Ζητω συγγνώμη στους φίλους ενδιαφερομενους ως προς τον HD1 για το

fftopic: του παρακάτω κειμένου.
Ευχαρίστως να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από την παρουσίαση της SIM2 στο Manchester.Με τις τέλειες συνθήκες προβολής ταινιών σε μια αίθουσα χωρητικότητας 20 ατόμων είδα τους SIM2 PJs.
Από ότι πρόλαβα να δω μερικά από τα συστήματα ήτανε (εάν δε κάνω λάθος) Dali or Wilson B ηχεία με DD 15 velodyne sub και Da-Lite Pro-Imager Horizontal Masking 2.35 mode 10ft ( 3m ) πανί για την απόλυτη σινεμά παρουσίαση.
Η πηγή ήτανε ο HD-E1 και έπαιζε στα 720p για τους D35 και C3x.
Ενώ για τους D80 και HT 5000 ( όχι ο HT3000 όπως πληκτρολόγησα λάθος ) δεν γνωρίζω το upscaler.Αν και έχουνε το δικό τους Sim2 video scaler.
Καθίσαμε με την γυναικα μου στις πρώτες θέσεις σε απόσταση περίπου στα 2.5m . “Παράλογο αλλα αποτελεσματικό για να κρίνεις τα pixels”.
Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα μου πάρει ώρες να πληκτρολογώ, οι D35 και D80 είναι καλοί αλλα δεν δικαιολογούνε τα λεφτά τους. Αντίθετα ο C3x με τα 3 τσιπάκια σε μια γρηγορη ταινία όπως ο superman κλπ ήτανε πολύ πιο αποτελεσματικός.
Τώρα τι να πει κανεις για τον HT5000? Έχω διαβάσει και ακούσει πολλά για την αίσθηση του 3D και πάντα έλεγα "υπερβολές".Το τελευταίο τέρας που είδα και έπαθα ήτανε της Runco αλλα πάμε σε αλλα τρελα λεφτά εδώ.
Οποιος δεν είχε την τύχη να δει αυτόν τον PJ θα του συνιστούσα να έχει και ένα μπουκαλάκι νερό μαζί του για κάθε ενδεχόμενο.Θα χρειαστεί κάποια λεπτά για να συνέλθει. Στις action σκηνές δεν έχανες την παραμικρή λεπτομέρεια και βεβαια ήτανε και ένα μεγάλο ( + ) το ότι σε διαπερνούσε ο ήχος από το DD sub κλπ ηχεία και το απόλυτο 2.35 δημιουργώντας μια άλλη διάσταση............ Αυτήν που λένε και εγώ δεν πίστευα 3D διάσταση.
Ειδικά στην σκηνή με τον King Kong και την ξανθιά όπου χορεύουνε στην παγωμένη λίμνη εκεί απλά :worshippy: γιατί βλέπεις και το παραμικρό φωτάκι μέσα στο σκοτάδι.
Στην ερώτηση μου για τον αναμορφικό φακό και την τιμή του ιδού η αφοπλιστική απάντηση: Prο και στις £9500.
Τελειώνοντας θα ήθελα να δώσω στους παθιασμένους του A/V Cinema, το μη παράδειγμα προς μίμηση αλλα προς αποφυγήν ζητώντας τους να δούνε το Profile μου και την ενότητα My System και θα καταλάβουνε................ήτανε το αποτέλεσμα μετά την εμπειρία που είχα στο Sound and Vision show.
Ανοιχτός σε κάθε ερώτηση και μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω λίγο σχετικά με τα παραπάνω.