35 f2.4 το νεο αν θυμάμαι καλά
Τον manual Flektogon εννοείς η τον νέο της Pentax SMC DA 35mm?
35 f2.4 το νεο αν θυμάμαι καλά
κατεληξα να πουλησω τους φακους και να παρω Ταμρον 17-50/2.8 ή Ταμρον 28-75/2.8 . τι λέτε? ασχέτως αποστασεων,εχουν διαφορα? με ενδιαφερει να ειναι φωτεινος ο φακός. ευχαριστω παλι θερμα ολους σας
κατεληξα να πουλησω τους φακους και να παρω Ταμρον 17-50/2.8 ή Ταμρον 28-75/2.8 . τι λέτε? ασχέτως αποστασεων,εχουν διαφορα? με ενδιαφερει να ειναι φωτεινος ο φακός. ευχαριστω παλι θερμα ολους σας
Δούλεψε μ' αυτούς που έχεις. Τον 50αρη φ1.7 τον παρέλαβες αλήθεια; Και γενικά κάνε λίγο κράτει, δύσκολοι καιροί !Χμμ..μηπως να κρατησω τον φακο του κιτ και να δωσω τους αλλους δυο και να παρω τον 28-75; τους φακους που εχω ποσο αξιζει να τους δωσω για εναν ταμρον απο αυτους;
επειδη κερδισα και αυτο το bid http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...9DbxszZlcZRJjZT5KY%3D&viewitem=#ht_500wt_1156 .πόση διαφορά έχει απο τον M . να πουλήσω τον M μολις τον παραλάβω και να κρατήσω αυτόν εδω? ευχαριστω ,ξέρω οτι σας εχω ζαλίσει αλλά δεν ξέρω και πολλά
Η σειρά Α δουλεύει σε όλες τις λειτουργίες έκθεσης και δίνει στη μηχανή πληροφορίες exif σωστές. Δεν εστιάζει όμως αυτόματα, μόνο με το χέρι (και το μάτι βέβαια!).χμμ.. δηλαδη ειτε ειναι m ειτε ειναι a δεν θα εχω καμια διαφορα σε αυτο τον φακο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.