JVC DLA-X55

Μπάμπη καλορίζικος και καλοθέατος και απο μένα!
Σας έχω χάσει τον τελευταίο καιρό. Όποτε έχεις χρόνο, θα χαρώ πολύ να περάσω να δω τον 55 αλλά και να τα ξαναπούμε μετά από αρκετό καιρό.

Μπάμπη καλορίζικος και καλοθέατος και απο μένα!
Σας έχω χάσει τον τελευταίο καιρό. Όποτε έχεις χρόνο, θα χαρώ πολύ να περάσω να δω τον 55 αλλά και να τα ξαναπούμε μετά από αρκετό καιρό.

Οοοοοpss.... Ε, άμα εμφανίστηκες κι εσύ.... Δέσαμε.... :ADFADF1: Που είσαι ρε ψυχή;

109620.jpg
:flipout:

Χαχαχαχα!!! Καλά δεν παίζεστε!!! Και σήμερα κάτι μου έλεγε να κοιτάξω το φορουμ και μάλιστα τους προβολείς! Τυχαίο? Δε νομίζω!
Θα χαρώ πολύ να σας δω αυτές τις μέρες. Το μόνο που έχω αύθονο πλέον είναι ελεύθερο χρόνο! Είμαι στην διάθεσή σας για ρυθμίσεις, μετρήσεις και φυσικά εξονυχιστικό έλεγχο της απόδοσης του προβολέα στο Van Helsing!!!

Με μπέρδεψες λίγο... Ποιές πρώτες δυο εννοείσ. Υπάρχουν 3 set των 3 φωτογραφιών. Σημαντική χρωματική διαφορά έχει το 3ο set.

Πρόσεξα το τελευταίο σετ με το υποβρύχιο.
Δεν μου αρεσε η τελευταία φωτογραφία απο αυτο το σετ...

Πρόσεξα το τελευταίο σετ με το υποβρύχιο.
Δεν μου αρεσε η τελευταία φωτογραφία απο αυτο το σετ...

Το φαντάστηκα οτι αυτό εννοούσες.
Δεν νομίζω οτι υπάρχουν και πολλοί που θα προτιμήσουν την 3η εικόνα, πολύ επιθετική. ´Ισως να έχει νόημα με υλικό 4Κ.

Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Το φαντάστηκα οτι αυτό εννοούσες.
Δεν νομίζω οτι υπάρχουν και πολλοί που θα προτιμήσουν την 3η εικόνα, πολύ επιθετική. ´Ισως να έχει νόημα με υλικό 4Κ.

Κι αυτο που λες το βλεπουμε... Να σου θυμισω ενα παλιο συγκριτικο που ειχαμε κανει με μηχανηματα 720 και 1080.

Anyway, εμενα που το ειδα απο κοντα δεν μου αρεσε αυτο που κανει στην εικονα παντως. Και σιγουρα πειραζει και χρωματα.
Το περι ορεξεως παντως ισχυει παντου !

Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Κι αυτο που λες το βλεπουμε... Να σου θυμισω ενα παλιο συγκριτικο που ειχαμε κανει με μηχανηματα 720 και 1080.

Εννοείται το βλέπουμε... Γι αυτό έγραψα "ίσως". Το συγκρητικό το θυμάμαι, οι διαφορές μπορεί να μην ήταν μεγάλες αλλά υπήρχαν.

Εννοείται το βλέπουμε... Γι αυτό έγραψα "ίσως". Το συγκρητικό το θυμάμαι, οι διαφορές μπορεί να μην ήταν μεγάλες αλλά υπήρχαν.
Εδω οι περισσότεροι δεν καταλαβαμε ποιος ηταν ποιος, τι να λεμε τωρα...:p

Εδω οι περισσότεροι δεν καταλαβαμε ποιος ηταν ποιος, τι να λεμε τωρα...:p

Εσύ κι ο Τάκης δεν ξέρατε... Εγώ κι ο Κεφάλας τους βρήκαμε αμέσως... :p

Χθές το βράδυ το μηχάνημα το ανέλαβε ο ντόκτορ Μανώλης... Αντι να έρθει γιατρός για μένα που είμαι σε κακά χάλια, λόγω μιας φαρυγγίτιδας που περνάω αυτές τις μέρες, ήρθε γιατρός φια τον προβολέα. Τι να κάνουμε όμως, σ´αυτή τη ζωή πρέπει να ορίζουμε σωστά τις προτεραιότητές μας...:p
Μην περιμένετε διαγράμματα και διάφορες άλλες τεχνικές λεπτομέρειες... Αυτά μπορεί να τα ανεβάσει ο Μανώλης άν και όταν θελήσει. Εμένα αυτό που μ´ενδιέφερε το είδα στην οθόνη μου κι αυτό μου ήταν αρκετό.
Μάνο σ´ευχαριστώ (ξέχασες να πληρώσεις τον καφέ αλλά δεν πειράζει... χαλάλι σου :flipout:)

Αυτά είναι μερικά screenshots μετά τη ρύθμιση... Δεν είναι πολλά, ούτε κι αντιπροσωπευτικά αλλά δυστυχώς ήμουν σε άθλια
χάλια και δεν είχα κουράγιο για τίποτε περισσότερο. Κάποια άλλη στιγμή, μετά τις γιορτές, ίσως ανεβάσω...

Attachments

• e.jpg
    e.jpg
    127.9 KB · Views: 189
  • d.jpg
    d.jpg
    79.8 KB · Views: 189
  • c.jpg
    c.jpg
    103.2 KB · Views: 188
  • b.jpg
    b.jpg
    72.2 KB · Views: 189
  • f.jpg
    f.jpg
    65.3 KB · Views: 189
  • a.jpg
    a.jpg
    82.2 KB · Views: 189
Περαστικά Μπάμπη. Στη ηλικία σου πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο και να μην τα πετάς έξω με την πρώτη ζέστη :p

Εντυπώσεις θα μας πεις? Συγκριτικά με Planar? Ξεκόλλησες ή ακόμη? :p

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

Περαστικά Μπάμπη. Στη ηλικία σου πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο και να μην τα πετάς έξω με την πρώτη ζέστη :p
Τι να πεταει μωρε εξω.....Πες του να κόψει το καπνισμα (γιατι θα μας πουντιάσει) :p

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

Εντυπώσεις θα μας πεις? Συγκριτικά με Planar? Ξεκόλλησες ή ακόμη? :p

Σ´ ευχαριστώ πολύ Νέκ... Δεν πρέπει να είναι απο κρύωμα όμως, δεν έχω πυρετό, έχω όμως πλήρη αφωνία, ούτε να μουγκρίσω δεν μπορώ. :huh2:

Τώρα σχετικά με τη σύγκριση Planar-JVC στα σκοτεινά νικητής είναι ο νέος... Εύκολα σχετικά.
Στα φωτεινά πλάνα είμαι ακόμα μπερδεμένος... Ο Planar είναι σταθερή αξία, διαυγέστατος και σχεδόν άψογος χρωματικά, σου δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας, λές "αφού ο Planar το δείχνει έτσι τότε έτσι είναι" δεν ψάχνεσαι:grinning-smiley-043
Απ´ την άλλη ο JVC δεν σου δημιουργεί κανένα σύνδρομο στέρησης, έχει φώς έχει χρώμα έχει punch έχει Ansi έχει σταμπουκά... άσε που πολλές φορές μου φαίνεται και πιο ευκρινής. Είναι δυνατόν :nounder:
Γενικά πάντως μιλάμε για 2 μηχανάρες, κι αν για τον JVC αυτό φαίνεται φυσιολογικό αφού μιλάμε για την τελευτάια λέξη της τεχνολογίας, τι να πούμε για τον Planar, ένα DLP 5-ετίας με DC3; Απλά :grinning-smiley-043 θ´ αργήσει πολύ να φύγει απ´ την καρδιά μου.