Δηλαδή guybrush είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι τρελοί οι αστυνομικοί...είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το παιδί αυτό ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι αποδιοπομπαίος τράγος. Τα ξέρεις φαντάζομαι όλα αυτά και είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τα λεγόμενά σου. Εγώ πάντως να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και πολλούς που να τις έχουν φάει άδικα...αν εσύ ξέρεις τόσους πολλούς πάω πάσο.
Κοκαρ...μα και τα πλάνα φτιαγμένα είναι...και να υπήρχε πλάνο να πιάνει το παιδί να κάνει κάτι θα το κόβανε.
Ξαναλέω...δεν λέω ότι το παιδί είναι ένοχο και καλά του κάνανε. Απλά θεωρώ ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλήρως από τον έλεγχο. Φυσικά και δεν μου αρέσει να βλέπω την αστυνομία να σπάει στο ξύλο έναν άνθρωπο. Αλλά και αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στο κάθε τσογλάνι να καταστρέφει περιουσίες και να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων του είτε αυτοί είναι απλοί περαστικοί είτε αστυνομικοί είτε και εγώ δεν ξέρω τί αλλο. Αλλά...από τη στιγμή που το κάνει, από τη στιγμή που αυτός ο ίδιος επιλέγει να αψηφίσει τους νόμους και τους άλλους ανθρώπους, με συγχωρείτε αλλά τότε δεν έχει το δικαίωμα να έχει την απαίτηση να του φερθούνε σαν να είναι άνθρωπος. Την επιλογή την έχει κάνει μόνος του. Ας υποστεί λοιπόν και τις συνέπειες.