JVC DLA-X55

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

@spcav Πως σου φάνηκε το med8er? :p (Πες λίγα για να μην βγούμε off-topic)
Τι να σου πω, ηταν το τελευταιο που παρατηρησα.

Εμαθα παντως επιτελους πως προφερεται :p :p :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Τί σε προβληματίζει με το κάτω μέρος του masking Μπάμπη; Στερέωσέ το στο lift της Kuro και καθάρισες... :p :flipout:

:music-smiley-005: :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Ναι, ρε συ, δεν θυμαμαι, πειραζει;

Και επισης να σου πω και κατι αλλο: Εισαι ενας απο τους ασχετους στους οποιους προαναφερθηκα, νταξ;

:p :p :p

Οχι , τι να πειραξει ?

Και για το αλλο .... το ειχα καταλαβει :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Οχι , τι να πειραξει ?

Και για το αλλο .... το ειχα καταλαβει :ernaehrung004:
Πες μου τωρα οτι το πήρες σοβαρά... :p

Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Σίγουρα χρειάζομαι μια οθόνη, αρκετά χρόνια την "εβγαλα" μ´αυτή, σκέφτομαι για μια 120".

... Καλα καλά .... και μετά θα βγάλεις την τραπεζαρία για να πάνε ποιο πίσω οι καρέκλες.
Βρε Μπάμπη μου αφού τα έχουμε πει και απ' ότι καταλαβαίνω και ψιλοσυμφωνείς, γιατί τρώγεσαι?

... Καλα καλά .... και μετά θα βγάλεις την τραπεζαρία για να πάνε ποιο πίσω οι καρέκλες.
Βρε Μπάμπη μου αφού τα έχουμε πει και απ' ότι καταλαβαίνω και ψιλοσυμφωνείς, γιατί τρώγεσαι?

Γιατί αυτός είναι νόμος της φύσης Αλεσάντρο... Η ανθρωπότητα προοδεύει επειδή κάποιοι "τρώγονται" ;)

Πέρα απ´την πλάκα τώρα... Αν συνυπολογίσεις οτι το 3D θέλει μέγεθος, η οθόνη μου είναι αρκετά παλιά κι έχει κιτρινίσει, χώρο έχω, κι επειδή μια σταθερή 120" δεν κάνει και τα χίλια γρόσια, είναι σχετικά φτηνή, τη σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή.
Επειδή όμως πραγματική αλλαγή είναι το masking κι όχι η οθόνη σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω απο εκεί.
Κι εδώ σε θέλω μάστορα....
Κάνω το masking στην ήδη υπάρχουσα οθόνη με πολύ λίγα λεφτά ή θα είναι πεταμένα λεφτά αφού - τελικά - θα την αλλάξω την οθόνη και θάχουμε "φτου´κι απ´την αρχή;"

Φοβερά διλήμματα έ; :flipout:

αφου θα τη παρεις που θα τη παρεις την 120αρα,ποιο ειναι το διλλημα σου;
Κανε μασκινγκ μονο στη καινουρια,ουφ ολα εμεις θα στα λεμε;

Πέρα απ´την πλάκα τώρα... Αν συνυπολογίσεις οτι το 3D θέλει μέγεθος, η οθόνη μου είναι αρκετά παλιά κι έχει κιτρινίσει, χώρο έχω, κι επειδή μια σταθερή 120" δεν κάνει και τα χίλια γρόσια, είναι σχετικά φτηνή, τη σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή.

Τώρα φτιάχνω μια σούπερ-ντούπερ!!! 130 ίντσες...κανά 130άρι ευρούμπες μου βγαίνει!!:D:D

Παντως, στην περιπτωση του Μπάμπη, θελει μεγαλη προσοχή, διοτι ο πλαινος τοιχος δεξια είναι πολυ κοντα, οποτε χωρις masking , με τοσο μεγαλη οθόνη, θα γινει της κακομοιρας απο ανακλάσεις..

Τώρα φτιάχνω μια σούπερ-ντούπερ!!! 130 ίντσες...κανά 130άρι ευρούμπες μου βγαίνει!!:D:D

Για εξήγησέτο μας τώρα και με δικά σου λόγια... :D Τι εννοεί ο ποιητής "σούπερ-ντούπερ!!!";

Υ.Γ. Στα λεφτά θα τα βρούμε....:flipout:

Για εξήγησέτο μας τώρα και με δικά σου λόγια... :D Τι εννοεί ο ποιητής "σούπερ-ντούπερ!!!";

Υ.Γ. Στα λεφτά θα τα βρούμε....:flipout:

Για ρίξε προσφορά!!:flipout::flipout:

Ετοιμάζω μία σταθερή DIY. Υλικό θα είναι PVC και το χρώμα της θα είναι λευκό καραουδέτερο με gain ~1.1. Θα ανεβάσω σχετικό θεματάκι με φωτογραφίες!!-bye-

ΥΓ

Φυσικά, αν θέλεις, στην κάνω και ένα ελαφρό γκριζάκι...μιας και δεν έχεις καλά μαύρα!!:flipout:

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

Παντως, στην περιπτωση του Μπάμπη, θελει μεγαλη προσοχή, διοτι ο πλαινος τοιχος δεξια είναι πολυ κοντα, οποτε χωρις masking , με τοσο μεγαλη οθόνη, θα γινει της κακομοιρας απο ανακλάσεις..
Σωστο αυτό.

Αν και η λυση στις ανακλάσεις δεν ειναι το masking αλλα κατι (κουρτινα κλπ) αριστερα δεξια στους τοιχους.

Εγω στην θεση του Μπαμπη θα εβαζα οθονη 120+ ιντσες στο 16/9 ωστε να ειναι χορταστικο το 3d. Στον δεξι τοιχο που σωστα αναφερει ο Τακης θα εβαζα εργο καταθλιπτικου καλλιτεχνη κατα προτιμηση σε καμβα 2m x 2m. Ολο μαυρο ή γκρι σκουρο. Μασκινγκ μονο πανω με το 2.35 να κατεβαινει μεχρι το κατω του 16/9 ωστε να μην ανεβει το κεντρο της εικονας σε υψος λογω αλλαγης μεγεθους.