μόλις διαβάσει ο Ιωάννου για jico και Empire θα σου πω εγώ....Αν μας επιτρέπεται μιας και η κουβέντα εχει ζουμί παρακάλεσα να συνεχίσουμε εδω.
Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου
Επιστροφή απο διακοπές και ξεκιναμε με γεμάτες μπαταρίες. Τα ψηφιάκά άναψαν μονο για να γινει ενα τεστ οτι όλα δουλέυουν σωστά και το αναλογικό εχει πάρει και πάλι φωτιά. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που λέω να δοκιμάσω και μια jico σε EMPIRE 2000 E/III διαβάζω πολυ καλά λογια για αυτη και βρηκα...avclub.gr
δεν καταλαβες Μήτσε...Στειλτου ενα π.μ πολυ θα ηθελα να μάθω για την empire
Ενα θέμα που είχα ανοίξει στο παρελθόν ήταν "" αν είναι δεδομένο οτι τα σημέρινά αναλογικά παιζουν καλύτερα απο τα παλιά.""Τι εννοεις λεγοντας οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση ;
θες την δική μου γνώμη;;;Ενα θέμα που είχα ανοίξει στο παρελθόν ήταν "" αν είναι δεδομένο οτι τα σημέρινά αναλογικά παιζουν καλύτερα απο τα παλιά.""
Είχε ανάψει φωτιές.
όχι τα σημερινά αναλογικά δεν παίζουν καλύτερα από ότι -πχ- 20 χρόνια πριν.. σε κάποια πράγματα μάλιστα όπως τους βραχίονες των πικάπ κάποιοι πριν 50 και 60 χρόνια ήταν 50-60 χρόνια μπροστά. "φρέσκιες" πανάκριβες ιδέες του σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο από αντιγραφές του χτες και μάλιστα υποδεέστερες.Αν και ειμαι σχεδον σίγουρος για την απάντηση ο λαος λεει ΝΑΙΙΙΙ![]()
![]()
Συμφωνώ απόλυτα αλλα θα κάνω και το δικηγορο του διαβόλου, υπάρχουν και νέα καλούδια που μπορούν να βελτιώσουν τους θρύλους του παρελθόντος. Νέα κράματα, κοπές cnc και 3D printing είναι κάποια απο τα μαγικά του σήμερα. Με σώστή χρήση και πολλες δοκιμές μπορείς να κάνεις το κάλο καλύτερο.όχι τα σημερινά αναλογικά δεν παίζουν καλύτερα από ότι -πχ- 20 χρόνια πριν.. σε κάποια πράγματα μάλιστα όπως τους βραχίονες των πικάπ κάποιοι πριν 50 και 60 χρόνια ήταν 50-60 χρόνια μπροστά. "φρέσκιες" πανάκριβες ιδέες του σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο από αντιγραφές του χτες και μάλιστα υποδεέστερες.
το λυπηρό είναι ότι εκείνη την εποχή ναι μεν ήταν αρκετά ακριβά τα είδη, αλλά όχι παράλογα όπως οι αντιγραφές του σήμερα.
να πούμε για κεφαλές;;
τι ξύλο θα έτρωγε μια ortofon 2m black από μια "γιαγιά" με βηρύλλιο στέλεχος και φθηνότερη αναλογικά στην εποχή της από ότι η black σήμερα;;
Μήπως έχεις κάνει παρουσίαση του πικάπ (με ότι έχεις κάνει) και την έχω χάσει? Τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα Lurne....Οπως πχ εχω κάνει εγω στο lurne μου
Τι εννοείς νορμαλ ακιδα; για την γεννήτρια; και ποσο θα παει, άστο καλύτερα γιατι πηρα και καινουργιο κράνος arai rx7-v που πηγε 800ευρω αλλα χρειαζόταν και εχω γονατίσει οικονομικάεσύ ρε Διονύση τώρα που το σκέφτομαι, γιατί δεν παίρνεις μια "νορμάλ" βελόνα για την jico σου και "λιώνεις" την sas με τις ώρες;;
ρώτα τον δάσκαλο να σου πει....
rx7-v ;;Τι εννοείς νορμαλ ακιδα; για την γεννήτρια; και ποσο θα παει, άστο καλύτερα γιατι πηρα και καινουργιο κράνος arai rx7-v που πηγε 800ευρω αλλα χρειαζόταν και εχω γονατίσει οικονομικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.