Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς

Ονειρεύομαι ότι κρατάω ένα πανό, που γράφει κάτι του τύπου "Όχι Άλλο Έντεχνο" (και άλλα που δε μπορώ να γράψω εδώ μέσα) , και από δίπλα να είναι ο John Lydon στα νιάτα του να φτύνει δεξιά και αριστέρα :ROFLMAO:
Τώρα αν τα σκάγια υπάρχει η πιθανότητα να παίρνουν και κανέναν που μπορεί να μην το αξίζει και τόσο, τι να κάνουμε? αυτός ο κόσμος δεν είναι δίκαιος, ούτε και εγώ φυσικά τέλειος.
Όπως έχει ήδη ειπωθεί, από την άλλη μπορεί και να σιχαίνομαι περισσότερο αυτούς που ακούν "έντεχνο", όμως όλοι αυτοί μαζί δεν μπορούν με τίποτα να αποσπάσουν την πρώτη θέση στο αηδιασόμετρό μου από τους Πυξ Λαξ ☢️

Δεν τραβάω κανένα ζόρι για τους Beatles, αλλά νομίζω πως το κρυμμένο σε κοινή θέα διαμάντι τους είναι ο Ringo, που μου φαίνεται -εκτός των άλλων- και ωραίος τύπος.

Εντάξει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γενικά δεν αντέχεται αλλά σε κάποια παλιά μου αρέσουν κάποιες ενορχηστρώσεις...

...και τώρα που είπα για ενορχηστρώσεις, δεν αντέχω τις "πλαστικές" ενορχηστρώσεις για ίδια χρήση αλλά και για άλλους του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Θείου Νώντα.

Σιχαίνομαι τον φυσικό ήχο του μπουζουκιού (με τους μαγνήτες έχει πλάκα, έως και μου αρέσει πολύ ενίοτε).

...και τέλος πάντων.... χίλιες φορές τραπ, ραπ, μαπ, φαπ, παρά Έντεχνο :eek::poop::poop::poop:

Απεχθανομαι τελειως την Ραπ και το Μπλακ Μεταλ (ντεθ, τραςh _με το σ πυχτο-, και διαφορα τοιουτα αλλα βασικα σιχαινομαι το μπλακ και το στελνω στο πυρ το εξωτερο), και τα αποριπτω την ιδεα οτι ειναι μουσικες.
Επισης οτι περιεχει γρατζουνοπαιχτες οπως με πολυ οξυδερκεια παρατηρησε ενας συμφορουμιτης. Γιατι δεν περιοριζεται αυτη η λοποδυσια δυστηχως μονο στην ραπ πλεον...

Απεχθανομαι επισης την δωδεκαφωνικη και οποιαδηποτε αφωνικη σαβουρα εν ηδη "πειραματισμου"...
Τι σημαινει πειραματισμος ; Πειραματησου σπιτι σου κι αν βρεις αποτελεσμα ελα να μας το δειξεις ...

Ειδαμε ποτε κανα επιστημονα να πειραματιζεται πως να βρασει νερο στους 90° και να ερχεται μετα να μας τα πριζει με το να μας δειχνει "πως δεν το βρηκε" ;

Εγώ δεν απεχθάνομαι τίποτα.. Μπορώ να πω ότι τα έχω βρει λίγο με τα έντερα μου και συμβιβάζομαι με την ύπαρξή τους.

Ίσα ίσα που γουστάρω να βλέπω τη νεολαία να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της (λέγεται και αλλιώς) τους ξερόλες με το σηκωμένο φρύδι (φοβερός μικρόκοσμος) και να ακούει ότι την εκφράζει διαχρονικά.
Έτσι να τους γυρνάει το μάτι.

• Like
Reactions: superfly and FINIX
Εγώ δεν απεχθάνομαι τίποτα.. Μπορώ να πω ότι τα έχω βρει λίγο με τα έντερα μου και συμβιβάζομαι με την ύπαρξή τους.

Ίσα ίσα που γουστάρω να βλέπω τη νεολαία να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της (λέγεται και αλλιώς) τους ξερόλες με το σηκωμένο φρύδι (φοβερός μικρόκοσμος) και να ακούει ότι την εκφράζει διαχρονικά.
Έτσι να τους γυρνάει το μάτι.
Eλα ρε Σπύρο και έλεγα ότι μας άφησες οριστικά.. να μην επαναληφθεί τέτοια μακρόχρονη απουσία γιατί μας κοψοχόλιασες! :p

• Like
Reactions: FINIX
Όλα έχουν τη θέση τους, όλα έχουν την ώρα τους!
Ότι καλό παραμένει στο χρόνο, ή σαβούρα πετιέται, φεύγει!

Αφιερώνω σε όλους ένα "πειραματικό" κομμάτι. Και πιο σπέσιαλ το αφιερώνω στον Κώστα Ζαγγογιάννη. Είτε θα το λατρέψει, είτε θα το μισήσει.

Μέση οδός δεν υπάρχει!

Και ο Θεός έπλασε τις Μεγάλες Φάλαινες!

[VIDEO]
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Υ.Γ. Απαιτείται πολύ καλό σύστημα για ν' ακουστεί σωστά.

Απεχθανομαι τελειως την Ραπ και το Μπλακ Μεταλ (ντεθ, τραςh _με το σ πυχτο-, και διαφορα τοιουτα αλλα βασικα σιχαινομαι το μπλακ και το στελνω στο πυρ το εξωτερο), και τα αποριπτω την ιδεα οτι ειναι μουσικες.
Επισης οτι περιεχει γρατζουνοπαιχτες οπως με πολυ οξυδερκεια παρατηρησε ενας συμφορουμιτης. Γιατι δεν περιοριζεται αυτη η λοποδυσια δυστηχως μονο στην ραπ πλεον...

Απεχθανομαι επισης την δωδεκαφωνικη και οποιαδηποτε αφωνικη σαβουρα εν ηδη "πειραματισμου"...
Τι σημαινει πειραματισμος ; Πειραματησου σπιτι σου κι αν βρεις αποτελεσμα ελα να μας το δειξεις ...

Ειδαμε ποτε κανα επιστημονα να πειραματιζεται πως να βρασει νερο στους 90° και να ερχεται μετα να μας τα πριζει με το να μας δειχνει "πως δεν το βρηκε" ;
Καλώς τονα, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger
Καλώς τονα, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!
Γεια σου Κωστα. Ναι με εχει πιασει λιγο ενα "αισθημα αποχης" απο τον κοσμο γενικα στην μετα-κοβιντ και Ιν-μπελουμ Εουροπεενσις εποχη μας. :cautious:

Eλα ρε Σπύρο και έλεγα ότι μας άφησες οριστικά.. να μην επαναληφθεί τέτοια μακρόχρονη απουσία γιατί μας κοψοχόλιασες! :p
Ψάχνετε για διαχειριστή;

Βασικά δεν είχα χρόνο γιατί έριχνα μια επανάληψη στις παρουσιάσεις μου ώστε να εμπεδώσω το μεγαλείο τους. 🤗
Με είχε φωνάξει και ένας φίλος σε ένα δικό του φόρουμ για να μπαίνω σαν γκεστ σε διάφορα θέματα (κυρίως κινηματογραφικά) και να φαίνεται ότι έχουν επισκεψιμότητα.
Τους λόγους δεν τους ξέρω αλλά μπορώ να τους φανταστώ.

Που να βρεθεί χρόνος φίλε Βλαντ.

Ψάχνετε για διαχειριστή;
κάτι έχει πάρει το αφτί μου... θέλεις;;;
Βασικά δεν είχα χρόνο γιατί έριχνα μια επανάληψη στις παρουσιάσεις μου ώστε να εμπεδώσω το μεγαλείο τους. 🤗
Με είχε φωνάξει και ένας φίλος σε ένα δικό του φόρουμ για να μπαίνω σαν γκεστ σε διάφορα θέματα (κυρίως κινηματογραφικά) και να φαίνεται ότι έχουν επισκεψιμότητα.
Τους λόγους δεν τους ξέρω αλλά μπορώ να τους φανταστώ.
έχουν και 2κάναλο;;
Που να βρεθεί χρόνος φίλε Βλαντ.
έχω να ακούσω μουσική στο σπίτι κοντά βδομάδα......

έχω να ακούσω μουσική στο σπίτι κοντά βδομάδα......
Τι τα θες τα ATC και τις κεφαλές τότε;
Στείλτα κάτω σε μένα που ακούω κάθε μέρα αυτό το "κάτι σαν μουσική" και γουστάρω.
Πρέπει να πιάνουν καλές στάθμες ,έχω κάτι συμβατικά μπαρμπάδια για γείτονες εδώ δίπλα,πολύ θα το χαρούν. 🤭

• Haha
Reactions: superfly and vlad66

Last edited:
  • Haha
Reactions: vlad66
Α γεια σου!!
Πέστα βρε Χρυσόστομε. (y):)
Πειράματα με τα δικά μας αυτιά και την δική μας υπομονη?
Και να ζητάς να στα πληρώσουμε κιόλας?

Σε αυτήν την περίπτωση εμπίπτουν (το λέω με μεγάλη στεναχωρια ,γιατι ήταν από τους αγαπημένους μου) και οι Radiohead ,μετά το ok computer.
Με φωτεινή εξαίρεση αυτό (σε αυτήν την εκτελεση)

Μερικοί θέλουν τη μουσική τους,τις ταινίες τους και γενικά τις τέχνες κατά παραγγελία..

Μα αυτό είναι έτσι,μα το άλλο γιουβέτσι.
Δεν ζήτησαν οι καλλιτέχνες να πληρώσετε για κάτι που δεν γουστάρετε.. Δεν είναι υποχρεωτική η αγορά κάποιου άλμπουμ που είναι έξω από τα νερά σας..

Δεν σου αρέσει, σου λέει ο καλλιτέχνης αυτό που κάνω;
Τράβα παρά πέρα έχει και αλλού πορτοκαλιές, μη μας ζαλίζεις τον έρωτα.

Δεν με έπιασαν πχ οι Oasis να μου πουν "έλα να αγοράσεις δίσκο μας".
Αφού ξέρουν ότι θα κατέληγε σκιάχτρο για τα περιστέρια. 😉

Καλά, τώρα που υπάρχουν τόσοι τρόποι να ακούσεις κομμάτια ή και ολόκληρους δίσκους ενός συγκροτήματος δεν είναι πρόβλημα.
Π.χ. από εχθές ακούω Tool και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί άλλοι τους έχουν για θεούς, εμένα δεν μου κάνουν καν κλικ.
Ε, τώρα θα άκουγες Radiohead, θα έλεγες "αυτό τον δίσκο θα πάρω όταν θα θέλω να αυτοκτονήσω" και θα πήγαινες παρακάτω.
Πιο παλιά ο τρόπος που μαθαίναμε για συγκροτήματα ήταν από τα περιοδικά και λίγο από φίλους (γιατί καταλήγαμε να ακούμε τα ίδια).
Έγραφε ο άλλος "Φοβεροί οι Radiohead", έτρεχες, αγόραζες τον δίσκο και αναρωτιόσουν τι κακό το βρήκε το παλικάρι.

Έχω αγοράσει πατάτες έτσι...

Και εγώ έχω αγοράσει πολλές πατάτες έτσι.. Ειδικά με κάτι μέταλ χάμστερ παλαιότερα.
Χρειάστηκε όμως να αγοράσω εναν και μόνο δίσκο για να μην την ξαναπατήσω.
Τρανταχτό παράδειγμα το παρακάτω.

Attachments

• IMG_20230524_101344.jpg
    IMG_20230524_101344.jpg
    2.1 MB · Views: 22