σως να εχει περισεψει λιγο black rihtari του Συριου, η να μας πει που το ειχε παρει. Μια εξαιρετικη καλαισθητη creepy λυση.
Δεξια που ειναι όλο τοιχος δεν ξερω τι τον ''παίρνει'' να κάνει.
Ο προβολεας ειναι πισω απο τις θεσεις των θεατων και δεν ενοχλει. Προβλημα ειναι ο τοιχος δεξια. Για το τραπεζακι ισως να εχει περισεψει λιγο black rihtari του Συριου, η να μας πει που το ειχε παρει. Μια εξαιρετικη καλαισθητη creepy λυση.
Γιατί αυτός είναι νόμος της φύσης Αλεσάντρο... Η ανθρωπότητα προοδεύει επειδή κάποιοι "τρώγονται"
Πέρα απ´την πλάκα τώρα... Αν συνυπολογίσεις οτι το 3D θέλει μέγεθος, η οθόνη μου είναι αρκετά παλιά κι έχει κιτρινίσει, χώρο έχω, κι επειδή μια σταθερή 120" δεν κάνει και τα χίλια γρόσια, είναι σχετικά φτηνή, τη σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή.
Επειδή όμως πραγματική αλλαγή είναι το masking κι όχι η οθόνη σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω απο εκεί.
Κι εδώ σε θέλω μάστορα....
Κάνω το masking στην ήδη υπάρχουσα οθόνη με πολύ λίγα λεφτά ή θα είναι πεταμένα λεφτά αφού - τελικά - θα την αλλάξω την οθόνη και θάχουμε "φτου´κι απ´την αρχή;"
Φοβερά διλήμματα έ;![]()
Βασίλη το ύψος είναι καθορισμένο, δεν μπορώ να πάω πιο κάτω απ´το σημείο που τερματίζει το lift της τηλεόρασης (περίπου 95 Cm απ´το έδαφος.)
Η εικόνα κατεβαίνει με το MPC-HC.
Το ρολό βιδώνεται με λαμάκια στο πάνω πλαίσιο της οθόνης.
Αυτά και τελειώσαμε... Στους πλαϊνούς τοίχους δεν θα κάνω τίποτε, δυστυχώς είναι το σαλόνι του σπιτιού και δεν μπορώ να το κάνω τσαντίρι.
Αποψη μου τότε ειναι να μην κανεις τιποτα, γιατι με την μεγαλυτερη οθόνη θα τρως πολυ αντανακλαση απο δεξια..
αν και λιγο αργοπορημενος.... καλοθεατος Στρατηγε μου !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.