Καφετέριες και τσιγάρο

Το ίδιο καταπραυντικό εφφέ με το αλκοόλ δηλαδή. Αν και είναι απείρως πιο γρήγορο. Μέχρι να φτάσει στον εγκέφαλο η νικοτίνη.

Re: Απάντηση: Καφετέριες και τσιγάρο

Κάποιο λάθος κάνεις. Εγώ δεν είπα ότι το τσιγάρο δεν ευθύνεται για την πρόκληση του καρκίνου. Αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχει επιστημονική βάση στην τυχαιότητα και τον κίνδυνο που αφορά στο παθητικό κάπνισμα. Δηλαδή πρέπει να υπάρχει επαναληψιμότητα στην έκθεση σε αυτό, για να υπάρξει βάση. Αλλιώς στερείται απόδειξης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

είπα ότι από τους εργαζόμενους στα μπαρ (επαναλαμβανόμενη έκθεση), κάποιοι θα πάθουν καρκίνο ή εμφύσημα, επειδή κάποιοι άλλοι αρνούνται να σεβαστούν νόμους και συνανθρώπους

Re: Απάντηση: Καφετέριες και τσιγάρο

είπα ότι από τους εργαζόμενους στα μπαρ (επαναλαμβανόμενη έκθεση), κάποιοι θα πάθουν καρκίνο, επειδή κάποιοι άλλοι αρνούνται να σεβαστούν νόμους και συνανθρώπους

Κι εγώ το είπα αυτό. Η διαφωνία όμως δεν είναι γι' αυτούς, αλλά για τους τυχαίους που θα πάνε. Είναι ή δεν είναι ξεκάθαρα θέμα ενόχλησης και όχι υγείας;

Απάντηση: Re: Καφετέριες και τσιγάρο

... και η απολαυση ... συνεχιζεται ... :p ...

Δεν το αρχιζεις και εσυ να δεις τα οφελη. ? Μαλιστα, υπαρχουν και πιο δραστικες αγωγες για την δισκοκηλη σου.

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

10842164_1063028120380469_4195722099118365974_o.jpg

καταδιακσμένο να αποτύχει, εδώ και στα Καράτσι .....
γιατί στον υπόλοιπο κόσμο δεν απέτυχε, ακόμη και στην Τουρκία
Στο Καρατσι πάντως δεν επιτρεπεται ( από το 2004) παντού το κάπνισμα.
Στο αεροδρόμιο δεν έχει ούτε smoking Room...

Re: Απάντηση: Re: Καφετέριες και τσιγάρο

Δεν το αρχιζεις και εσυ να δεις τα οφελη. ? Μαλιστα, υπαρχουν και πιο δραστικες αγωγες για την δισκοκηλη σου.

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

10842164_1063028120380469_4195722099118365974_o.jpg

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Βρε μπας και ζω σε παραγκα και νομιζω οτι βρισκομαι Νεα Υορκη ?

Μια και λοιπόν υπάρχει ακτινοβολία ας ανάψουμε ενα τσιγαράκι

Οσο θα παθεις καρκινο πετωντας μεχρι το εξωτερικο αλλο τοσο θα παθεις και στην καφετερια απο το παθητικο καπνισμα.

Και που να δεις ποσο επικινδυνος ειναι ο καφες... . Αλλα αυτο ας το αφησουμε για αλλη ταινια τρομου.

Pleo αγορι μου, κοπασε λιγο τον καλπασμο σου αδερφε .... θα ξεκινησω τσιγαρο. :blink:
Εχω κυριευθει απο απιστευτο αγχος. Δεν παλευονται τα επιχειρηματα σου. Λυπησου με .... :p

Απάντηση: Re: Καφετέριες και τσιγάρο

Pleo αγορι μου, κοπασε λιγο τον καλπασμο σου αδερφε .... θα ξεκινησω τσιγαρο. :blink:
Εχω τρομερο αγχος. Δεν παλευονται τα επιχειρηματα σου. Λυπησου με .... :p

Με τοσο ξενυχτι απορω πως δεν το εχεις αρχισει ακομη για συντροφια.! :smile:

Εχω κυριευθει απο απιστευτο αγχος. Δεν παλευονται τα επιχειρηματα σου. Λυπησου με .... :p

Δεν πιστεύω να βγαίνεις έξω στον ήλιο; Κυκλοφορούν μελανώματα. Πρόσεχε... :speechless-smiley-0

Ισως και να μην εισαι τοσο κολλημενος τελικα ... :p
Η ενσυνειδητη εμμονη σε σαθρα επιχειρηματα εξουθενωνει τους πολυ ευφυεις. :2thumb22sup:

Αλλα δεν ξερω αν εχεις επιγνωση αυτης σου της επιρροης ... η απλα σου προκυπτει.:chinscratch: