Και δαρμένος και εδώλιο

Status
Not open for further replies.
Αυτό εσύ έχεις βγάλει ως συμπέρασμα από αυτά που έχω πει? Υπέρ της αυτοάμυνας τάσσομαι και υπέρ του δικαιώματος να προστατέψει ο καθένας τη ζωή του. Όπως επίσης και να δίνω το δικαίωμα της αμφιβολίας σε κάτι που δεν γνωρίζω απόλυτα. Εσύ τα θεωρείς τόσο παράλογα αυτά? Τη ζούγκλα τη δημιουργεί πάντα ο αστυνομικός και ποτέ αυτός που θα του πετάξει τη μολότωφ? Αυτό που εσύ λες αυτοδικία επ'ευκαιρία είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. Αυτό που είπα και δεν θες να καταλάβεις είναι...ότι σε περιτώσεις που κάποιος θα επιτεθεί στον αστυνομικό (μπατσο όπως λες εσύ) και θα βάλει αυτός σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του αστυνομικού είναι λίγο "περίεργο" να ζητάμε να μην ανταποδώσει τη στιγμή που και ο νόμος του δίνει αυτό το δικαίωμα στην αυτοάμυνα και στη χρήση ακόμα και όπλου. Δεν φταίνε πάντα οι αστυνομικοί. Δεν είπα ότι είναι παναγίες αλλά ούτε θα βιαστώ να βγάλω συμπέρασμα, ούτε θα δεχτώ ότι μου σερβίρουν άκριτα και κυρίως δεν θα επιτρέψω στην προκατάληψή μου να μου φορέσει παρωπίδες.

Να οπλοφορείς τότε μη σε βρει τίποτα... κι αν ποτέ αισθανθείς αδικημένος από τη χαλαρότητά μας απέναντι σε κάθε λογής υπαίτιο να μετακομίσεις στο Σικάγο ώστε να έχεις τη δυνατότητα να μοιράζεις σφαίρες σε όποιο κεφάλι γουστάρεις-bye-

Last edited:
Συμπέρασμα απ τα λεγόμενα του Μιχάλη Μελίδη και των λοιπών οπαδών της χρήσης βίας απ τους μπάτσους:
1.Φέρομαι πολιτισμένα στους πολιτισμένους.
2.Οι νόμοι ισχύουν μόνο για όσους τηρούν τους νόμους.
3.Με το ξύλο που ρίχνουν οι μπάτσοι, θα αποζημιωθούν αυτοί που κάηκαν οι περιουσίες τους.
4.Αν αυτοδικήσω, δεν είμαι παράνομος.
5.Θέλω την αστυνομία να δένει τους κακούς, εγώ είμαι καλός.

Ο δικαστής Ντρεντ του avclub.

Αυτό εσύ έχεις βγάλει ως συμπέρασμα από αυτά που έχω πει? Υπέρ της αυτοάμυνας τάσσομαι και υπέρ του δικαιώματος να προστατέψει ο καθένας τη ζωή του. Όπως επίσης και να δίνω το δικαίωμα της αμφιβολίας σε κάτι που δεν γνωρίζω απόλυτα. Εσύ τα θεωρείς τόσο παράλογα αυτά? Τη ζούγκλα τη δημιουργεί πάντα ο αστυνομικός και ποτέ αυτός που θα του πετάξει τη μολότωφ? Αυτό που εσύ λες αυτοδικία επ'ευκαιρία είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. Αυτό που είπα και δεν θες να καταλάβεις είναι...ότι σε περιτώσεις που κάποιος θα επιτεθεί στον αστυνομικό (μπατσο όπως λες εσύ) και θα βάλει αυτός σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του αστυνομικού είναι λίγο "περίεργο" να ζητάμε να μην ανταποδώσει τη στιγμή που και ο νόμος του δίνει αυτό το δικαίωμα στην αυτοάμυνα και στη χρήση ακόμα και όπλου. Δεν φταίνε πάντα οι αστυνομικοί. Δεν είπα ότι είναι παναγίες αλλά ούτε θα βιαστώ να βγάλω συμπέρασμα, ούτε θα δεχτώ ότι μου σερβίρουν άκριτα και κυρίως δεν θα επιτρέψω στην προκατάληψή μου να μου φορέσει παρωπίδες.

στο video ρε φίλε είδες τον Κύπριο να κάνει καμιά επίθεση ? να κρατάει καμιά μολότοφ ? κανένα σιδερολοστο ?
εγώ το μόνο που είδα είναι ένα τσούρμο να βαράνε ένα παιδί με μανία και το
παιδί να ζητάει βοήθεια!
και να είσαι σίγουρος εάν , λέω εάν το παιδί είχε κάτι στα χέρια του που
να βάζει την ζωή των αστυνομικών σε κίνδυνο θα το είχαν παρουσιάσει
πρώτο πρώτο και δεν θα κρύβανε τα πρόσωπα τους στις κάμερες !
πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ?

Κάθησα και διάβασα 16 σελίδες γιατί διάβαζα κάποια πράγματα που ούτε μπορούσα να τα διανοηθώ...

1ον) Δεν είμαι μέλος καμίας παράταξης, είτε καμιάς εξτρεμιστικής ομάδας.
2ον) Δεν είμαι άνθρωπος των άκρων.
3ον) Δεν έχω ούτε καν σκεφτεί να αναμιχθώ σε επεισόδια ή να προκαλέσω.
3ον) Τα ΜΑΤ τα έχω δει live "εν δράση" άπειρες φορές, είτε στο γήπεδο είτε στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια
4ον) κ τελευταίο είμαι ένας νέος άνθρωπος μορφωμένος και, θέλω να πιστεύω, ορθολογιστής...

Να σας πω κ εγώ τις εμπειρίες μου απ' τα ΜΑΤ έτσι όπως τις έχω ζήσει μέσα απ' τα δικά μου μάτια (και πλευρά)....

Τυχαίνει να είμαι Παναθηναϊκός και να έχω πάει σε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια για να δω την ομάδα μου, όπως έχω κατέβει και πολλές φορές σε ειρηνικά συλλαλητήρια (χωρίς ούτε μία στιγμή να μου περάσει απ' το μυαλό όχι πέτρα να πετάξω αλλά ούτε μουντζα να ρίξω σε κάποιον ΜΑΤατζή)

Έχω φάει τα άπειρα μπινελίκια από ΜΑΤ μόνο και μόνο επειδή έτυχε να κάθομαι στην άκρη της εξέδρας (εκεί που κάνουν τα ΜΑΤ ανθρώπινο τοίχος για να χωρίζουν τους φιλάθλους). Όταν το ζησα αυτό για πρώτη φορά (15 χρονών) δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου... Είχα τον καημό μου για το παιχνίδι και κάθε τόσο άκουγαμε (εμείς που καθόμασταν δίπλα) ένα 100κιλο μοσχάρι να μας λέει ατάκες του τύπου "Τώρα δεν βγάζετε άχνα π@υτ@νάκια, π@υστ@κια" και ότι άλλη βρισιά μπορούσε να επινοήσει... Απλά οι άνθρωποι βγάζαν τα ψυχολογικά τους πάνω μας... Χώρια τις γκλοπιές στα πλευρά που έχω φάει επειδή κάποιοι τσακόνώντουσαν 100 μέτρα πιο πέρα και είχε δημιουργηθεί αναταραχή... Για να λυθεί αυτή η αναταραχή λοιπόν (που ήταν κ στου διαόλου το κέρατο) ο κάθε αλήτης ΜΑΤατζής άρχιζε να βαράει αυτόν που έβρισκε πιο κοντά του...

Όλη η Ελλάδα είδε τι συνέβη πέρσι στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια....
35.000 φοιτητές/τρίες 3.000 ΜΑΤάδες και 50 αναρχικοι....
Αφού φάγαν οι ανίκανοι 3 τσουβάλια μολότοφ απ'τους αναρχικούς (οι οποίοι αναρχικοί ήταν απ' την άλλη πλευρά της πλατείας συντάγματος, μετά οι κλόσες οι ματατζήδες ήρθαν στην πορεία (στο τριγωνάκι στη Βασ. Σοφίας μπροστά στη Μεγάλη Βρεταννία) και κάναν ένα κύκλο και περικύκλωσαν περίπου 40-50 φοιτητές κ φοιτήτριες.... Αυτό έγινε μπροστά μου, ευτυχώς που ήμουνα 30 μέτρα πιο πισω....
Οι συλλήψεις τους για αυτή τη μέρα οί αυτές των 40 φοιτητών κ φοιτητριών....

Γιατί ρε γουρούνι δεν πας να πιάσεις αυτόν που σου πετάει τη μολότοφ και την πέτρα? Δεν έχει τα @@ και πας και πιάνεις τα κοριτσάκια και τους φοιτητές???

Ρε παιδιά μιλάμε ότι σε κάθε μεγαλούπολη αυτοί που κάνουν τα επισόδεια είναι μετρημένοι μάξιμουμ 100 άτομα.... Πόσο ανίκανοι μπορεί να είναι δλδ? Μόνο για να ρίχνουν ξύλο σε παιδιά και συνταξιούχους είναι ικανοί...
Απ' όλα αυτά που έχω δει είμαι ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ότι το 90% των ΜΑΤατζήδων πρόκειται για άτομα που επειδή δεν τους κάθεται η γυναίκα τους, ή επειδή τον έχουν μικρό, ή επειδή το παιδί τους έχει βγεί π@ύστης κάθονται και βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ στον κοσμάκι... Πάνε με τα 100 κιλά μαγκία τους (30 κιλά πανοπλία, 5 κιλά κράνος, 10 κιλά ασπιδα, 25 κιλά μπουκάλα δακρυγόνου) και πουλάνε δικαιοσύνη κ εξουσία ΜΟΝΟ εκεί που τους παίρνει...
Δυστυχώς μιλάμε για το μεγαλύτερο καρκίνομα της κοινωνίας. Δεν είναι άξιοι όχι μόνο να δουλεύουν αλλά ούτε καν να ζουν σε κοινωνίες...

Που είναι η αστυνομία έτσι όπως τη χρειαζόμαστε??? Ποιός νιώθει ασφαλής στο σπίτι του το βράδυ? Ποιός παίρνει το 100 και έρχεται το περιπολικό μέσα σε 2 λεπτα?? Είμαστε η χώρα με την μεγαλύτερη αναλογία μπάτσου/πολίτη σ´όλη την ευρωπαϊκή ένωση και το 60% αυτών απασχολούνται για την προστασία δημοσίων προσώπων......

Όλα αυτά που είπα ήταν μόνο για τους Ματατζήδες και όχι για τον κάθε τυχάρπαστο αστυνομικό (αυτοί το πολύ πολύ να σου πουλήσουν λίγο βλαχο-εξουσία και "να' ουμ" και τελειώνει εκεί το παραμύθι τους).

Τα ΜΑΤ υποτίθεται ότι είναι σώμα ειδικών καταστολών.... Ρωτάω τώρα εγώ ο αφελής... ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ??? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... Είναι ο ορισμός του καρκινώματος... Μιά κοινωνία χωρίς αυτούς να ρίχνουν ξύλο σε πορείες συνταξιούχων και φοιτητών θα ήταν ένας καλύτερος κόσμος....
Πληρώνουμε απ' τη τσέπη μας τόσους χιλιάδες ματατζήδες για να μη κάνουν σωστά τη δουλειά τους (μηδαμινές σωστές συλλήψεις) και κάνουμε και τα πλευρά μας ψυχολόγους τους για να βγάλουν τα προβλήματα και τα κόμπλεξ τους τα γουρούνια....

Δείτε και μερικά video με τους ΑΛΗΤΕΣ του ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ειδικά ο πρώτος με τα γυαλιά φαίνεται για μεγάλο τσ0γλάν1.....)

Να οι λειτουργοί της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης!!! Χορτάστε τους!!!

Ειλικρινά αν εμένα χτυπάγαν το παιδί μου βρωμιάρηδες Ματάδες εάν τον έβρισκα θα του κάνα τη ζωή κόλαση... Μιλάμε για ζώα κ όχι για ανθρώπους...

Και κάθομαι και διαβάζω αυτά που γράφετε μερικοί περί δικαίου και επιβολής του νόμου.... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?????????

Προσωπικά δεν πιστεύω οτι μια ομάδα αστυνομικώς πιάνει τυφλά έναν διαδηλωτή και τον σαπίζει στο ξύλο... Πιστεύω ότι κάτι θα έκανε που τους ερέθισε ή κάτι θα τους είπε (όπως έχει τύχει να ακούσω ο ίδιος κάποτε που άρπαξαν ένα δίπλα μου - έβριζε πολύ ώρα και άσχημα, ακόμα και την ώρα που τον τραβούσαν στην άκρη)... Η δουλειά της αστυνομίας είναι πολύ δύσκολη εκείνη την ώρα και όταν εμπλέκεται ο ανθρώπινος παράγοντας τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο... Ως γνωστόν υπάρχουν πολλοί προβληματικοί αστυνομικοί που νομίζουν οτι η στολή τους δίνει εξουσία πάνω στους άλλους, αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό το γεγονός για τα φαινόμενα ξυλοδαρμών στις διαδηλώσεις. Περισσότερο φταίει ο ανθρώπινος παράγοντας στην ένταση της στιγμής. Εδώ βλέπεις ανθρώπους αξιοπρεπέστατους κατα τα άλλα να γίνονται οι χειρότεροι χουλιγκάνοι στο γήπεδο ή να πετάνε πέτρες όταν συμμετέχουν σε κάποιες πορείες, δεν θα δεις αστυνομικούς να κάνουν το ίδιο από την άλλη πλευρά ? Το γεγονός ότι ο άλλος πληρώνεται να κάνει μία δουλειά, δεν τον απαλλάσει απο την ανθρώπινη φύση του, και σίγουρα με τον αστυνομικό δεν διαφωνείς όπως διαφωνείς με τον εφοριακό υπάλληλο επειδή δεν πήγες τα σωστά έγγραφα, η "διαφωνία" έχει στοιχεία βίας που κλιμακώνεται κι από τις δύο πλευρές, και όπως ο ένας πετάει την μολότωφ για να κάψει τον άλλο, έτσι και ο άλλος τον πιάνει και τον σαπίζει στο ξύλο...
Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο όμως, είναι ότι αυτοί που κατηγορούν και απαξιώνουν συλλήβδην όλους τους αστυνομικούς, όταν κάποιοι αστυνομικοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας (με όλες τις προαναφερθείσες μορφές της), αυτοί οι ίδιοι μιλούν γιά "5-6 παιδιά που πετούσαν πέτρες" όταν μιλούν για τους δεκάδες δήθεν αναρχικούς που προκαλούν τα επεισόδια και βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές και των υπόλοιπων διαδηλωτών... Σκόπιμα παραβλέπουν το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εκτελούν εντολές και στην περίπτωση του αντίθετου μπορεί και να τιμωρηθούν. Οταν το πολιτικό κεφάλι ή ο υψηλόβαθμος δίνει την εντολή "να μην περάσουν", δεν πρέπει να περάσουν. Δεν θα γίνουν παζάρια. Κι όταν για τον λόγο αυτό δεχτείς επίθεση, θα αντιδράσεις και ανάλογα με τις συνθήκες θα έχεις και τα ανάλογα επακόλουθα. Ο περισσότερος κόσμος αγνοεί οτι - παραδοσιακά - για να χαρακτηρισθεί απο τους διοργανωτές πετυχημένη μιά πορεία, πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε σύγκρουση με την αστυνομία, να χυθεί αίμα, έτσι ώστε να δείξουν τα κανάλια, να βγούν στα μικρόφωνα οι συντελεστές - αλλοιώς είναι μιά ακόμα νερόβραστη πορεία. Αυτό όμως έχει διώξει και πολύ κόσμο από τις πορείες και διαδηλώσεις. Ποιός έχει όρεξη να σπάσει το κεφάλι του για την βλακεία κάποιου άλλου? Με αυτά και μ'αυτά, περισσότερο οι ταραξίες, παρά οι αστυνομικοί, δουλεύουν προς όφελος αυτών που δεν θέλουν τις πορείες και τις διαδηλώσεις.
Επαναφέροντάς με στο θέμα, επιμένω να μην ξεχνάμε τον ανθρώπινο παράγοντα και να μην χρησιμοποιούμε φτηνές δικαιολογίες τύπου "αυτοί πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους". Αλλωστε όλοι μας πληρωνόμαστε να κάνουμε την δουλειά μας, αλλά αν επαναφέρουμε στην μνήμη μας το παρελθόν, θα δούμε ότι έχουμε αδικήσει κάποιονΟταν κάποτε θα περιπολούν ρομπότ στους δρόμους τότε θα είναι τα πράγματα σαφώς καλύτερα στον τομέα αυτό... Η πολύ πιό άνετα μπορούμε να ζητήσουμε η τήρηση της τάξης στην διάρκεια μιας διαδήλωσης να την αναλάβουν κοινωνικοί λειτουργοί ή παπάδες οι οποίοι και θα κουνίσουν αυστηρά το δάκτυλο στους ταραξίες την ώρα που θα τα σπάνε....

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Και δαρμένος και εδώλιο

Συμπέρασμα απ τα λεγόμενα του Μιχάλη Μελίδη και των λοιπών οπαδών της χρήσης βίας απ τους μπάτσους:
3.Με το ξύλο που ρίχνουν οι μπάτσοι, θα αποζημιωθούν αυτοί που κάηκαν οι περιουσίες τους.

Εγώ το ξαναείπα, η Χιλή του Πινοσέτ έπεφτε γάντι, εδώ χαραμίζονται.

Να μιλήσω για τους μπάτσους - μπράβους?
Να μιλήσω για τους μπάτσους - νταβατζήδες?
Να μιλήσω για τους μπάτσους - βαποράκια?
Να μιλήσω για τους μπάτσους που βγαίνουν απ τις κλούβες με μολότοφ και κουκούλες?
Όχι δεν θα μιλήσω.

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να ακούσουμε και την άποψη αυτών που τους έσπασαν το μαγαζί ή τους έκαψαν το αυτοκίνητο... Αν κάποιος είναι παθών, ας μας πει την γνώμη του παρακαλώ. Οπως επίσης και κάποιος που έφαγε αναίτια ξύλο απότους αστυνομικούς... Οχι να διηγούμαστε ιστορίες που μας διηγήθηκαν...

Last edited by a moderator:
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να ακούσουμε και την άποψη αυτών που τους έσπασαν το μαγαζί ή τους έκαψαν το αυτοκίνητο... Αν κάποιος είναι παθών, ας μας πει την γνώμη του παρακαλώ. Οπως επίσης και κάποιος που έφαγε αναίτια ξύλο απότους αστυνομικούς... Οχι να διηγούμαστε ιστορίες που μας διηγήθηκαν...

μερικά πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν ........

Re: Απάντηση: Και δαρμένος και εδώλιο

Τώρα αυτό δεν νομίζω να το είπε.

Όσο για την αυτοδικία, ειλικρινής μου άποψη είναι ότι το ίδιο το σύστημα ωθεί σε αυτήν πολλές φορές. Όταν δεν αποδίδει δικαιοσύνη, που είναι το ζητούμενο, το ρόλο συχνά αναλαμβάνουν δυστυχώς εξωθεσμικοί μηχανισμοί. Σκότωσες το παιδί μου και σε βλέπω να σε πιλατεύουν? Παίζει -ταραγμένος άνθρωπος θα είμαι εξάλλου- να μπουκάρω στη δίκη όπως καλή ώρα στην περίπτωση του Ρουφ. Το σύστημα τα δημιουργεί αυτά, η δίκαιη τιμωρία είναι κάτι που χρειάζεται στην κοινωνία μας, ειδικώς στα εγκλήματα με θύματα πολίτες.
Τώρα το "νόμιμο" και "παράνομο" καταλήγουν πολλές φορές να είναι καθαρά τεχνικές έννοιες.

Απάντηση: Re: Και δαρμένος και εδώλιο

Eddie μη γανιάζεις άλλο...δε μπορούν η μάλλον δε θέλουν να καταλάβουν τι εννοείς..

Τι γίνεται ρε παιδιά... με κάθε μου post καταστρέφεται το σύμπαν.....

Δεν τον αντέχει τον καυστικό μου λόγο αυτό το φόρουμ μου φαίνεται....! :P

Απάντηση: Re: Και δαρμένος και εδώλιο

Πες μου εσύ πως τι κέρδισε κάποιος απ αυτούς που τους έσπασαν το μαγαζί ή τους έκαψαν το αυτοκίνητο, τι κέρδισε με τον ξυλοδαρμό του φοιτητή.
Και δεν έχω ανάγκη να μου πει κανένας προσωπική του εμπειρία.
Έχω μάτια και βλέπω

Αυτά είναι τα συμπεράσματά σου αγαπητέ; Λοιπόν:

1. Πολύ περισσότερο απ´ότι φαντάζεσαι. Όμως δεν φέρομαι πολιτισμένα σε απολίτιστους.
Είναι σαν να μου λες αν με χτυπήσει κάποιος στο μάγουλο να γυρίσω και το άλλο να μου δώσει κι από εκεί μία.
Εσύ έτσι κάνεις; Διότι εγώ μάλλον θα του σπάσω τα μούτρα.
Εσύ γύρνα του το άλλο μάγουλο.

2. Όχι οι νόμοι υπάρχουν για να τηρούνται απ´όλους. Όσοι δεν τους τηρούν καλά να πάθουν για ότι πάθουν. Εγώ γιατί τηρώ τον νόμο; Είμαι βλάκας και ο άλλος είναι μάγκας;

3. Όχι δεν θα αποζημιωθούν, μόνο ψθχικά ίσως, αλλά είναι κι αυτό ένα μέτρο, διότι ως τώρα τα τριαντάφυλλα δεν απέδωσαν πουθενά.

4. Πάντως το ξύλο μένει και το θυμάσαι. Θα το σκεφτείς πιο καλά την επόμενη φορά.
Παρατηρημένο εδώ και μερικούς αιώνες.

5. Ναι προσπαθώ να είμαι καλός. Και θέλω την τιμωρία των κακών.
Τόσο περίεργο είναι αυτό;

Και τέλος δεν σε χαρακτήρισα πουθενά. Πρόσεχε λίγο γιατί ξεφεύγεις.
Διαφωνώ με τις απόψεις σου αλλά δεν σε χαρακτήρισα ούτε γελοίο ούτε δικαστή Ντρεντ ούτε τίποτα άλλο.
Συζητηση γίνεται και όπως πάντα υπάρχουν διαφωνίες, αλλά ως εκεί.
Δεν θα με πείσεις με τίποτα ότι έχεις δίκιο και έχω άδικο.
Ο καθένας τις απόψεις του.

Τι γίνεται ρε παιδιά... με κάθε μου post καταστρέφεται το σύμπαν.....

Δεν τον αντέχει τον καυστικό μου λόγο αυτό το φόρουμ μου φαίνεται....! :P

βρε πουλάκι μου, βρε παλικάρι μου, θα μας το χαλάσεις το μαγαζί
δυο στα δυο ποστ και έγινε το έλα να δεις ! :flipout::flipout::flipout:

Status
Not open for further replies.