Καινουριο DAC

"1) Should work fine since these programs do the same thing as all other audio programs and DAW software."
αυτη ήταν η απάντηση ενος απο τος moderators του φορουμ της rme στην ερωτηση μου αν η B/face μπρει να λειτουργήσει σε "exclusive access mode" (hog) με τα Decibel, Audirvana Plus και Pure Music.

Μηπως δεν ειναι και τόσο ακριβης; Δεν νομίζω τα DAW να έχουν λειτουργία hog! Aλλωστε τα πιο πάνω προγράμματα δεν ειναι digital audio workstations!!!!
Απο την άλλη ΙΤ λειτουργησε χωρις πρόβλημα οπότε υποθετω οτι και η φατσα θα ειναι ΟΚ ... Θα είναι;;

πάντως αν πας για rme να δουλεύεις με ρεγουλα τη ρόδα, αυτοί οι rotary encoders γενικά έχουν πρόβλημα.
Εχω εγώ ένα roland με έναν τέτοιο περιστροφικό πολυδιακόπτη που κάνει τα πάντα.
Στον χρόνο είχε πρόβλημα.
Ευτυχώς διορθώθηκε μετα από ψάξιμο στο διαδίκτυο και καθάρισμα του αντίστοιχου ποτ...

"1) Should work fine since these programs do the same thing as all other audio programs and DAW software."
αυτη ήταν η απάντηση ενος απο τος moderators του φορουμ της rme στην ερωτηση μου αν η B/face μπρει να λειτουργήσει σε "exclusive access mode" (hog) με τα Decibel, Audirvana Plus και Pure Music.

Μηπως δεν ειναι και τόσο ακριβης; Δεν νομίζω τα DAW να έχουν λειτουργία hog! Aλλωστε τα πιο πάνω προγράμματα δεν ειναι digital audio workstations!!!!
Απο την άλλη ΙΤ λειτουργησε χωρις πρόβλημα οπότε υποθετω οτι και η φατσα θα ειναι ΟΚ ... Θα είναι;;
1. DAW=Digital Audio Workstation

2. Θα είναι. Μην ανησυχείς, τουλάχιστον γι' αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει το λιγότερο, ότι και η TC Impact Twin.

ca_aes1.jpg

σήμερα παραλαμβάνω το M-DAC και τέλος (προς το παρον) το ψάξιμο για μένα. Ευχομαι καλές επιλογές σε όλους

Καλοριζικο και καλές ακροάσεις!!!
Φαντάζομαι θα γράψεις εντυπώσεις....
Θα αντικαταστήσει κάποιο άλλο η είναι το πρώτο σου dac;

Snow White ε?

Όπως έκανε και η EMU-0404 usb που έβγαλε λευκή έκδοση που για κάποιο λόγο προτίμησαν αρκετοί μουσικοί.

Καλοριζικο και καλές ακροάσεις!!!
Φαντάζομαι θα γράψεις εντυπώσεις....
Θα αντικαταστήσει κάποιο άλλο η είναι το πρώτο σου dac;

ουσιαστικά είναι το πρώτο μου DAC, δεδομένου ότι αφενός είμαι καινούργιος στο "σπορ", αφετέρου εξαρχής αυτό το DAC είχα θέσει ως στόχο ν αγοράσω, με βάση όσα είχα διαβάσει και είχα ακούσει, από το ομόσταυλο του CDQ. Εχω ακούσει βέβαια και άλλα DACs, όχι στο σύστημα μου, και ήμουν κι εγώ στην ίδια αναζήτηση με σένα, ως προς το αν πρέπει να κινηθώ προς pro sound card ή προς DAC. Την TC την έχω ακούσει στο σύστημα μου και είχα ενθουσιαστεί από τον ήχο της. Σε μακρόχρονη ακρόαση όμως, έτεινε να με κουράζει ενώ παρατήρησα και κάποια "συριστικά" σε φωνητικά που το CD μου δεν εμφάνιζε - Την ίδια συμπεριφορά είχε και το Benhcmark όταν το άκουσα συγκριτικά με την Metric ULN2, η οποία ακουγόταν πολύ πιο "μουσικά". Σε κάθε περίπτωση αν ήταν να πάρω το Benchmark θα έπαιρνα 1000 φορές την Impact Twin

Το M-DAC δεν το έχω ακούσει και το πρώτο άκουσμα θα γίνει στο σύστημα μου. Ευελπιστώ να μ αρέσει γιατί νοιώθω ότι αγόρασα γουρούνι στο σακί και ο μόνος λόγος που ρισκάρω είναι γιατί είναι πολύ εμπορικό προιον και δεν κοστίζει μια περιουσία.

Αν αγόραζα χωρίς οικονομικό όριο, από όσα έχω ακούσει, αυτά που με συνεπήραν με το άκουσμα τους ήταν η Antilope και το Audio Note, το οποίο με έκανε προσωρινά να κοιτάζω προς την NOS κατηγορία συσκευών..

ουσιαστικά είναι το πρώτο μου DAC, δεδομένου ότι αφενός είμαι καινούργιος στο "σπορ", αφετέρου εξαρχής αυτό το DAC είχα θέσει ως στόχο ν αγοράσω, με βάση όσα είχα διαβάσει και είχα ακούσει, από το ομόσταυλο του CDQ. Εχω ακούσει βέβαια και άλλα DACs, όχι στο σύστημα μου, και ήμουν κι εγώ στην ίδια αναζήτηση με σένα, ως προς το αν πρέπει να κινηθώ προς pro sound card ή προς DAC. Την TC την έχω ακούσει στο σύστημα μου και είχα ενθουσιαστεί από τον ήχο της. Σε μακρόχρονη ακρόαση όμως, έτεινε να με κουράζει ενώ παρατήρησα και κάποια "συριστικά" σε φωνητικά που το CD μου δεν εμφάνιζε - Την ίδια συμπεριφορά είχε και το Benhcmark όταν το άκουσα συγκριτικά με την Metric ULN2, η οποία ακουγόταν πολύ πιο "μουσικά". Σε κάθε περίπτωση αν ήταν να πάρω το Benchmark θα έπαιρνα 1000 φορές την Impact Twin

Το M-DAC δεν το έχω ακούσει και το πρώτο άκουσμα θα γίνει στο σύστημα μου. Ευελπιστώ να μ αρέσει γιατί νοιώθω ότι αγόρασα γουρούνι στο σακί και ο μόνος λόγος που ρισκάρω είναι γιατί είναι πολύ εμπορικό προιον και δεν κοστίζει μια περιουσία.

Αν αγόραζα χωρίς οικονομικό όριο, από όσα έχω ακούσει, αυτά που με συνεπήραν με το άκουσμα τους ήταν η Antilope και το Audio Note, το οποίο με έκανε προσωρινά να κοιτάζω προς την NOS κατηγορία συσκευών..

αναμενουμε εντυπωσεις απο το mdac επισης πες μας τα συνοδα να καταλαβουμε.
Οσο για τα ακριβα dac πολυ καλο ειναι και το amr που εχει λαμπα ηχο

Ωραίος ...
Ομολογώ οτι δεν άκουσα αυτο που λες περι συριστικών στην Impact αλλά απο συστημα σε συστημα και απο ηχογράφηση σε ηχογράφηση οι διαφορές είναι μεγάλες!!!

Αναμένουμε...-bye-

όσον αφορά εντυπώσεις σαφώς και θα τις μοιραστώ μαζί σας, αν και θα ήθελα να περάσει λίγος χρόνος και μετά να τοποθετηθώ.

Τα υπόλοιπα συνοδά είναι:

Ενισχυτής: Plinius 9100
Ηχεια: Chario Pegasus
CD: Primare CD 31
Transports: Laptop Dell με Foobar, MacBook Pro με Ammara, Logitech SqueezBox το οποίο περιμένω οσονούπω

Αγαπητέ DomieMic65 από την όλη συζήτηση έχω καταλάβει ότι αυτό το dac που σου αρέσει πιο πολύ είναι η impact twin.
Και την έχεις δοκιμάσει και σε πολλά ποστ σου εκφράζεσαι από θετικά έως κολακευτικά.

Αντί να μπεις σε περιπέτειες λοιπόν, γιατί δεν την παίρνεις αφού αυτή σου αρέσει;

Με όλο το θάρρος, πάντα.

δεν έχεις καθόλου άδικο φιλε μου και συν τοις άλλοις δεν θα με βάλει και σε έξτρα έξοδα γιατι ομολογουμένως αυτόν τον καιρό ζοριζομαι πολύ αλλά είπα να το ψαξω όσο μπορώ και να ακουσω και τις γνώμες των φίλων εδω μέσα...
είδωμεν...

δεν είναι κακό να ρωτάμε και όλοι μαζί με τους υπόλοιπους να συζητάμε.
Φόρουμ είμαστε.
Γνώμες ακούγονται.

Όλοι κερδισμένοι θα βγουμε σίγουρα.
Αλλιώς θα αγοράζαμε όλοι κάτι και θα το κρατούσαμε για τον εαυτό μας.

Κώστα δεν νομίζω... κατ' αρχην δεν ξέρουμε προδιαγραφές!
Δευτερον δεν νομίζω να μπορεί να μπει στον DM-20... λένε μεν "to all preamplifiers" αλλά μάλλον εννοουνε τα τρέχοντα μοντέλα! Ο δικός μου δεν έχει πουθενά υποδοχή για εξτρα πλακέτα και δεν έχω καμια όρεξη να του ανοιγω τρυπες!
Επίσης δεν έχει εισοδο usb παρα μόνο δυο coax (οκ εχω το hiface θα μου πεις)...
Δεν ξέρω δεν με πολυπείθει...

Ποσο θα κανει? πρεπει να ειναι ακριβο τα cd της εταιρειας που βλεπω και ειναι πανακριβα,νομιζω οτι εχει πει τι ποσο μπορει να δωσει