Και δαρμένος και εδώλιο

Status
Not open for further replies.
Δεν νομίζω να καταδικαστεί. Με το όλο σκηνικό έχει τρωθεί η αξιοπιστία της σε βάρος του κατηγορίας. Με τέτοια που κάνει η αστυνομία χάνει εντελώς το ενδεχόμενο δίκιο της. Τώρα το όλο σκηνικό λογικό είναι φαντάζει ως αντεκδίκηση στην παραπομπή 8 συναδέλφων τους.

Δηλαδή guybrush είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι τρελοί οι αστυνομικοί...είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το παιδί αυτό ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι αποδιοπομπαίος τράγος. Τα ξέρεις φαντάζομαι όλα αυτά και είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τα λεγόμενά σου. Εγώ πάντως να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και πολλούς που να τις έχουν φάει άδικα...αν εσύ ξέρεις τόσους πολλούς πάω πάσο.
Κοκαρ...μα και τα πλάνα φτιαγμένα είναι...και να υπήρχε πλάνο να πιάνει το παιδί να κάνει κάτι θα το κόβανε.
Ξαναλέω...δεν λέω ότι το παιδί είναι ένοχο και καλά του κάνανε. Απλά θεωρώ ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλήρως από τον έλεγχο. Φυσικά και δεν μου αρέσει να βλέπω την αστυνομία να σπάει στο ξύλο έναν άνθρωπο. Αλλά και αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στο κάθε τσογλάνι να καταστρέφει περιουσίες και να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων του είτε αυτοί είναι απλοί περαστικοί είτε αστυνομικοί είτε και εγώ δεν ξέρω τί αλλο. Αλλά...από τη στιγμή που το κάνει, από τη στιγμή που αυτός ο ίδιος επιλέγει να αψηφίσει τους νόμους και τους άλλους ανθρώπους, με συγχωρείτε αλλά τότε δεν έχει το δικαίωμα να έχει την απαίτηση να του φερθούνε σαν να είναι άνθρωπος. Την επιλογή την έχει κάνει μόνος του. Ας υποστεί λοιπόν και τις συνέπειες.

Δηλαδή guybrush είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι τρελοί οι αστυνομικοί...είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το παιδί αυτό ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι αποδιοπομπαίος τράγος. Τα ξέρεις φαντάζομαι όλα αυτά και είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τα λεγόμενά σου. Εγώ πάντως να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και πολλούς που να τις έχουν φάει άδικα...αν εσύ ξέρεις τόσους πολλούς πάω πάσο.
Κοκαρ...μα και τα πλάνα φτιαγμένα είναι...και να υπήρχε πλάνο να πιάνει το παιδί να κάνει κάτι θα το κόβανε.
Ξαναλέω...δεν λέω ότι το παιδί είναι ένοχο και καλά του κάνανε. Απλά θεωρώ ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλήρως από τον έλεγχο. Φυσικά και δεν μου αρέσει να βλέπω την αστυνομία να σπάει στο ξύλο έναν άνθρωπο. Αλλά και αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στο κάθε τσογλάνι να καταστρέφει περιουσίες και να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων του είτε αυτοί είναι απλοί περαστικοί είτε αστυνομικοί είτε και εγώ δεν ξέρω τί αλλο. Αλλά...από τη στιγμή που το κάνει, από τη στιγμή που αυτός ο ίδιος επιλέγει να αψηφίσει τους νόμους και τους άλλους ανθρώπους, με συγχωρείτε αλλά τότε δεν έχει το δικαίωμα να έχει την απαίτηση να του φερθούνε σαν να είναι άνθρωπος. Την επιλογή την έχει κάνει μόνος του. Ας υποστεί λοιπόν και τις συνέπειες.

Πόστ 35 για να μην χανόμαστε...

Μάλλον το υπογραμμισμένο δεν το πιστεύεις και πολύ, γιατί έρχεται σε αντίφαση με όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. Εάν πιστεύεις ότι οι αστυνομικοί, δηλαδή μία αρχή της εκτελεστικής εξουσίας, δικαιούνται να δικάζουν επιτόπου και να καταδικάζουν και να επιβάλουν ποινή (τον ξυλοδαρμό) σε πολίτη, θα σε πληροφορήσω ότι οι πεποιθήσεις σου, σεβαστές μεν, είναι αντίθετες σε αυτά που ορίζει ο Σύνταγμα της χώρας μας. Το οποίο λέει ότι η δικαστική εξουσία ασκείται από τα Δικαστήρια. Και πολλά ασφαλώς ακόμη, περί δίκης κλπ

Το υπογραμμισμένο το έγραψα επειδή το πιστεύω. Γνωρίζω πολύ καλά τη διάκριση των εξουσιών. Αλλά αν διάβαζες και παρακάτω θα έβλεπες και τί άλλον γράφω. Ξέρεις σε μια κοινωνία υπάρχουν και υποχρεώσεις. Όχι μόνο δικαιώματα. Το σύνταγμα το οποίο όπως λες αψήφησαν οι αστυνομικοί μπορεί πολύ πιθανώς να το είχε πρώτα αψηφίσει κάποιος άλλος...Αυτό που είπα είναι ότι το σύνταγμα δεν ορίζει μόνο τα δικαιώματά μας...αλλά και τις υποχρεώσεις μας.

Ενώ εσύ είσαι σίγουρος ότι ήταν εντάξει οι αστυνομικοί μεσιέ Eddie.

Αλλά τέλος πάντων, λαϊκίστε ελεύθερα...

Υ.Γ. Και ναι, ξέρω πολύ κόσμο που να έχει φάει ξύλο άδικα...

Το υπογραμμισμένο το έγραψα επειδή το πιστεύω. Γνωρίζω πολύ καλά τη διάκριση των εξουσιών. Αλλά αν διάβαζες και παρακάτω θα έβλεπες και τί άλλον γράφω. Ξέρεις σε μια κοινωνία υπάρχουν και υποχρεώσεις. Όχι μόνο δικαιώματα. Το σύνταγμα το οποίο όπως λες αψήφησαν οι αστυνομικοί μπορεί πολύ πιθανώς να το είχε πρώτα αψηφίσει κάποιος άλλος...Αυτό που είπα είναι ότι το σύνταγμα δεν ορίζει μόνο τα δικαιώματά μας...αλλά και τις υποχρεώσεις μας.

Ό,τι κι αν έκανε, οι αυτόκλητοι δικαστές-δήμιοι, να λείπουν...

Οχι send...δεν λέω αυτό...λέω ότι δεν έχουμε δικαίωμα να φερόμαστε σαν ζώα και να απαιτούμε να μας συμπεριφέρονται σαν ανθρώπους. όταν λοιπόν αψηφάς τους νόμους της κοινωνίας να περιμένεις και ανάλογη αντιμετώπιση. Σωστή ή λάθος, είναι μια αντιμετώπιση που ο ίδιος προκάλεσες.

.....

αν όντως είχαν κομμένα τα πλάνα, οι πρώτοι που θα τα έβγαζαν στην φόρα θα ήταν οι αστυνομικοί για να υποστηρίξουν τα λεγόμενα τους περί "ζαρντινιέρας" .
αν δεν κάνω λάθος το video είναι από κάμερα παρακολούθησης της
κυκλοφορίας και σε αυτές έχουν πρόσβαση αυτοί....

Eίμαστε σίγουροι πως μερικοί που φέρονται σαν ζώα ξυλοκοπούν και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή ενός πολίτη, την ώρα που η δουλειά τους είναι απλά να τον συλλάβουν, χωρίς τέτοιες γαρνιτούρες.
Αν σου είναι δύσκολο να το κατανοήσεις μην ασχολείσαι... και κρίμα που δεν πέρασες τα χρόνια σου στην ειδυλλιακή Χιλή του Πινοσέτ...

Last edited by a moderator:
2 χειροπέδες και μια προσαγωγή είναι η δουλειά τους .. δόξας ο θεός 12 άντρες 100 κιλά έκαστος ήταν εναντίον ενός παιδιού εάν δεν κατάφερναν μια αναίμακτη σύλληψη σε πραγματικό εγκληματία τι θα κάνανε ?

άσε που το είδαμε τι να λέμε τώρα ?

για αυτό ΕΓΙΝΕ η μανούρα

για μια παλιοκαμερα

Eίμαστε σίγουροι πως μερικοί που φέρονται σαν ζώα ξυλοκοπούν και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή ενός πολίτη, την ώρα που η δουλειά τους είναι απλά να τον συλλάβουν, χωρίς τέτοιες γαρνιτούρες.
Αν σου είναι δύσκολο να το κατανοήσεις μην ασχολείσαι... και κρίμα που δεν πέρασες τα χρόνια σου στην ειδυλλιακή Χιλή του Πινοσέτ...

+1000

Αν σου είναι δύσκολο να το κατανοήσεις μην ασχολείσαι...

Και είμαι απόλυτα σίγουρος και εγώ. Όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι μερικά από αυτά τα ζώα που τα δέρνουν τα άλλα ζώα έχουν πρώτα θέσει αυτά σε άμσο κίνδυνο τη ζωή κάποιου πολίτη.

Για λίγη περισσότερη αυτοσυγκράτηση θα παρακαλούσα. Απόψεις καταθέτουμε, δεν είναι πάντα δουλειά μας να πείσουμε τον άλλο, ούτε και πάντα δυνατό.

εδώ τον Κουφοντινα και τον Ξηρο που αποδεδειγμένα είχαν κάνει
τα "κόλπα" τους δεν τους φέρθηκαν έτσι την στιγμή της σύλληψης !
τους φύλαγαν μην τους κρυώσουν :flipout:

Και είμαι απόλυτα σίγουρος και εγώ. Όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι μερικά από αυτά τα ζώα που τα δέρνουν τα άλλα ζώα έχουν πρώτα θέσει αυτά σε άμσο κίνδυνο τη ζωή κάποιου πολίτη.

Eddie, βρε μπας και είσαι αστυνομικός και μπαίνεις με κανένα wifi στο forum?
η είσαι αξιωματικός υπηρεσίας και μπαίνεις από σταθερό υπολογιστή ???

Status
Not open for further replies.