την φθηνότερη πάντως.Ποιος κανει retip μια sas για 100 ευρω ; Και με τι ακιδα ;
Πιστεύεις ότι αλλαγή ακίδας σε Exact θα έχει διαφορά απ την μαμίσια? Ίδωμεν.
την φθηνότερη πάντως.Ποιος κανει retip μια sas για 100 ευρω ; Και με τι ακιδα ;
pm.Οι δοκιμες και καποιες αγορες φθηνων ή σχετικα φθηνων κεφαλων εχουν και την εξηγηση τους. Εαν καποιος εχει για παραδειγμα εναν βραχιονα με αποσπωμενο κελυφος, αυτος του παρεχει και την ευκολια να εχει και να αλλαζει κεφαλες ευκολα και για διαφορους λογους. Καποιες απο αυτες μπορει να ειναι φθηνες καποιες οχι και τοσο, καποιες ακριβες.
Στην περιπτωση της ΑΤ , η εταιρεια απο την στιγμη που παρουσιασε την σειρα VM95 , εχει κανει κατι πρωτοφανες , ειδικα με τις δυο , ML & SH , αλλα και την ΕΝ.
Οι 95 ΕΧ & Ε και οι 91R / 3600 συμπληρωνουν τη σειρα προς τα κατω , και οσον αφορα εμενα οι επιλογες μεχρι και τα 250 ευρω (τουλαχιστον) φανταζουν σχεδον μονοδρομος.
Κατι σαν................. "game over" ???
στο 2μερο που είχα και άκουσα το NVO SPA ONE με κάποιες κεφαλές, είδα ότι οι φθηνές μόνο φθηνό ήχο δεν έχουν.Οι δοκιμες και καποιες αγορες φθηνων ή σχετικα φθηνων κεφαλων εχουν και την εξηγηση τους. Εαν καποιος εχει για παραδειγμα εναν βραχιονα με αποσπωμενο κελυφος, αυτος του παρεχει και την ευκολια να εχει και να αλλαζει κεφαλες ευκολα και για διαφορους λογους. Καποιες απο αυτες μπορει να ειναι φθηνες καποιες οχι και τοσο, καποιες ακριβες.
Στην περιπτωση της ΑΤ , η εταιρεια απο την στιγμη που παρουσιασε την σειρα VM95 , εχει κανει κατι πρωτοφανες , ειδικα με τις δυο , ML & SH , αλλα και την ΕΝ.
Οι 95 ΕΧ & Ε και οι 91R / 3600 συμπληρωνουν τη σειρα προς τα κατω , και οσον αφορα εμενα οι επιλογες μεχρι και τα 250 ευρω (τουλαχιστον) φανταζουν σχεδον μονοδρομος.
Κατι σαν................. "game over" ???
από τις 14 κεφαλές που έχω "ετοιμοπόλεμες" , για 3 φοβάμαι πολύ από τότε που κούρεψα την προηγούμενη sas..Καμια κεφαλη οσο φθηνη η ακριβη ειναι , δεν μπορεις να την κρινεις απολυτα αν δεν τις ακουσεις μεσα απο ενα phono που να μπορει να δειξει και τα καλα και τα κακα στοιχεια της. Προσωπικα καμια απο τις φθηνες κεφαλες που εχω , δεν την αγορασα (μονο) διοτι ειναι φθηνη , αλλα διοτι μου αρεσουν. Και σαφως οι ακριβες μου, ειναι ολες ακομη καλυτερες οσο ανεβαινουν σε τιμη.
Και λες εμενα ...........Manhatan ???από τις 14 κεφαλές που έχω "ετοιμοπόλεμες".....................
έχεις 3 πικάπ που σκοτώνουν και πόσους βραχίονες;;;;Και λες εμενα ...........Manhatan ???![]()
για μέτρα τους καλύτερα....Οι βραχιονες μου ειναι σε πικαπ. Μονο ο Grace ψαχνει................. πικαπ![]()
Γυρω στα 150 μπορείς να την επισκευάσεις..ώστε να σε βγάλει άλλη μια τριετία, υπάρχει περίπτωση και στα 100....από τις 14 κεφαλές που έχω "ετοιμοπόλεμες" , για 3 φοβάμαι πολύ από τότε που κούρεψα την προηγούμενη sas..
μέσα σε αυτές τις 3 είναι και η Denon DL160 που δεν υπάρχει πια και η αποστολή στην Ιαπωνία για retip είναι ασύμφορη εντελώς.
παίζει φανταστικά από τότε που έβγαλα από πάνω της το ακριβό ξύλινο headshell και έφτιαξα την ΣΣ εκεί που πρέπει.
δυστυχώς δεν πρόλαβα να την ακούσω στο SPA γιατί 2 μέρες δεν είναι αρκετές ..ούτε για 4 κεφαλές εδώ που τα λέμε...
Ο DENON ειναι .............. photoshop .............για μέτρα τους καλύτερα....
κάποιον ξέχασες...
για στο garrard έχεις 2 (ενώ ο Grace ψάχνει πικάπ...)
καλέ μια χαρά παίζει η κεφαλή ακόμα.Γυρω στα 150 μπορείς να την επισκευάσεις..ώστε να σε βγάλει άλλη μια τριετία, υπάρχει περίπτωση και στα 100....
Επίσης μπορεί να γίνει έλεγχος ανάρτησης,σε βάθος καθάρισμα...και μετατροπή φυσικά.
θα σε πίστευα αν είχες "πάρε-δώσε" εδώ με τους φωτογράφους του κλαμπ.. αλλά ξέρω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα από αυτά όπως και γω...Ο DENON ειναι .............. photoshop .............![]()
Κατάντησα κουρέας της .. Σεβίλης.θα σε πίστευα αν είχες "πάρε-δώσε" εδώ με τους φωτογράφους του κλαμπ.. αλλά ξέρω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα από αυτά όπως και γω...![]()
![]()
![]()
Η EXACT ηδη εχει πολυ καλη line contact ακιδα.την φθηνότερη πάντως.
Πιστεύεις ότι αλλαγή ακίδας σε Exact θα έχει διαφορά απ την μαμίσια? Ίδωμεν.
τέτοια λέγε μου και πάω να βγάλω την sas από το πικάπ... πολεμάω να την στρώσω...Κατάντησα κουρέας της .. Σεβίλης.
Έμειναν 16 αλλά οι 10 με κουρεμένες τις ... μασχάλες..(το θέμα της εβδομάδος).
Μου έπεσε το ηθικό...
Φαίνεται να έχει φθαρεί σε βαθμό ,που οι ψηλές δεν αποδίδονται όπως θα έπρεπε,δεν περνά τα τεστ που την υποβάλλω παίζοντας κάποια κομμάτια..Η EXACT ηδη εχει πολυ καλη line contact ακιδα.
Ακομα πολεμας; εμ στο ειπα φερτην σε εμενα να στην στρώσω παιδιά ότι θέλετε στρωνω κεφαλές για πλάκα διοτι ακουω συνεχώς χεχετέτοια λέγε μου και πάω να βγάλω την sas από το πικάπ... πολεμάω να την στρώσω...
μη σώσει να στρώσει... αρκεί να μην σπάσει!Ακομα πολεμας; εμ στο ειπα φερτην σε εμενα να στην στρώσω παιδιά ότι θέλετε στρωνω κεφαλές για πλάκα διοτι ακουω συνεχώς χεχε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.