Κακοποιοί και ΕΛ.ΑΣ. :Προβληματισμοί....

Status
Not open for further replies.
Re: Που πάει η χώρα;

Ε δεν θα μας πάρουν και τα δάκρυα τώρα που "χάσαμε" το "παλουκάρι"...

Ακριβώς Sotos....

Δεν θα σας πάρουν, αυτό λέω.... Το μόνο που σας νοιάζει είναι να φυτευτεί στο χώμα, εκεί που ανήκει...

Να με συμπαθάτε αλλά δεν το δέχομαι.

Κρατείστε τις απόψεις σας, σεβαστό...

Ακριβώς εκεί ανήκει, εκεί που έστειλε ο ίδιος αναίτια και άνανδρα αθώους ανθρώπους...

Re: Απάντηση: Που πάει η χώρα;

Δεν ξέρω τίποτα....ούτε στα ΕΚΑΜ είμαι...

Καταδικάζω τις πρακτικές των μπάτσων, εφόσον κάποια πράγματα δείχνουν οτι έγιναν παρατύπως. Αν δέχτηκαν πυροβολισμούς, τότε έπραξαν καλώς, όπως λέει και το άρθρο ξεκάθαρα....αν όχι τότε πρέπει να καταδικάσουμε το γεγονός.

Απλό, νομίζω....

Τι δεν καταλαβαίνεις Αιμίλιε?...Οτι σε ξεκαθαρίσματα υπάρχουν θύματα?
Σιγά μην ξεσηκωνόμαστε και σε κάθε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ της Αλβανικής μαφίας
από αυτά που γίνονται τακτικότατα...

Αλλο νταλκά δεν είχαμε..

http://www.koutipandoras.gr/40113/ποιος-ήταν-ο-κόλα.html

To όνομα του κακοποιού Μάριον Κόλα ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής με την ΕΛ.ΑΣ. στα βουνά του Σουλίου ακούστηκε για πρώτη φορά στην αστυνομία τη δεκαετία του ’90.

Πριν περάσει στη βαριά παρανομία εργαζόταν ως βοσκός και έκανε διάφορες αγροτικές δουλειές στη χώρα μας. O Μάριον Κόλα είχε δολοφονήσει δύο συγχωριανούς του, με τους οποίους είχε οικογενειακές διαφορές. Λόγω αυτών, βρισκόταν στο στόχαστρο αιματηρής βεντέτας που κρατάει από γενιά σε γενιά και δεν επέστρεφε για αυτό στην Αλβανία.

Οι αστυνομικοί που γνώριζαν τον επικεφαλής των δραπετών έλεγαν σε συζητήσεις τους, για τον Κόλα: «Δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την ανθρώπινη ζωή. Είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό».

Σύμφωνα με το politikanet o 36χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί στις 21 Νοεμβρίου του 2007 στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για 37 ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών και στα ΕΛ.ΤΑ.

Στις 24 Νοεμβρίου 2009 δραπέτευσε μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα της Θήβας, κατά τη μεταγωγή του από τις φυλακές Γρεβενών στον ανακριτή Θηβών.

Λίγο αργότερα, παρέα με το συνεργό του ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 26 χρόνων και 10 μηνών και ο οποίος το Νοέμβριο του 2009 λίγο πριν δραπετεύσει ο Κόλα είχα πάρει άδεια από τις φυλακές και δεν ξαναγύρισε ποτέ, άρχισαν πάλι τις ληστείες. Οι περισσότερες από αυτές ήταν αιματηρές, με τους δύο δραπέτες να μην διστάζουν να ανοίξουν πυρ κατά των αστυνομικών που τους καταδίωκαν.

Ο Μάριον Κόλα μαζί με τους συνεργούς του έκτοτε φέρονται να βρίσκονται πίσω από 14 ληστείες, περίπου. Κατά τη διάρκειά τους δεν δίσταζαν να ανοίγουν πυρ εναντίον των υπαλλήλων των τραπεζών ή των εταιρειών που επιχειρούσαν να ληστέψουν.

Τον Ιανουάριο του 2010 κατά τη διάρκεια συμπλοκής με δυνάμεις της αστυνομίας ύστερα από τη ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας στην Κόρινθο έριξαν τόσες φορές εναντίον του περιπολικού με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Οταν λίγο αργότερα συνελήφθη για τις ληστείες τραπεζών και την αιματηρή συμπλοκή στο Βύρωνα, σύμφωνα με το Newsit, φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς που του περνούσαν τις χειροπέδες: «Είναι η πρώτα και τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε».

Ο Μάριον Κόλα μαζί με 10 ακόμη βαρυποινίτες συγκρατούμενους του κατάφεραν να αποδράσουν στις 22 του περασμένου Μαρτίου από τις φυλακές Τρικάλων τραυματίζοντας, μάλιστα, δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Από την απόδρασή του και μετά σκότωσε την 25χρονη Κατερίνα στα Ισθμια, όταν μια σφαίρα εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο και την χτύπησε την ώρα που οδηγούσε. Εκείνη την ώρα οι δραπέτες προσπαθούσαν να διαφύγουν της αστυνομίας που τους καταδίωκε ύστερα από μια ληστεία στα Ίσθμια.

Λίγο αργότερα από το όπλο του Μάριον Κόλα έπεσε νεκρός ένας 36χρονος αστυνομικός στο Δίστομο,
όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αδίστακτους κακοποιούς.

Από τότε η ΕΛ.ΑΣ. έστησε μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραπετών. Πριν λίγες ημέρες έπεσαν νεκροί στην Ορεινή Ναυπακτία δύο από αυτούς κατά τη διάρκεια συμπλοκής με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Γι αυτό τον άνθρωπο καθόμαστε και μιλάμε τόσην ώρα. Αιμίλιε ανέβασες ένα άκυρο άρθρο κάποιου άσχετου, ο οποίος ούτε ήταν μπροστά στη συμπλοκή ούτε φαίνεται να γνωρίζει τίποτα από διαδικασίες της αστυνομίας, απλά υποστηρίζει ότι ξέρει τι έγινε στο Σούλι χτες τη νύχτα! Και προσπαθείς να αναγάγεις το θάνατο ενός κατά συρροή δολοφόνου και εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου σε μέγα ηθικό ζήτημα! Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχεις καταλάβει ότι έχεις άδικο, απλά από πείσμα πρέπει να έχεις την τελευταία λέξη.

Τι δεν καταλαβαίνεις Αιμίλιε?...Οτι σε ξεκαθαρίσματα υπάρχουν θύματα?
Σιγά μην ξεσηκωνόμαστε και σε κάθε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ της Αλβανικής μαφίας
από αυτά που γίνονται τακτικότατα...

Αλλο νταλκά δεν είχαμε..

Ειπα εγω να ξεσηκωθεί κανείς?? Δηλαδή το οτι σκοτώνεται κάποιος αναίτια(αν) πρέπει να γίνει αποδεκτό, επειδή κάποιοι δεν έχετε άλλο νταλκά??

Μα τι λέτε?

Γι αυτό τον άνθρωπο καθόμαστε και μιλάμε τόσην ώρα. Αιμίλιε ανέβασες ένα άκυρο άρθρο κάποιου άσχετου, ο οποίος ούτε ήταν μπροστά στη συμπλοκή ούτε φαίνεται να γνωρίζει τίποτα από διαδικασίες της αστυνομίας, απλά υποστηρίζει ότι ξέρει τι έγινε στο Σούλι χτες τη νύχτα! Και προσπαθείς να αναγάγεις το θάνατο ενός κατά συρροή δολοφόνου και εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου σε μέγα ηθικό ζήτημα! Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχεις καταλάβει ότι έχεις άδικο, απλά από πείσμα πρέπει να έχεις την τελευταία λέξη.

Μα τι σχέση έχουν όλα αυτά με αυτό που λέω εγώ???

Ο Βαξεβάνης μας λέει τι ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ.....δεν λέει τι έγινε.. Το τι ήταν ο Κόλα το ξέρουμε, το πως πέθανε όχι. Ούτε εγώ, αλλά ούτε και εσείς είσασταν μπροστά, τι να κάνουμε τώρα...

Ακριβώς εκεί ανήκει, εκεί που έστειλε ο ίδιος αναίτια και άνανδρα αθώους ανθρώπους...

Ο Αμερικάνικος και ο Αγγλικός στρατός που στέλνει στο χώμα κάθε μέρα αθώωους ανθρώπους που ακριβώς ανήκει??Να υποθέσω ότι δικαιολογείς τον μουσουλμάνο που σκότωσε τον στρατιώτη στο Λονδίνο???

Ειπα εγω να ξεσηκωθεί κανείς?? Δηλαδή το οτι σκοτώνεται κάποιος αναίτια(αν) πρέπει να γίνει αποδεκτό, επειδή κάποιοι δεν έχετε άλλο νταλκά??

Μα τι λέτε?

Απο που κι ως που σκοτώθηκε αναίτια; Ξέρεις για ποιόν άνθρωπο μιλάμε; Διάβασες καθόλου αυτά που πόσταρα πιό πάνω;

Απο που κι ως που σκοτώθηκε αναίτια; Ξέρεις για ποιόν άνθρωπο μιλάμε; Διάβασες καθόλου αυτά που πόσταρα πιό πάνω;

Αρα υπερασπίζεσαι την άποψη οτι βάσει του Ιστορικού του, καλώς πέθανε(όπως υποαστηρίζει και ο Sotos).....

Εντάξει τι άλλο να πω....

Μα τι λέτε?

Αναίτα έφυγαν οι άνθρωποι που σκότωσε σαν κοτόπουλα ο Κόλα..Αυτός είχε όλα τα φόντα να φύγει όπως έφυγε.
Εσύ μερικά ποστ πιο πάνω μιλάς πως πρέπει να καταδικάσουμε το γεγονός...

Αρα υπερασπίζεσαι την άποψη οτι βάσει του Ιστορικού του, καλώς πέθανε(όπως υποαστηρίζει και ο Sotos).....

Αιμίλιε δεν θα βγάλεις άκρη. Οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει ότι έπρεπε να πάει στο χώμα(ανεξάρτητα του τι έκανε). Οι αμερικάνοι αποφασίζουν να πάνε κάποιοι άλλοι στο χώμα γιατί δεν τους δίνουν το πετρέλαιο. Όπως την δει κανείς ανάλογα και την εξουσία που έχει βεβαίως βεβαίως...

Last edited:

Πολύ γρήγορα βγάζεις συμπεράσματα για τις σκέψεις των συνομιλητών σου, όπως και πολύ γρήγορα έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Κόλα δολοφονήθηκε άνανδρα. Το συμπέρασμα που έβγαλα από την πολιτεία του ήταν ότι ο Κόλα δεν ήταν διατεθειμένος να παραδοθεί, αλλά να πουλήσει το τομάρι του ακριβά, παίρνοντας όσες περισσότερες ζωές μπορούσε. Άλλωστε αν ήθελε να παραδοθεί κανείς δεν τον εμπόδιζε. Δε λέω ότι καλά έκανε και πέθανε, αλλά δεν κλαίω κιόλας. Εσύ αν θες μπορείς να τον πενθήσεις, να πας στην κηδεία του, να του κάνεις μνημόσυνο κλπ.

Αιμίλιε δεν θα μας τρελάνεις όλους εδώ. Είχα συγγενείς στο σημείο. Κάθε βράδυ έτρεμε η ψυχή τους μην σκοτωθούν ειδικά μην πάρουν κανένα όμηρο. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι υποστηρίζουμε πλήρως. Αν αυτοί δεν έπεφταν νεκροί, κάποιος άλλος θα έπεφτε. Δεν θέλει πολύ μυαλό. Εγώ ο ίδιος φιλοξένησα τα παιδιά συγγενών μου για να μη κινδυνεύσουν.

Αιμίλιε δεν θα μας τρελάνεις όλους εδώ. Είχα συγγενείς στο σημείο. Κάθε βράδυ έτρεμε η ψυχή τους μην σκοτωθούν ειδικά μην πάρουν κανένα όμηρο. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι υποστηρίζουμε πλήρως. Αν αυτοί δεν έπεφταν νεκροί, κάποιος άλλος θα έπεφτε. Δεν θέλει πολύ μυαλό. Εγώ ο ίδιος φιλοξένησα τα παιδιά συγγενών μου για να μη κινδυνεύσουν.

Εμένα ποιος θα με προστατέψει από τον Σαμαρά και την συμμορία του??

Στο θέμα μας παίδες...Εδώ μιλάμε για serial killers που έχουν ''φάει'' χιλιάδες συνανθρώπους μας σε τρία χρόνια μέσα και έχουν φτάσει μερικά εκατομμύρια άλλους στην απόλυτη απόγνωση...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλήσαμε στον ερασιτέχνη Κολα...

Αλλά ξέχασα...Οι ''επαγγελματίες'' κακοποιοί πληρώνουν καλά και έχουν καλή προστασία...

Ο Ιλιρ Κούπα.

Άρα όποιος έχει ενστάσεις για την δολοφονία ενός εγκληματία είναι μαζί του. Ωραία λογική!!!!

Τώρα ή ύστερα θα μας πετάξεις ότι η αριστερά και η αναρχία είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου όπως μας λέει η όλγα??

Στο θέμα μας παίδες...Εδώ μιλάμε για serial killers που έχουν ''φάει'' χιλιάδες συνανθρώπους μας σε τρία χρόνια μέσα και έχουν φτάσει μερικά εκατομμύρια άλλους στην απόλυτη απόγνωση...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλήσαμε στον ερασιτέχνη Κολα...

Αλλά ξέχασα...Οι ''επαγγελματίες'' κακοποιοί πληρώνουν καλά και έχουν καλή προστασία...

Παλιοτρομοκράτη.. Γιατί υποστηρίζεις κακοποιούς?:bigcry:

Υ.Γ Έχε χάρη που θέλω να πάω να ακούσω τον Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλιώς θα σας έκραζα και άλλο. Ο θανάσης πάντως τρομοκράτης και αυτός...:BDBDG54:

Ο Αμερικάνικος και ο Αγγλικός στρατός που στέλνει στο χώμα κάθε μέρα αθώωους ανθρώπους που ακριβώς ανήκει??Να υποθέσω ότι δικαιολογείς τον μουσουλμάνο που σκότωσε τον στρατιώτη στο Λονδίνο???

Γιατί, ήταν αυτός που σκότωσε τους αθώους ανθρώπους (αφού το πας έτσι δηλαδή); Ή επειδή είχε την ιδιότητα του στρατιώτη είναι αυτόματα ένοχος για δολοφονίες αθώων; Ο Κόλα όμως ήταν ένοχος για τέτοιες, είναι συγκεκριμένο άτομο που είχε εγκληματίσει, όχι ιδιότητα...

Άρα όποιος έχει ενστάσεις για την δολοφονία ενός εγκληματία είναι μαζί του. Ωραία λογική!!!!

Τώρα ή ύστερα θα μας πετάξεις ότι η αριστερά και η αναρχία είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου όπως μας λέει η όλγα??

Και που ξέρεις εσύ τι θέλω να σου απαντήσω; Μέντιουμ είσαι σαν εκείνο τον απίθανο τύπο που ξέρει πως πέθανε ο Κόλα; Βασικά δε θέλω να σου απαντήσω τίποτα γιατί ποσώς με ενδιαφέρει ο θάνατος του Κόλα, αλλά έχε χάρη που δεν έχει τίποτα η τηλεόραση. Τώρα συγγνώμη, πρέπει να φύγω γιατί η γυναίκα μου θέλει να παίξει πασιέντζες στον υπολογιστή.

Υ.Γ. Ποιά είναι η Όλγα;

Status
Not open for further replies.