Κακοποιοί και ΕΛ.ΑΣ. :Προβληματισμοί....

Status
Not open for further replies.
Re: Που πάει η χώρα;

Παλιοτρομοκράτη.. Γιατί υποστηρίζεις κακοποιούς?:bigcry:

Δεν υποστηρίζω κακοποιούς βρε...Ίσα ίσα που κάνω τον διαχωρισμό μεταξύ επαγγελματία κι ερασιτέχνη...:afro:

Re: Απάντηση: Που πάει η χώρα;

Αναίτα έφυγαν οι άνθρωποι που σκότωσε σαν κοτόπουλα ο Κόλα..Αυτός είχε όλα τα φόντα να φύγει όπως έφυγε.
Εσύ μερικά ποστ πιο πάνω μιλάς πως πρέπει να καταδικάσουμε το γεγονός...

Της αναίτιας, εφόσον υπήρξε τέτοια, δολοφονίας του..... Που είναι το στρεβλό??

Last edited:

Αιμίλιε δεν θα βγάλεις άκρη. Οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει ότι έπρεπε να πάει στο χώμα(ανεξάρτητα του τι έκανε). Οι αμερικάνοι αποφασίζουν να πάνε κάποιοι άλλοι στο χώμα γιατί δεν τους δίνουν το πετρέλαιο. Όπως την δει κανείς ανάλογα και την εξουσία που έχει βεβαίως βεβαίως...

Καλά ναι....λέμε τώρα....

Πολύ γρήγορα βγάζεις συμπεράσματα για τις σκέψεις των συνομιλητών σου, όπως και πολύ γρήγορα έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Κόλα δολοφονήθηκε άνανδρα.

Δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα για τον Κόλα. Έλεγα να αναρτήσω εδώ το άρθρο που διάβασα(και έχω και άλλο, αλλά μετά την "επιθεση" θα το κρατήσω για μένα) και να τοποθετηθούν οι συνομιλητές....Πολιτισμένα και ελεύθερα...

Αλλά φευ...

Αιμίλιε δεν θα μας τρελάνεις όλους εδώ. Είχα συγγενείς στο σημείο. Κάθε βράδυ έτρεμε η ψυχή τους μην σκοτωθούν ειδικά μην πάρουν κανένα όμηρο. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι υποστηρίζουμε πλήρως. Αν αυτοί δεν έπεφταν νεκροί, κάποιος άλλος θα έπεφτε. Δεν θέλει πολύ μυαλό. Εγώ ο ίδιος φιλοξένησα τα παιδιά συγγενών μου για να μη κινδυνεύσουν.

και πολύ καλά έκανες....

Τι σχέση έχουν αυτά που λες με αυτά που λεω?? Ας έκανε αστυνομία ως όφειλε το έργο της....αν δεν το έκανε οφείλεις να καταδικάσεις το γεγονός.

Ελπίζω και εύχομαι οτι οι συγγενείς σου, τώρα πια θα κοιμούνται ήσυχοι....Μέχρι τη επόμενη φορά...κ.ο.κ....

και το ύφος, όχι σε εμένα...

Last edited:

Τις αναίτιας, εφόσον υπήρξε τέτοια, δολοφονίας του..... Που είναι το στρεβλό??

Το ότι πρέπει να υπάρχει διαβάθμιση ακόμα και στην λύπη, ακόμα και στον ανθρωπισμό. Δεν μπορείς να λυπάσαι το ίδιο για τα αθώα θύματα των βομβαρδισμών, και τους δολοφόνους μαφιόζους...

Ερασιτέχνες ξεερασιτέχνες η αστυνομία είχε δίκιο ήταν μέσα στο χωριό σε κάποιο σπίτι. Αφού η κατάσταση ήταν απελπισία, κάθε 20 μέτρα έβλεπες άνθρωπο με όπλο. Πραγματικά σας λέω το ότι δεν σκοτώθηκε άλλο άτομο αυτές τις μέρες είναι επίτευγμα. Όσο για τον τρόμο φανταστείτε να προσπαθείς να κοιμηθείς και μια να ακούγεται σκύλος μια να βλέπεις φακούς και φώτα από αμάξια, μια να χτυπάει το τηλέφωνο από το άλλο σπίτι κάτι άκουσα στην αποθήκη.... Μιλάμε για κατάσταση σπάσιμο νεύρων.

Αιμίλιε δεν θα μας τρελάνεις όλους εδώ μέσα το ξαναγράφω να το εντυπώσεις.

Να πέσουν οι τόνοι παρακαλώ κύριοι.Αιμίλιε ξέρεις οτι γενικά συμφωνώ σε πολλά μαζί σου,αλλά εν προκειμένω έχεις άδικο.Ειδικά στο τελευταίο σου πόστ προς τον papasdimos νομίζω ότι του τη λές άδικα,δεν επέδειξε κανένα ύφος.Παρακαλώ λοιπόν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το ότι πρέπει να υπάρχει διαβάθμιση ακόμα και στην λύπη, ακόμα και στον ανθρωπισμό. Δεν μπορείς να λυπάσαι το ίδιο για τα αθώα θύματα των βομβαρδισμών, και τους δολοφόνους μαφιόζους...

Τι σχέση έχουν τα θύματα των βομβαρδισμών με τον Κόλα?? Το έγκλημα έχει άλλες αιτίες και άλλες ευθύνες... Οι ιμπεριαλιστές απο την άλλη έχουν άλλες.....

Αιμίλιε δεν θα μας τρελάνεις όλους εδώ μέσα το ξαναγράφω να το εντυπώσεις.

βρε κάνε οτι θες....ποσώς με νοιάζει.

Κράτα την άποψη σου και σεβάσου την δική μου... Αλλιώς πήγαινε με κανα χρυσαύγουλο να τα πείτε...

Να πέσουν οι τόνοι παρακαλώ κύριοι.Αιμίλιε ξέρεις οτι γενικά συμφωνώ σε πολλά μαζί σου,αλλά εν προκειμένω έχεις άδικο.Ειδικά στο τελευταίο σου πόστ προς τον papasdimos νομίζω ότι του τη λές άδικα,δεν επέδειξε κανένα ύφος.Παρακαλώ λοιπόν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

το "δεν θα μας τρελάνεις όλους εδώ μέσα" δεν είναι ύφος??

οκ... Σέβομαι την κριση σου Νίκο, ως προς την πρόταση...

νομιζω οτι το αρθρο που παρεθεσε ο Αιμιλ καπου χανει,απο την αλλη ΑΝ ο Κολα καθαριστηκε με συνοπτικες διαδικασιες οπωσδηποτε πρεπει να το καταδικασουμε εκτος αν θελετε δικαστες Ντρεντ στους δρομους και θανατικες καταδικες πειτε το τουλαχιστον στα ισια,οποτε δεν καταλαβαινω προς τι το μπαν.αφου και αυτη ηταν η αποψη του...η αυθαιρεσια της εξουσιας παντα εχει πιο πολλα θυματα απο τις συμμοριες...ολα αυτα αν και μονο αν ο Κολα "καθαριστηκε"...

Ζητώ συγνώμη για την φράση μου "Δεν θα μας τρελάνεις όλους Αιμίλιε" που είπα καθώς έγραψα τελείως εκνευρισμένος. Ζήσαμε αλλιώς τα πράγματα εμείς εδώ στην Ήπειρο, και οι τελευταίες μέρες ήταν όλο ένταση. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς συνέβηκε.

νομιζω οτι το αρθρο που παρεθεσε ο Αιμιλ καπου χανει,απο την αλλη ΑΝ ο Κολα καθαριστηκε με συνοπτικες διαδικασιες οπωσδηποτε πρεπει να το καταδικασουμε εκτος αν θελετε δικαστες Ντρεντ στους δρομους και θανατικες καταδικες πειτε το τουλαχιστον στα ισια,οποτε δεν καταλαβαινω προς τι το μπαν.αφου και αυτη ηταν η αποψη του...η αυθαιρεσια της εξουσιας παντα εχει πιο πολλα θυματα απο τις συμμοριες...ολα αυτα αν και μονο αν ο Κολα "καθαριστηκε"...

Θα συμφωνησω και γω με τον FINIX για πρωτη και μαλλον τελευταια φορα, αν καθαριστηκε χωρις προειδοποιηση το θεωρω απαραδεκτο,δεν στελνουμε συμμοριες πισω απο συμμορια! αλλα την αστυνομια μας που σκοπο πρεπει πρωτα απο ολα να εχει ,την παραδοση του παρανομου στη δικαιοσυνη .

Πάνω σε αυτό το αν στήθηκε ολόκληρο σενάριο και μάλιστα πιεστικά-πεισματικά-προσβλητικά
να πάει η γνώμη των υπολοίπων προς την μεριά αυτή...Με το ζόρι..Στα όρια του trolling.

Εξ ου και το ban.

Θα συμφωνησω και γω με τον FINIX για πρωτη και μαλλον τελευταια φορα, αν καθαριστηκε χωρις προειδοποιηση το θεωρω απαραδεκτο,δεν στελνουμε συμμοριες πισω απο συμμορια! αλλα την αστυνομια μας που σκοπο πρεπει πρωτα απο ολα να εχει ,την παραδοση του παρανομου στη δικαιοσυνη .

Ο μονος που σιγουρα ξερουμε οτι ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ τι θα συμβει αν δεν γινειι το δικο του ηταν ο κακοποιος καθαριζοντας εναν αστυνομικο.

Τι αλλο επρεπε να κανει δηλαδη για να τον φανε ? να του ριξουν ηρεμηστικα βελακια οπως στις ταινιες με τους νιντζα ρισκαροντας να μεινουν μερικες ακομα οικογενειες ανευ πατερα ?

Στο χωμα ηθελε να παει στο χωμα πηγε.

Δηλαδη επρεπε να τον φανε επειδη προειδοποιησε?αλλο παλι και τουτο,και η αντιθετη πλευρα εχει την ετυμηγορια θανατος στο τσεπακι...

Μία μικρή επαφή με την πραγματικότητα ποτέ δεν έκανε κακό...

Λοιπόν ας γράψω και γω την γνώμη μου και να το κλείσω για το θέμα των δραπετών γιατί πολύ το κουράσαμε. Η ένσταση μου (νομίζω και του Αιμίλιου) έχει να κάνει με τον χειρισμό και με την καταδίκη των δραπετών πριν καν γίνει η οποιαδήποτε δίκη. Δεν υποστηρίξαμε ότι είναι το καλύτερα παιδιά. Απλώς το να υποστηρίζεις από τα πριν ότι είναι ένοχος και μάλιστα να βγάζεις ετυμηγορία ότι για τα εγκλήματα του πρέπει να πάει στο χώμα ξεπερνάει κάθε όριο ακόμα και της αστικής νομιμότητας που έχουμε.

Όπως κάποιοι καταδικάζουν τους δραπέτες με την ανώτερη των ποινών κάποιοι άλλοι είχαν δικάσει και καταδικάσει τον Σάκκα πριν από την δίκη επειδή είναι αναρχικός και μόνο. Και τον κράτησαν τόσο καιρό μέσα για παραδειγματισμό και τιμωρία. Και έτσι όπως υπήρξαν διάφοροι που είπαν ότι καλά τους κάναν τους δραπέτες και τους σκότωσαν έτσι υπήρξαν και κάποιοι που είπαν ότι επειδή είναι αναρχικός ο Σάκκας να κάτσει στην φυλακή να σαπίσει.

Και επειδή κάποιοι δεν έχουν καλή μνήμη να τους υπενθυμήσω πως κλείνανε τους κομμουνιστές στην φυλακή μετά τον εμφύλιο. Τους φορτώναν μια ψευδή κατηγορία(ότι λήστεψαν,έκλεψαν,βίασαν) και τους κλείναν στην φυλακή χωρίς δίκη και αιτία. Μόνο και μόνο επειδή ήταν κομμουνιστές.

Είναι θέμα ηθικών αξιών. Άλλοι λένε καλά έκαναν τους δραπέτες, άλλοι λένε καλά έκαναν και κλείσαν τον Σάκκα μέσα και άλλοι λένε καλά κάναν και κλείναν τους κομμουνιστές στην φυλακή....

Με αυτήν την "λογική" θα καταντήσουμε σαν την Αμερική που οι μπάτσοι σκοτώνουν όποιον θέλουν και μετά αθωώνονται κιόλας όπως στην περίπτωση του 17χρονου(που δεν ήταν κιόλας μπάτσος) άλλα και σε πολλές άλλες....

Υ.Γ Αλήθεια τι έχουν να πουν οι διάφοροι αυτόκλητοι κατήγοροι για τον μπρειβικ που σκότωσε 77 άτομα??Γιατί τον έχουν φυλακή και δεν τον σκότωσαν όπως προστάζει η "λογική" τους???

Last edited:
Status
Not open for further replies.