Και δαρμένος και εδώλιο

Status
Not open for further replies.
Δεν βρήκαν απλώς εύκολο θύμα, βρήκαν φοιτητή εύκολο θύμα.
Παίρνουν το αίμα τους πίσω για το ξεμπρόστιασμα μερικών λατρεμένων καραγκιοζοειδώλων του παρελθόντος, κάνοντας την ιδεολογία τους επάγγελμα. Τραμπούκοι του κερατά και ελεεινοί...
Αν δεν υπήρχε η αστυνομία, θα δούλευαν στα κωλόμπαρα και τη τρούμπα.

ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Και δαρμένος και εδώλιο

ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!

δηλ οι όλοι οι φοιτητές είναι αθώες..περιστερές;
Δεν υπάρχουν φοιτητές που έχουν εισχωρήσει σε αναρχικές ομάδες με τον γνωστό σκοπό που τις διέπουν;

Όσον αφορά το "περιπτεράκι", ειδικά αν η ιδιοκτήτρια είναι γριούλα, θα είχε και καμιά δεκαριά σπίτια, μη φοβάστε...

Πάντως και το παραπάνω σχόλιο είναι τελείως απαράδεκτο! Καμιά δεκαριά, ε; Που το ξέρεις εσύ δηλαδή; Μήπως και για τα αυτοκίνητα που έπαθαν ζημιές να πούμε "δεν πειράζει, οι κάτοχοί τους έχουν καμιά δεκαριά ακόμη!"; Από που βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα;

Απάντηση: Re: Και δαρμένος και εδώλιο

Πάντως και το παραπάνω σχόλιο είναι τελείως απαράδεκτο! Καμιά δεκαριά, ε; Που το ξέρεις εσύ δηλαδή; Μήπως και για τα αυτοκίνητα που έπαθαν ζημιές να πούμε "δεν πειράζει, οι κάτοχοί τους έχουν καμιά δεκαριά ακόμη!"; Από που βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα;

Σωστοός!!!!

Αυθαίρετα είναι κι αυτά,σαν τις παρανομίες των αστυνομικών ένα πράγμα περίπου.

Αλήθεια το αγλάϊσμα της συμπρωτεύουσας,ο Ζορό τι λέει για την υπόθεση ζαρντινιέρα;

Ασχέτως με τα παραπάνω, να επισημάνω ότι το παράδειγμα με το "περιπτεράκι" μου ακούγεται ικαι εμένα ολίγον λαϊκίστικο, ιδίως λόγω του ότι τα περίπτερα είναι επιχειρήσεις κανονικής εκμετάλλευσης και ενοικιάζονται από τους κληρονόμους των αρχικών δικαιούχων. Κανονικά η πολιτεία θα έπρεπε να τα καταργήσει εδώ και τώρα, όπως και τις λαϊκές. Αμφότερα δεν έχουν πλέον καμία σχέση με τον σκοπό για τον οποία καθιερώθηκαν και αποτελούν αισχρά και αντιαισθητικά καρκινώματα.

Τάσο και αυτό το σχόλιο θίγει χιλιάδες εργαζόμενους και ιδιοκτήτες περιπτέρων !!!!

Και όμως υπάρχουν περιπτεράκια που τα δουλεύουν ακόμα οι κύριοι κάτοχοι.

Και αυτά τα περιπτεράκια, όπως και όλα τα άλλα έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές .......

Το ότι κάποια τώρα είναι επιχειρήσεις δεν πιστεύω ότι πείραξε κανέναν, το αντίθετο μάλιστα. Είναι τις περισσότερες φορές κοντά μας ....

Όσο για το σκοπό της καθιέρωσής τους, αυτός ήταν καθαρά πολιτικός.....και μοιράστηκαν κατά 60% λάθος !!!!!

τα στοιχεία αν θέλεις θα τα έχεις ......

όσο για τον ξυλοδαρμό, είμαι κατά της αυτής της βίας, τα γκλοπ και τα πιστόλια υπάρχουν για προστασία των αστυνομικών και όχι για την πρόκληση τραυμάτων ή θανάτων !!!!!

p.s. βαράτε όσο θέλετε τώρα....-bye-

Αυτό που εχω να πω είναι ότι κανονικά δεν πρεπει να παίρνουμε θέση για το συμβαν, εφόσον (υποθέτω) κανείς μας δεν ξέρει τα γεγονότα απο πρώτο χέρι ούτε ήταν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας.
Οι πιθανότητες είναι δύο:
Ειτε ο φοιτητής όντως πετούσε πέτρες και έκαιγε και έκανε διάφορα άλλα παρόμοια ντεμέκ "επαναστατικά", οπότε στην περίπτωση αυτή πολύ σωστά τον στέλνουν σε δικη, αν και μέχρι τώρα δεν ειδαμε και κανέναν φταίχτη να τιμωρείται....αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
Ειτε ο φοιτητής είναι εντελώς αθώος, οπότε και κακώς τον παραπέμπουν σε δίκη.
Θελω να πω ότι το γεγονός ότι παραπέμπονται σε άλλη δίκη οι αστυνομικοί που τον έδειραν, δεν μπορει να αναιρέσει την δική του παραπομπή, εφόσον αυτή ειναι δικαιολογημένη απο την στάση του.
Οι αστυνομικοί πολύ λογικά παραπέμπονται σε δίκη, αφού ναι μεν δικαιούνται να αμυνθούν σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση, αλλά εδώ ήταν 8 και είχαν ήδη κάνει την σύλληψη, οπότε και δεν δικαιολογείται το δάρσιμο, ούτε και στην περιπτωση που όντως αυτός τους πετούσε πέτρες, μολότωφ και όλα τα σχετικά...

Επειδή έχω θείο περιπτερά και ξέρω τι βγάζουν, ειδικά οι παλιότεροι στο κουρμπέτι...

Και αν οι περιπτεράδες βρε Στέργιο βγάζουν πολλά λεφτά πρέπει να τους καίνε τα περίπτερα;

Δεν είπα αυτό, απλά δεν είναι και τίποτα "ταπεινοί και καταφρονεμένοι" που χάσαν όλο τους το βιος.

Το ζήτημα είναι να μη λαϊκίζουμε ασύστολα.

Γιατί άμα το πάμε έτσι, αυτοί που τους κακομεταχειρίστηκαν αστυνομικοί, μπορεί να είναι και το 20% του πληθυσμού της χώρας (και λίγους λέω).

Μα ναι...αφήστε τα παιδάκια να καίνε τις περιουσίες του κοσμάκη...δεν τρέχει τπτ...έρχεται και 17η...έλα μωρέ...πάλι θα τα κάψουν όλα εκεί γύρω. Τί και αν μου σπάσουν εμένα το μαγαζί για πολλοστή φορά? Τί και αν ο πατέρας μου πήγε να πεθάνει μια μέρα περνώντας από εκεί με το αμάξι...οι κακοί οι μπάτσοι φταίνε...έπρεπε να τα πάρουν τα παιδιά και τους "φοιτητές" με το καλό, να πάνε στο τμήμα, να τους κεράσοθν καφεδάκι και αν έχουν όρεξη οι άγιοι "φοιτητές" μας...εεεε...ας περάσουν και από τον δικαστή μια βόλτα να τους τραβήξει το αυτάκι. Αμαρτία...μην τα δείρουν τα παιδιά...άλλωστε τί έκαναν αυτά για να προκαλέσουν τον ξυλοδαρμό τους? Αθώες περιστέρες είναι. Δεν λέω ότι το παληκάρι είναι ένοχο και έπρεπε να το σπάσουν στο ξύλο. Αυτό που ρωτάω είναι...όταν δλδ εσύ είσαι αστυνομικός και έχεις το οποιοδήποτε καλόπαιδο να σου πετάει ότι βρει μπροστά του, φυσικά και αδιαφορώντας αν σε φαέι λάχανο...εσύ θα πας να του πεις κύριε πρέπει να σας συλλάβω και αυτός θα έρθει από μόνος του??? Ρε πάμε καλά? Εγώ σας λέω ότι αν το παιδί μόλις το πιάσανε δεν είχε προβάλλει αντίσταση δεν θα το βαράγανε. Εάν δεν τους πέταγε μολότωφ στα μούτα θα το αφήνανε ήσυχο. Δηλαδή είναι τρελοί όλοι οι αστυνομικοί? Όχι ότι δεν υπάρχουν και τρελοί αλλα μην το παρακάνουμε...σε μερικούς "ταραξίες" και "φοιτητές" ναι...χρειάζεται ξύλο.

Αν ημουν καταστηματαρχης που μου καιγαν το καταστημα ή το αυτοκινητο ξερω πως θα ενιωθα...οργη για τους νεαρους αυτους...και η ασφαλιστικη θα μου πληρωνε τη ζημια. Αν ομως ημουν ο γονιος ή ο αδερφος του παιδιου αυτου τι θα ενοιωθα? Εχετε σκεφθει?
Καταλαβατε οτι οι ανθρωποι αυτοι ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΑ Ή ΟΧΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

Κοκαρ...το τελευταίο που εμπιστεύομαι είναι τα Μ.Μ.Ε. σε τέτοια θέματα...ακόμα και να τους έσφαζε δεν θα το βγάζαν στον αέρα γιατί όπως και να το κάνουμε ένας κακός αστυνομικός φέρνει πιο πολύ τηλεθέαση από έναν κακό φοιτητή. Με τον φοιτητή θα ασχοληθούν 1-2 μέρες και όλα καλά μετά...ενώ με τον αστυνομικό τη βγάλανε τη σαιζόν...

Μα ναι...αφήστε τα παιδάκια να καίνε τις περιουσίες του κοσμάκη...δεν τρέχει τπτ...έρχεται και 17η...έλα μωρέ...πάλι θα τα κάψουν όλα εκεί γύρω. Τί και αν μου σπάσουν εμένα το μαγαζί για πολλοστή φορά? Τί και αν ο πατέρας μου πήγε να πεθάνει μια μέρα περνώντας από εκεί με το αμάξι...οι κακοί οι μπάτσοι φταίνε...έπρεπε να τα πάρουν τα παιδιά και τους "φοιτητές" με το καλό, να πάνε στο τμήμα, να τους κεράσοθν καφεδάκι και αν έχουν όρεξη οι άγιοι "φοιτητές" μας...εεεε...ας περάσουν και από τον δικαστή μια βόλτα να τους τραβήξει το αυτάκι. Αμαρτία...μην τα δείρουν τα παιδιά...άλλωστε τί έκαναν αυτά για να προκαλέσουν τον ξυλοδαρμό τους? Αθώες περιστέρες είναι. Δεν λέω ότι το παληκάρι είναι ένοχο και έπρεπε να το σπάσουν στο ξύλο. Αυτό που ρωτάω είναι...όταν δλδ εσύ είσαι αστυνομικός και έχεις το οποιοδήποτε καλόπαιδο να σου πετάει ότι βρει μπροστά του, φυσικά και αδιαφορώντας αν σε φαέι λάχανο...εσύ θα πας να του πεις κύριε πρέπει να σας συλλάβω και αυτός θα έρθει από μόνος του??? Ρε πάμε καλά? Εγώ σας λέω ότι αν το παιδί μόλις το πιάσανε δεν είχε προβάλλει αντίσταση δεν θα το βαράγανε. Εάν δεν τους πέταγε μολότωφ στα μούτα θα το αφήνανε ήσυχο. Δηλαδή είναι τρελοί όλοι οι αστυνομικοί? Όχι ότι δεν υπάρχουν και τρελοί αλλα μην το παρακάνουμε...σε μερικούς "ταραξίες" και "φοιτητές" ναι...χρειάζεται ξύλο.

Μας συγχωρείτε, έχετε απόλυτο δίκιο.
Πάντα θα πρέπει να δέρνουν πρώτα και μετά να κοιτάν ποιος το έκανε.

Η φράση "αποδιοπομπαίος τράγος" σας λέει τίποτα;
Ή μήπως το γεγονός ότι το 90% των ταραξιών δεν είναι φοιτητές;

Κοκαρ...το τελευταίο που εμπιστεύομαι είναι τα Μ.Μ.Ε. σε τέτοια θέματα...ακόμα και να τους έσφαζε δεν θα το βγάζαν στον αέρα γιατί όπως και να το κάνουμε ένας κακός αστυνομικός φέρνει πιο πολύ τηλεθέαση από έναν κακό φοιτητή. Με τον φοιτητή θα ασχοληθούν 1-2 μέρες και όλα καλά μετά...ενώ με τον αστυνομικό τη βγάλανε τη σαιζόν...

μα εγώ δεν σου λέω να ακούσεις τα ΜΜΕ, κλείσε το volume και δες μόνο
τις εικόνες και πες μου αν βλέπεις τον Κύπριο να κάνει κάτι το "τρομοκρατικό"

υ.γ
τον Κουφοντινα πάντως δεν του φέρθηκαν με τέτοιο τρόπο !

υ.γ 2
κύριοι έχετε ξεφύγει από το thread που αφορά τον Κύπριο !

ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΑ Ή ΟΧΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

To "δεκαριά χρόνια" φαντάζομαι είναι υπερβολή, σωστά?

Πλημμέλημα τέλεσαν, όπως είναι κάθε ξυλοδαρμός εάν δεν έχει, εννοείται, ως αποτέλεσμα κάποια βαρειά κάκωση. Νομίζω για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία έχουν παραπεμφθεί. Και φυσικά η ποινή που θα τους επιβληθεί σίγουρα θα σας φανεί δυσανάλογα μικρή σε σχέση με την έκταση και τον αντίκτυπο του θέματος.

Δε συμφωνώ με τη χειροδικία των αστυνομικών. Όμως καπνός χωρίς φωτιά, δε νομίζω να υπάρχει.. Κάτι θα έκανε ο νεαρός και κάποιοι θερμόαιμοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεδώσουν δέρνοντας..
Από το συγκεκριμένο σημείο έχω περάσει άπειρες φορές, συμμετέχοντας ειρηνικά σε πορείες και διαδηλώσεις.. και κανένας αστυνομικός δε με ενόχλησε ποτέ.. Γιατί άραγε?
Σε κάθε περίπτωση όμως, αν τελικά δικαστεί ο νεαρός αύριο, υπάρχει(??) δικαιοσύνη για να τον δικάσει.

Status
Not open for further replies.