Και δαρμένος και εδώλιο

Status
Not open for further replies.
Το θέμα ανοίγει ξανά μετά από απομάκρυνση των σχετιζομένων με την αντιπαράθεση -που κατέληξε προσωπική- δημοσιεύσεων.

Last edited:
Απάντηση: Re: Και δαρμένος και εδώλιο

Το θέμα ανοίγει ξανά μετά από απομάκρυνση των σχετιζομένων με την αντιπαράθεση -που κατέληξε προσωπική- δημοσιεύσεων.

Eιλικρινά θαυμάζω την ικανότητά σου νά διαχειρίζεσαι τέτοια θέματα.
Μέ αποψη,δικαιοσύνη και ισορροπία.
Θεωρώ το club πολυ τυχερό πού σέ έχει Διαχειριστή.:grinning-smiley-043

σαν τον Αυστριακό προσφάτως αδικοχαμένο ηγέτη που τα'χε με τον διάδοχο δηλαδή ε?:flipout::flipout::flipout:
ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!!!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΑΘΕ ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΠΕΤΡΑ Η ΕΚΑΨΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ Η ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΥΡΙΟ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.

Προσπαθώ να μπω στη θέση αυτών που έπαθαν ζημιά οι περιουσίες τους.
Είμαι φανατικά κατά της βίας, και από την στιγμή που πιάστηκε ο φοιτητής θεωρώ ανούσιο να ξυλοκοπείται βάναυσα.

Το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη. Τέλος. Αν αποδειχθεί ότι έκανε αξιόποινη πράξη να τιμωρηθεί.

Αυτό που θα με προβλημάτιζε θα ήταν να μην αποζημιωθώ για την περιουσία μου, ή να τον δω την επόμενη μέρα ελεύθερο.

Αυτό όμως είναι μεγάλη κουβέντα και έξω από το παρόν.

Αν δω κάποιον να μου καίει το αυτοκίνητο καλύτερα να μην τον πιάσω.
Αν όμως τον πιάσω και δεν με σκοτώσει πρώτος, θα περάσει δύσκολα.
Είμαι κακός βλέπετε. Θέλω δημόσια τάξη.

Re: Απάντηση: Και δαρμένος και εδώλιο

Αν δω κάποιον να μου καίει το αυτοκίνητο καλύτερα να μην τον πιάσω.
Αν όμως τον πιάσω και δεν με σκοτώσει πρώτος, θα περάσει δύσκολα.
Είμαι κακός βλέπετε. Θέλω δημόσια τάξη.

Μιχάλη, εσύ σαν πολίτης να τον δείρεις μέσα στην αγανάκτησή σου αν συμβεί κάτι τέτοιο ή όποιος βρεθεί σε παρόμοια θέση.
Ο αστυνομικός όμως δεν έχει καμία αρμοδιότητα βασανιστή και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Last edited:
Και να είναι ένας εναντίον ενός... άντε κάτι γίνεται. Τόσοι πολλοί και ο "αντίπαλος" πεσμένος ε... όσο καλή διάθεση και να έχει κανείς, χτυπάει άσχημα. Μπράβο στους ανδρείους λεβέντες μας.

Υποθέτω ότι για να βγάζουν τόση μανία επάνω του, τον είχαν δει να τους πετάει μολότωφ και να τους κάψει.
Αν είναι έτσι τους δικαιολογώ. ΑΝ είναι έτσι. Αλλιώς είναι απαράδεκτοι.
Σε άλλες περιπτώσεις, όπως στο συνέδριο κορυφής που έγινε στη Χαλκιδική, έβλεπα στην TV Live τους αστυνομικούς να δέχονται επιθέσεις συνεχώς από κουκουλοφόρους και δεν έκαναν τίποτα. Μόνο αμύνονταν.
Μπορεί επομένως να ήταν πράγματι ο Κύπριος φοιτητής ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και να πετούσε μολότωφ και γι´αυτό έδειξαν τόση μανία.
Αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο;

Παιδια πιστευω οτι το θεμα ειναι πολυ πιο απλο απ'οτι δειχνει. Κανενας δεν υπερασπιζεται την φθορα της περιουσιας και της ψυχικης υγειας των πολιτων απο αυθαιρεσιες νεαρων αναρχικων (αν και μπορει μεσα σ'αυτους να υπαρχουν και μερικοι σε εντεταλμενη υπηρεσια). ΑΛΛΑ...δεν υπαρχει μεγαλυτερη αξια απο την ανθρωπινη ζωη και αξιοπρεπεια. Και οταν βλεπεις ειδικα ενστολους υπαλληλους του κρατους που σκοπο εχουν να προστατεψουν την ζωη των πολιτων, να κτυπουν βαρβαρα εναν -εστω παρανομουντα-πολιτη με κινδυνο της ζωης του δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια. Απο που κιως που η δημοσια ταξη εκφραζεται με ξυλοδαρμους? Οι ανθρωποι αυτοι απειλησαν ανθρωπινη ζωη (ανετα 10 χρονια Τασο εφοσον δεν δικαιολογειται βρασμος ψυχης σε ενστολο εν υπηρεσια, περαν του οτι οντας στρατιωτικο σωμα η αστυνομια επρεπε να γινεται στρατοδικειο κανονικα σε τετοιες αυθαιρεσιες αστυνομικων κι εκει να δεις αν θα ηταν μονο 10 χρονια) και καταρακωσαν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια. Οταν τα βλεπαμε νοιωσαμε ντροπη που ζουμε σε αυτη την χωρα. Και οταν καποιοι κανουν τους Ελληνες πολιτες να νοιωθουν ντροπη που ειναι Ελληνες για εμενα ειναι ενοχοι προδοσιας αυτης της χωρας. Αυτοι που υπερασπιζονται τετοιες συμπεριφορες πρωτα απ'ολα δεν ειναι Ελληνες γιατι δεν ταιριαζει στον πολιτισμο μας αυτη η εικονα. Στην Τουρκια ναι ταιριαζει. Εδω οχι. Για μενα οποιος επιδοκιμαζει λοιπον τετοιες συμπεριφορες ειναι Τουρκος. Και οποιος φερεται πολιτισμενα ακομα και στον αντιπαλο του ειναι Ελληνας.

Προς tigergreg:

Προσπάθησε να γράφεις με μικρά γράμματα. Τα κεφαλαία στα φόρα σημαίνουν ότι "φωνάζεις" και δείχνεις σαν να μαλώνεις τους άλλους.

Να συνεχισω..
Κατα βαθος πιστευω οτι οι ανθρωποι δεν χωριζονται σε δεξιους, αριστερους κλπ αλλα σε πολιτισμενους και απολιτιστους. Διαλεξτε και παρτε.

Αυτό είναι το κακό εδώ.
Μην θίξουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Ας καίνε, ρημάζουν, σπάζουν, δεν πειράζει, αλλά μην θίξουμε την αξιοπρέπεια τους.

Μα αυτο ειναι ο ανθρωπινος πολιτισμος. Ο συνεχης αγωνας να γινομαστε καλυτεροι και οχι να χτυπιομαστε στους δρομους σαν ζωα.

Εχουμε επειγοντως αναγκη απο ανθρωπους και πραξεις που μας κανουν υπερηφανους που ειμαστε Ελληνες γιατι σβηνουμε.

Status
Not open for further replies.