Εχθές έλαβα e-mail από τον Alan ιδιοκτητη του Stereo-Stereo στην Glasgow. Ώρα αποστολής 19:11 ενώ τα καταστήματα κλείνουνε 17:00 εδώ.
Αυτό θα πει εξυπηρέτηση.
Hi
Just to let you know that we have the JVC HD1 and Sony Pearl
projectors on demonstration in our shop. Please call me to arrange an
appointment at your convenience.
Regards
Alan Briggs
Stereo Stereo.
Τώρα ή δεν κατάλαβε ότι θέλω να δω Ruby vs Jvc ή θα είναι η πολιτική γραμμή της JVC για την παρουσίαση του HD1 ακόμα και στα καταστήματα.Εάν NAI, τότε θα έχει πολύ γέλιο αλλα και απογοήτευση το όλο θέμα.
Κατά πασα πιθανότητα 99% το Σάββατο θα έχω άποψη επί του θέματος και θα την εκφράσω φυσικά εδώ.Μακάρι να ήτανε εδώ το άτομο από το AVClub, εκείνο που από ότι γνωρίζω θα κάνει ένα ταξιδάκι προς τα μέρη μας αργότερα, ώστε να μπορούσαμε να σχολιάσουμε καλύτερα την αναμέτρηση των 2 PJs.
Επίσης εάν έχετε κατά νου κάποιες ερωτήσεις ή οτιδήποτε που αφορά τον HD1 από αυτούς που δεν έχουνε δει ή δεν προλάβανε στην παρουσίαση του HD1 στην Ελλάδα ευχαρίστως να προσπαθήσω να βρω τις απαντήσεις.
Βεβαια μην περιμένετε τα ΘΕΪΚA χαρτονάκια για το μοίρασμα της εικόνας,... κλπ. Αυτά τα αναμένω και εγώ από τους ειδικούς "τρελαμένους" του AVClub !!! που σίγουρα τότε θα ανταποκριθούνε χωρίς έλεος στα μηχανήματα σαν τον " THE STIG " του TOP GEAR.........
Ζητω συγγνώμη για τοfftopic: aλλα θα ήθελα πολύ να ανοίξουμε ένα θέμα σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών από τους κατασκευαστές και τους ιδοκτήτες καταστημάτων για το συμφέρον μας. Δεν γνωρίζω εάν και πόσοι από τα μέλλη του AVClub είναι ιδιοκτητες ή ανήκουνε στον χώρο των κατασκευαστικών εταιριών αλλα παρατηρώντας και αλλα sites το βρίσκω πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό κάποιες φορες.
Π.X. Γνωρίζετε ότι κάποιες εταιρίες PJs με την αγορά των προϊόντων τους σου παρέχουνε αυτομάτως και free ρύθμιση στον δικό σας χώρο?
Μακάρι να ήτανε εδώ το άτομο από το AVClub, εκείνο που από ότι γνωρίζω θα κάνει ένα ταξιδάκι προς τα μέρη μας αργότερα, ώστε να μπορούσαμε να σχολιάσουμε καλύτερα την αναμέτρηση των 2 PJs.
Γιάννη, εγώ θα είμαι εκεί το Σ/Κ της 25ης Μαρτίου. Επειδή όμως είναι αργά, κι αφού η παρουσίασαη θα γίνει στη Γλασκώβη, μπορώ εύκολα να στείλω αντιπρόσωπο...![]()
Γιάννη, εγώ θα είμαι εκεί το Σ/Κ της 25ης Μαρτίου. Επειδή όμως είναι αργά, κι αφού η παρουσίασαη θα γίνει στη Γλασκώβη, μπορώ εύκολα να στείλω αντιπρόσωπο...![]()
Ρε σεις, να φροντισετε μονο να βλεπει σωστα!
Μακάρι να είναι αργά (aka να τον έχουμε δει και στην Ελλάδα μέχρι τότεΓιάννη, εγώ θα είμαι εκεί το Σ/Κ της 25ης Μαρτίου. Επειδή όμως είναι αργά
Ημουν σιγουρος !!!
Ελπιζω να εχει και φωτογραφικη μαζι ....![]()
Μπά..... χλωμό το βλέπω.... Βαριέται λέει :bang: ...
Sorry για τοfftopic: του θέματος αλλα θα σαλτάρω.
Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ο "ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ"των φακών?
Δηλαδή η Isco-Optics που κατασκευάζει μια τόσο απλή πατέντα III με τιμή £5000 δηλαδή περίπου 7500 euros είναι πιο μάγκες?
Κάνω πρόταση σε οποιον έχει το χρόνο, τις γνώσεις και το μεράκι να κατασκευάσει μια τέτοια πατέντα, να δηλώσει παρουσία και θα ανταμειφθεί για την εργασία του.
Γιαννη,
εαν σε ενδιαφερει να δεις τον HD1 με Isco III, περνα απο το σπιτι.
Παντως εαν ψαχνεσαι για αναμορφικο φακο, μην κανεις το λαθος και δωσεις 5000 λιρες. Υπαρχουν αλλες πηγες....:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.