JVC Z-1s + JICO SAS

Αν θες ριξε μια οδηγια να θυμηθω πως ανεβαζουμε μπορω απο το pc μου να την ανεβασω απευθειας (insert image) η καπως αλλιως?
Απο τα δικά μου οσες φωτό θες, οι επισκέπτες απαιτούν confidenciality, κανα λινκ απο το ιντερνετ μπορει να διαρευσει ομως, δεν τους εχω ρωτησει ποτε αν ειναι μελοι εδω είναι η αλήθεια.

δικό σου είναι το νήμα, εσύ ορίζεις πόσο off topic θα βγει... για μένα κανένα νήμα δεν είναι off topic όταν συζητάμε για σχετικά και όχι άσχετα πράγματα.
άλλος μπορεί να έχει αντίθετη γνώμη βέβαια...

θέλω πολλές πολλές φωτογραφίες από το ΣΚ !!!!!
το phono σου, τα πικάπ, τις κεφαλές, τα πάντα όλα !!!! :LOL:
Και φυσικά δημοσίευση κάποιων απόψεων αν γίνεται,προς Μπάμπη μεριά πάει το μυαλό μου,σύμφωνα με την αγορά που έκανες .
Αν μαντεύω καλά και οι δύο πέρασαν και απ' τον δικό μου, βέβαια με αυτόν που συμβιβάστηκα μετά την κρίση .
Έπεσα μέσα;

Υπόσχομαι να γράψω την ταπεινή μου γνώμη και φυσικα και τη γνώμη των ειδικών.
Αν και στην συγκεκριμένη περιπτωση ειδικός = εμπόρος και μαλλον θα επαληθευτει η φράση -- ο παπας ευλογαει τα γένια του.
Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολυ είναι να κρίνω το Lurne μου πως στέκεται απέναντι στο μοντέρνο ανταγωνισμό.
Και φυσικά για να είμαστε στο πνευμα του νήματος να ακούσουμε τη στρωμένη πλεων ταπεινή κεφαλη μου κοντρα με ενα αναγνωρισμένο διαμάντι σαν τη zyx.
Στο τέλος θα κάνω και την ιεροσυλία να βάλω και τα ψηφιακά στο παιχνίδι.
Ετσι για να έχουμε υλικό να κανουμε κουβέντα.
Confidenciality ειπαμε θες το κακό μου?

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
ποιά philips είναι αυτή που βλέπουμε στην φωτό;;

παιδιά, τις φωτογραφίες των sas ακίδων ο Πάνος μου τις έστειλε στην ροή της σχετικής κουβέντας που είχαμε στο viber.
μελετάμε και συζητάμε για διάφορες κεφαλές και ακίδες που έχουμε στην κατοχή μας
Δεν ειναι PHILIPS. Ειναι η original JICO SAS MM-1 . Μοιαζει με τη PHILIPS 500 MKII αλλα δεν ειναι.

Last edited:
  • Wow
Reactions: vlad66
Υπόσχομαι να γράψω την ταπεινή μου γνώμη και φυσικα και τη γνώμη των ειδικών.
Αν και στην συγκεκριμένη περιπτωση ειδικός = εμπόρος και μαλλον θα επαληθευτει η φράση -- ο παπας ευλογαει τα γένια του.
Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολυ είναι να κρίνω το Lurne μου πως στέκεται απέναντι στο μοντέρνο ανταγωνισμό.
Και φυσικά για να είμαστε στο πνευμα του νήματος να ακούσουμε τη στρωμένη πλεων ταπεινή κεφαλη μου κοντρα με ενα αναγνωρισμένο διαμάντι σαν τη zyx.
Στο τέλος θα κάνω και την ιεροσυλία να βάλω και τα ψηφιακά στο παιχνίδι.
Ετσι για να έχουμε υλικό να κανουμε κουβέντα.
Confidenciality ειπαμε θες το κακό μου?
Η "ταπεινη γνωμη" αν ανηκει σ'αυτον που θα πληρωσει και να ακουει , ειναι η μονη που μετρα.

παιδιά, τις φωτογραφίες των sas ακίδων ο Πάνος μου τις έστειλε στην ροή της σχετικής κουβέντας που είχαμε στο viber.
μελετάμε και συζητάμε για διάφορες κεφαλές και ακίδες που έχουμε στην κατοχή μας
Αυτη η μπλε ειναι η fine line ακιδα της ortofon VMS30MKII , της τελευταιας των "Μο'ι'κανων" imho ...............

Πριν 3 χρόνια,αντικατέστησαν το Lenco με εισαγωγής Golden ,για να σιγουρευτεί ο κάτοχος ότι ήταν ok,να την πακετάρει και να πάει Έξω.
Σε linn σύστημα με άστρωτη την κεφαλή..

Η "ταπεινη γνωμη" αν ανηκει σ'αυτον που θα πληρωσει και να ακουει , ειναι η μονη που μετρα.
Δεν το κατάλαβα εχεις κανει καποιο τυπογραφικό λαθος?

Αν θες ριξε μια οδηγια να θυμηθω πως ανεβαζουμε μπορω απο το pc μου να την ανεβασω απευθειας (insert image) η καπως αλλιως?
Απο τα δικά μου οσες φωτό θες, οι επισκέπτες απαιτούν confidenciality, κανα λινκ απο το ιντερνετ μπορει να διαρευσει ομως, δεν τους εχω ρωτησει ποτε αν ειναι μελοι εδω είναι η αλήθεια.
είναι πανεύκολο στην νέα πλατφόρμα.
πάτα "Attach files" από κάτω όταν γράφεις πόστ και διάλεξε από το πισι σου την φωτογραφία που θέλεις

Τελεια σε ευχαριστω.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση απέχω πολύ απο το -αγοραστής- μιας και πάρα πολές φορες είπα οτι θα αλλάξω πικάπ αλλα δεν βρήκα αξιο αντικαταστάτη στο οικονομικο πλαισιο που ορίζω.
Κεφαλές εχω αρα απλα οικοδεσποτης και οι καλεσμένοι το γνωρίζουν εκ τον πρωτέρων.

Ορίστε και το νήμα

Τελεια σε ευχαριστω.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση απέχω πολύ απο το -αγοραστής- μιας και πάρα πολές φορες είπα οτι θα αλλάξω πικάπ αλλα δεν βρήκα αξιο αντικαταστάτη στο οικονομικο πλαισιο που ορίζω.
Κεφαλές εχω αρα απλα οικοδεσποτης και οι καλεσμένοι το γνωρίζουν εκ τον πρωτέρων.
Aυτο που τσέκαρε ο κάτοχος στο σύστημα μου ήταν το 'δερμάτινο'...
Με τον έναν εκ των δύο καλεσμένων σου έτυχα σε αρκετά συγκριτικά,με φοβερούς ήχους..
Αρέσει και στον ίδιο η όλη ιστορία με διαφορετικά μενού,αν και είναι κατασταλαγμένος πρώτα απ' όλα σαν μουσικόφιλος.

Aυτο που τσέκαρε ο κάτοχος στο σύστημα μου ήταν το 'δερμάτινο'...
Με τον έναν εκ των δύο καλεσμένων σου έτυχα σε αρκετά συγκριτικά,με φοβερούς ήχους..
Αρέσει και στον ίδιο η όλη ιστορία με διαφορετικά μενού,αν και είναι κατασταλαγμένος πρώτα απ' όλα σαν μουσικόφιλος.
Μαλλόν ειναι η κουραση της δουλειας αλλα δεν καταλαβαινω παλι την πρωτη πρόταση.
Αφου επιμένεις τόσο NAI είναι ο δασκαλος μου στα ηλεκτρονικα εδω και 20 χρόνια.

Δεν το κατάλαβα εχεις κανει καποιο τυπογραφικό λαθος?
Οχι, αυτο που εννοω ειναι η δικη σου γνωμη θα μετρησει στο τελος. Τους ειδικους και τους επαγγελματιες αστους εξω απο την αποφαση σου.
Ας στησουν τα μηχανηματα τους οπως νομιζουν καλυτερα, και συ θα αποφασισεις.

Trichord Dino ,299 £ αρχές 2000.
Κάποτε ηταν αυτό το phono ναι.
Τωρα τη βασική πλακέτα τη βλεπουμε στα δεξια στην ανω photo και αριστερα στην κατω photo.
Οσο για το κόστος τα χρήματα για τα οποια γράφεις δεν καλυπτουν ουτε το κόστος των πυκνωτων της mundorf ενός μόνο τμήματος εκ των τριών.