Aπό πολιτισμό άλλο τίποτε. Κοιτάξτε σε πόσο πολιτισμένη κοινωνία ζούμε.Μα αυτο ειναι ο ανθρωπινος πολιτισμος. Ο συνεχης αγωνας να γινομαστε καλυτεροι και οχι να χτυπιομαστε στους δρομους σαν ζωα.
Να και μια καλή ερώτηση.Tι αποψη εχετε για τον αστυνομικο που ξυλοφορτωθηκε ασχημα απο αναρχικους μετα απο συναυλια? Τον βαρουσαν αρκετοι κι αυτον.
Αν δω κάποιον να μου καίει το αυτοκίνητο καλύτερα να μην τον πιάσω.
Αν όμως τον πιάσω και δεν με σκοτώσει πρώτος, θα περάσει δύσκολα.
Είμαι κακός βλέπετε. Θέλω δημόσια τάξη.
Προς tigergreg:
Προσπάθησε να γράφεις με μικρά γράμματα. Τα κεφαλαία στα φόρα σημαίνουν ότι "φωνάζεις" και δείχνεις σαν να μαλώνεις τους άλλους.
Οχι send...δεν λέω αυτό...λέω ότι δεν έχουμε δικαίωμα να φερόμαστε σαν ζώα και να απαιτούμε να μας συμπεριφέρονται σαν ανθρώπους. όταν λοιπόν αψηφάς τους νόμους της κοινωνίας να περιμένεις και ανάλογη αντιμετώπιση. Σωστή ή λάθος, είναι μια αντιμετώπιση που ο ίδιος προκάλεσες.
Όχι ρε φίλε στον δικό μας πολιτισμό!
Στον δικό μας πολιτισμό ακριβώς αυτό το δικαίωμα έχουμε: Να είμαστε οι χειρότεροι εγκληματίες και τα ατομικά μας δικαιώματα να γίνονται απόλυτα σεβαστά από όλους και από τις αρχές.
Και αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση για την ανθρώπινη κοινωνία. Εμπεριέχεται σαν ιδέα στην επανάσταση του 21, στο έπος του 40 και σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες που έχουν δωθεί σαυτόν εδώ τον τόπο.
Όχι στον δικό μας πολιτισμό. Ανατολικότερα ίσως.....
Τώρα αυτό το λες σοβαρά φίλε;Στον δικό μας πολιτισμό ακριβώς αυτό το δικαίωμα έχουμε: Να είμαστε οι χειρότεροι εγκληματίες και τα ατομικά μας δικαιώματα να γίνονται απόλυτα σεβαστά από όλους και από τις αρχές.
Και αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση για την ανθρώπινη κοινωνία.
Τώρα αυτό το λες σοβαρά φίλε;
Θα είσαι ο χειρότερος εγκληματίας και ότι και να κάνεις εγώ και οι άλλοι πρέπει να σε σεβαστούμε και να σε έχουμε στα ώπα ώπα;
Και αυτό είναι κατάκτηση; Σε ποιον πολιτισμό ζεις και που το είδες αυτό;
Δηλ οι άλλες χώρες που έχουν πιο αυστηρή αστυνόμευση είναι φασιστικές, χουντικές και ναζιστικές;
Ωραία, το ακούσαμε κι αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.