Γενικά μιλάμε για 20% σίγουρα από αυτές που έχω δει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Το πιο δύσκολο, ή μάλλον το πιο μανουριάρικο, κομμάτι στο βάλε-βγάλε είναι αυτό και λύση του Χρήστου με το ρολάκι νομίζω είναι πολύ καλή.
Το κάτω μέρος βολεύεται σχετικά εύκολα...

Τί σε προβληματίζει με το κάτω μέρος του masking Μπάμπη; Στερέωσέ το στο lift της Kuro και καθάρισες... :p :flipout: