Περιέχει διασκευές κλασσικών και όχι τόσο κλασσικών κομματιών , δεν έχει ούτε μήνα που κυκλοφόρησε και ήδη έχει μαζέψει αντιφατικά σχόλια . Εχουμε και λέμε :
allmusic 4/5
pitchforkmedia 2,7/10
mic.gr 6/10
Ποπ και Ροκ 8/10
Εδώ , εμείς τι λέμε ;
![]()
Περιέχει διασκευές κλασσικών και όχι τόσο κλασσικών κομματιών , δεν έχει ούτε μήνα που κυκλοφόρησε και ήδη έχει μαζέψει αντιφατικά σχόλια . Εχουμε και λέμε :
allmusic 4/5
pitchforkmedia 2,7/10
mic.gr 6/10
Ποπ και Ροκ 8/10
Εδώ , εμείς τι λέμε ;![]()
Ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το θρεντ , πέραν των αντικρουόμενων απόψεων που παρέθεσα πιό πάνω είναι και το ότι , κάποια στιγμή , μου το πήρε και η γυναίκα μου για να το ακούσει στο γραφείο - και το άκουσε δυο φορές απανωτά και δη ενθουσιασμένη - ενώ προχθές που το έπαιζα στο αμάξι , η μάνα μου , μου είπε : "Αυτή είναι μουσική" . Και επειδή μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ , άρχισα να αναρωτιέμαι σοβαρά για την ευρύτητα του target group της Πάτι :chinscratch:![]()
Η Patti δεν απασχολούσε ποτέ πολύ κόσμο. Οι θιασώτες της όμως ανήκουν σε όλες τις τάξεις της "ροκ κοινότητας".
Αμαν . Η μάνα μου ανήκει στην "ροκ κοινότητα" ;
Ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το θρεντ , πέραν των αντικρουόμενων απόψεων που παρέθεσα πιό πάνω:
Αμαν . Η μάνα μου ανήκει στην "ροκ κοινότητα" ;
Δημητρη,νομιζω οτι περαν των λογων που ανοιξες αυτο το θεμα,κατα την γνωμη μου αυτος με τα κοκκινα ειναι ο πιο σοβαρος!!!
Και το λεω αυτο γιατι εδω εχουμε να κανουμε με μια καλλιτεχνιδα που ειναι ,σχεδον,καθολικα αποδεκτη.
Σε μερικους λοιπον αρεσει αυτος ο δισκος και σε αλλους οχι.
Ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο??????
Μηπως κανενας????
Χωραει και δω η περιβοητη κολοκυθοπιτα????
Μπορουμε να αξιολογησουμε την γνωμη του αλλου οταν μιλαμε για συναισθηματα που του προκαλει ενα μουσικο γεγονος???
Μηπως ειναι παντελως αχρηστη η βαθμολογια στην κριτικη δισκων????
Και στην τελικη, την χρειαζομαστε την κριτικη,ή μια παραθεση συναισθηματων που μας προκαλεσε το μουσικο γεγονος, φτανει και περισευει???
Τώρα , όσον αφορά στο αν χρειαζόμαστε την κριτική , η απάντηση είναι καταφατική κυρίως διότι είναι αδύνατον ο ερασιτέχνης μουσικόφιλος , να βρεί μόνος του , έστω και το 10% όλων των δίσκων που κυκλοφορούν και να τους ακούσει για να έχει άποψη . Υπ' αυτήν την έννοια , διαλέγεις ποιοί σου ταιριάζουν και ποιοί όχι ( από τους κριτικούς ) και αναλόγως προβαίνεις σε αγορές ( ο κριτικός κάνει όλη την "βρώμικη δουλειά" δηλαδή )
Δεν διαφωνω ετσι οπως το θετεις το θεμα.
Απλα αν εγω ημουν κριτικος, θα το τιτλοφορουσα σαν ενημερωση χωρις βαθμολογιες ,και θα ημουν ενταξει και με την συνειδηση μου και με αυτους που με διαβαζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.