Παιδιά θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια οποιουδήποτε γνωρίζει κάτι για ένα πρόβλημα που έχω με την προβολή HD & Blueray.
Ξεκίνησα με Vista, κάρτα γραφικών ATI HD2400 και τους τελευταίους driver.
Δυστυχώς είχα πρόβλημα και με την κίνηση και με το κάδρο προβολής, όπου μας έβγαζε μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω παρά του ότι είχε κλειδώσει στα 1920 χ 1080 24Hz.
Γύρισα και έβαλα τους προηγούμενους driver, αλλά και πάλι τα ίδια.
Μετά από έρευνα διάβασα ότι η 2400 δεν υποστηρίζει Hardware acceleration σε Vista???
Έτσι, φτου ξανά μανά από την αρχή, format και εγκατάσταση Windows XP Pro με τους τελευταίους driver.
Κατά τη διαδικασία αυτή χρησιμοποιούσα μια οθόνη 19´´ Samsung στα 1024 χ 1280. Μόλις πήγαινα να παίξω Blueray κρασάριζε η κάρτα.
Ρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου...τίποτε...
Τι έβαλα τους παλιούς driver, τι ξαναεγκατέστησα το Power DVD Ultra, τίποτε.
Κάποια στιγμή λοιπόν σκέφτομαι να δοκιμάσω να παίξω στην SHARP 1920 x 1280 και στον 200άρη το Sony.
Ε λοιπόν και στα 2 έπαιξε κανονικά χωρίς να κρασάρει και χωρίς πρόβλημα κίνησης....αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ συνεχίζει να παίζει με μαύρο κάδρο τριγύρω!!!
Ε Λ Ε Ο Σ...
Μέχρι τους Omega driver πέρασα αλλά τίποτε... Δεν θέλει να παίξει σε όλο το κάδρο...
Μήπως γνωρίζει κανένας τίποτε?
Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κάρτα?
Μήπως χρειάζεται να ανατρέξω σε κάποιους άλλους driver?
Ο επεξεργαστής είναι ένας AMD Athlon 64b στα 1,8 καθαρά με 2 GB μνήμη και η μητρική μία Gigabyte iDNA GA-K8N51GMF-9.
Ευχαριστώ...
Ξεκίνησα με Vista, κάρτα γραφικών ATI HD2400 και τους τελευταίους driver.
Δυστυχώς είχα πρόβλημα και με την κίνηση και με το κάδρο προβολής, όπου μας έβγαζε μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω παρά του ότι είχε κλειδώσει στα 1920 χ 1080 24Hz.
Γύρισα και έβαλα τους προηγούμενους driver, αλλά και πάλι τα ίδια.
Μετά από έρευνα διάβασα ότι η 2400 δεν υποστηρίζει Hardware acceleration σε Vista???
Έτσι, φτου ξανά μανά από την αρχή, format και εγκατάσταση Windows XP Pro με τους τελευταίους driver.
Κατά τη διαδικασία αυτή χρησιμοποιούσα μια οθόνη 19´´ Samsung στα 1024 χ 1280. Μόλις πήγαινα να παίξω Blueray κρασάριζε η κάρτα.
Ρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου...τίποτε...
Τι έβαλα τους παλιούς driver, τι ξαναεγκατέστησα το Power DVD Ultra, τίποτε.
Κάποια στιγμή λοιπόν σκέφτομαι να δοκιμάσω να παίξω στην SHARP 1920 x 1280 και στον 200άρη το Sony.
Ε λοιπόν και στα 2 έπαιξε κανονικά χωρίς να κρασάρει και χωρίς πρόβλημα κίνησης....αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ συνεχίζει να παίζει με μαύρο κάδρο τριγύρω!!!
Ε Λ Ε Ο Σ...
Μέχρι τους Omega driver πέρασα αλλά τίποτε... Δεν θέλει να παίξει σε όλο το κάδρο...
Μήπως γνωρίζει κανένας τίποτε?
Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κάρτα?
Μήπως χρειάζεται να ανατρέξω σε κάποιους άλλους driver?
Ο επεξεργαστής είναι ένας AMD Athlon 64b στα 1,8 καθαρά με 2 GB μνήμη και η μητρική μία Gigabyte iDNA GA-K8N51GMF-9.
Ευχαριστώ...