Πανο ξερεις μαζι με την jico τι αλλο θα στήλεις χιιχΕισαι του ασημιού εσυ
Εχουν πολυ ενδιαφερον. Εχω καιρο ομως να τα ακουσω, τωρα που τα θυμηθηκα θα βρω λιγο χρονο να τα ακουσω ξανα.
ποιά jico;;Πανο ξερεις μαζι με την jico τι αλλο θα στήλεις χιιχ
Α γιαυτο κύριε πανο μου έλεγες πήρες την at vm95sh ειναι δικιά σου; η του κυριου βλαδιμηρου; χεχεΔεν εχω παραπονο. Η μουσικη του καλοκαιριου μου βγηκε δωρεαν φετος. Αν εχεις κατι για τα...................... Χριστουγεννα , μου λες![]()
Α γιαυτο κύριε πανο μου έλεγες πήρες την at vm95sh ειναι δικιά σου; η του κυριου βλαδιμηρου; χεχε
τα έχετε μπερδέψει και οι δυο σας..Αυτη ειναι η μονη που ειναι δικια μου
Την SH & ML μου εστειλε......... απο audio technica .....![]()
έχεις δίκιο!Αρα εγω ειμαι σωστος τι εχω μπερδέψει εγω ειπα για sh αρα επεσα μέσα.
Ο κυριος πανος τα εχει μπερδέψει που δεν ξερει τι έχει παραλάβει![]()
Γιατι ο Βλαδιμηρος ξερει τι θα παραλαβει νομισες ;Ο κυριος πανος τα εχει μπερδέψει που δεν ξερει τι έχει παραλάβει![]()
δεν έχω αντίρρηση να παραλάβω την Benz σου.....Γιατι ο Βλαδιμηρος ξερει τι θα παραλαβει νομισες ;![]()
Μπορεις να εχεις η να μην εχεις αντιρρηση σε οτι θελεις.δεν έχω αντίρρηση να παραλάβω την Benz σου.....![]()
στείλε το NVO σου και είμαστε πάτσι...Μπορεις να εχεις η να μην εχεις αντιρρηση σε οτι θελεις.
Εγω ομως θα στειλω πακετο αυτη τη φορα .....![]()
Εκανα ενα καλό κόλπο για να μη ψαχνω χρονο για ακροάσεις συνδεσα τα - καλα ηχεία - στο μικρό συστημα ετσι ακουω κα;λά όλη την ωρα.Εισαι του ασημιού εσυ
Εχουν πολυ ενδιαφερον. Εχω καιρο ομως να τα ακουσω, τωρα που τα θυμηθηκα θα βρω λιγο χρονο να τα ακουσω ξανα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.