Θρησκος
AVClub Addicted Member
Καθολου.Εμενα θα με προσεβαλλε αν ημουν στη θεση των καλλιτεχνων.Τι θα γινοταν αραγε αν ο Elvis ηταν σαν τον Κουασιμοδο:Ζηλιάρης ε?![]()
Καθολου.Εμενα θα με προσεβαλλε αν ημουν στη θεση των καλλιτεχνων.Τι θα γινοταν αραγε αν ο Elvis ηταν σαν τον Κουασιμοδο:Ζηλιάρης ε?![]()
Μμμμμ.... δεν θα ούρλιαζαν ίσως?Τι θα γινοταν αραγε αν ο Elvis ηταν σαν τον Κουασιμοδο:
Δε θα είχε γίνει τραγουδιστής, γιατί καλώς ή κακώς αυτό το επάγγελμα απαιτεί και μια εμφάνιση, όχι μόνο φωνή.Τι θα γινοταν αραγε αν ο Elvis ηταν σαν τον Κουασιμοδο:
Eλα ρε Σπύρο και έλεγα ότι μας άφησες οριστικά.. να μην επαναληφθεί τέτοια μακρόχρονη απουσία γιατί μας κοψοχόλιασες!Εγώ δεν απεχθάνομαι τίποτα.. Μπορώ να πω ότι τα έχω βρει λίγο με τα έντερα μου και συμβιβάζομαι με την ύπαρξή τους.
Ίσα ίσα που γουστάρω να βλέπω τη νεολαία να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της (λέγεται και αλλιώς) τους ξερόλες με το σηκωμένο φρύδι (φοβερός μικρόκοσμος) και να ακούει ότι την εκφράζει διαχρονικά.
Έτσι να τους γυρνάει το μάτι.
Καλώς τονα, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!Απεχθανομαι τελειως την Ραπ και το Μπλακ Μεταλ (ντεθ, τραςh _με το σ πυχτο-, και διαφορα τοιουτα αλλα βασικα σιχαινομαι το μπλακ και το στελνω στο πυρ το εξωτερο), και τα αποριπτω την ιδεα οτι ειναι μουσικες.
Επισης οτι περιεχει γρατζουνοπαιχτες οπως με πολυ οξυδερκεια παρατηρησε ενας συμφορουμιτης. Γιατι δεν περιοριζεται αυτη η λοποδυσια δυστηχως μονο στην ραπ πλεον...
Απεχθανομαι επισης την δωδεκαφωνικη και οποιαδηποτε αφωνικη σαβουρα εν ηδη "πειραματισμου"...
Τι σημαινει πειραματισμος ; Πειραματησου σπιτι σου κι αν βρεις αποτελεσμα ελα να μας το δειξεις ...
Ειδαμε ποτε κανα επιστημονα να πειραματιζεται πως να βρασει νερο στους 90° και να ερχεται μετα να μας τα πριζει με το να μας δειχνει "πως δεν το βρηκε" ;
Γεια σου Κωστα. Ναι με εχει πιασει λιγο ενα "αισθημα αποχης" απο τον κοσμο γενικα στην μετα-κοβιντ και Ιν-μπελουμ Εουροπεενσις εποχη μας.Καλώς τονα, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!
Ψάχνετε για διαχειριστή;Eλα ρε Σπύρο και έλεγα ότι μας άφησες οριστικά.. να μην επαναληφθεί τέτοια μακρόχρονη απουσία γιατί μας κοψοχόλιασες!![]()
Και αυτός "παραστράτησε" ;;Καλώς τονα, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!
κάτι έχει πάρει το αφτί μου... θέλεις;;;Ψάχνετε για διαχειριστή;
έχουν και 2κάναλο;;Βασικά δεν είχα χρόνο γιατί έριχνα μια επανάληψη στις παρουσιάσεις μου ώστε να εμπεδώσω το μεγαλείο τους.
Με είχε φωνάξει και ένας φίλος σε ένα δικό του φόρουμ για να μπαίνω σαν γκεστ σε διάφορα θέματα (κυρίως κινηματογραφικά) και να φαίνεται ότι έχουν επισκεψιμότητα.
Τους λόγους δεν τους ξέρω αλλά μπορώ να τους φανταστώ.
έχω να ακούσω μουσική στο σπίτι κοντά βδομάδα......Που να βρεθεί χρόνος φίλε Βλαντ.
Τι τα θες τα ATC και τις κεφαλές τότε;έχω να ακούσω μουσική στο σπίτι κοντά βδομάδα......
Με είχε φωνάξει και ένας φίλος σε ένα δικό του φόρουμ για να μπαίνω σαν γκεστ σε διάφορα θέματα (κυρίως κινηματογραφικά) και να φαίνεται ότι έχουν επισκεψιμότητα.
Α γεια σου!!Απεχθανομαι επισης την δωδεκαφωνικη και οποιαδηποτε αφωνικη σαβουρα εν ηδη "πειραματισμου"...
Τι σημαινει πειραματισμος ; Πειραματησου σπιτι σου κι αν βρεις αποτελεσμα ελα να μας το δειξεις ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.