MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Banned
- 27 June 2006
- 7,764
Αυτό εσύ έχεις βγάλει ως συμπέρασμα από αυτά που έχω πει? Υπέρ της αυτοάμυνας τάσσομαι και υπέρ του δικαιώματος να προστατέψει ο καθένας τη ζωή του. Όπως επίσης και να δίνω το δικαίωμα της αμφιβολίας σε κάτι που δεν γνωρίζω απόλυτα. Εσύ τα θεωρείς τόσο παράλογα αυτά? Τη ζούγκλα τη δημιουργεί πάντα ο αστυνομικός και ποτέ αυτός που θα του πετάξει τη μολότωφ? Αυτό που εσύ λες αυτοδικία επ'ευκαιρία είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. Αυτό που είπα και δεν θες να καταλάβεις είναι...ότι σε περιτώσεις που κάποιος θα επιτεθεί στον αστυνομικό (μπατσο όπως λες εσύ) και θα βάλει αυτός σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του αστυνομικού είναι λίγο "περίεργο" να ζητάμε να μην ανταποδώσει τη στιγμή που και ο νόμος του δίνει αυτό το δικαίωμα στην αυτοάμυνα και στη χρήση ακόμα και όπλου. Δεν φταίνε πάντα οι αστυνομικοί. Δεν είπα ότι είναι παναγίες αλλά ούτε θα βιαστώ να βγάλω συμπέρασμα, ούτε θα δεχτώ ότι μου σερβίρουν άκριτα και κυρίως δεν θα επιτρέψω στην προκατάληψή μου να μου φορέσει παρωπίδες.
Να οπλοφορείς τότε μη σε βρει τίποτα... κι αν ποτέ αισθανθείς αδικημένος από τη χαλαρότητά μας απέναντι σε κάθε λογής υπαίτιο να μετακομίσεις στο Σικάγο ώστε να έχεις τη δυνατότητα να μοιράζεις σφαίρες σε όποιο κεφάλι γουστάρεις
Last edited: