Κάποιο λάθος κάνεις. Εγώ δεν είπα ότι το τσιγάρο δεν ευθύνεται για την πρόκληση του καρκίνου. Αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχει επιστημονική βάση στην τυχαιότητα και τον κίνδυνο που αφορά στο παθητικό κάπνισμα. Δηλαδή πρέπει να υπάρχει επαναληψιμότητα στην έκθεση σε αυτό, για να υπάρξει βάση. Αλλιώς στερείται απόδειξης.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
είπα ότι από τους εργαζόμενους στα μπαρ (επαναλαμβανόμενη έκθεση), κάποιοι θα πάθουν καρκίνο, επειδή κάποιοι άλλοι αρνούνται να σεβαστούν νόμους και συνανθρώπους
είναι και θέμα υγείας, μικρότερο μεν αλλά είναι
... και η απολαυση ... συνεχιζεται ......
... και η απολαυση ... συνεχιζεται ......
Στο Καρατσι πάντως δεν επιτρεπεται ( από το 2004) παντού το κάπνισμα.καταδιακσμένο να αποτύχει, εδώ και στα Καράτσι .....
γιατί στον υπόλοιπο κόσμο δεν απέτυχε, ακόμη και στην Τουρκία
Δεν το αρχιζεις και εσυ να δεις τα οφελη. ? Μαλιστα, υπαρχουν και πιο δραστικες αγωγες για την δισκοκηλη σου.
![]()
Βρε μπας και ζω σε παραγκα και νομιζω οτι βρισκομαι Νεα Υορκη ?
Μια και λοιπόν υπάρχει ακτινοβολία ας ανάψουμε ενα τσιγαράκι
Pleo αγορι μου, κοπασε λιγο τον καλπασμο σου αδερφε .... θα ξεκινησω τσιγαρο. :blink:
Εχω τρομερο αγχος. Δεν παλευονται τα επιχειρηματα σου. Λυπησου με ....![]()
Pleo αγορι μου, κοπασε λιγο τον καλπασμο σου αδερφε .... θα ξεκινησω τσιγαρο. :blink:
Εχω κυριευθει απο απιστευτο αγχος. Δεν παλευονται τα επιχειρηματα σου. Λυπησου με ....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.