Καλη συνεχεια...

Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο.
Δυστυχώς ένα πρόσωπο που έκανε τόσα πολλά για αυτό το φόρουμ φέυγει.
Σέβομαι απόλυτα την επιλογή του Νίκου.Ένα ευχαριστώ είναι λίγο.
Τουλάχιστον ας απολάυσει την ηρεμία του σαν μέλος ασχολούμενος περισσότερο με το χόμπυ του.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 ( χίλιες φορές )

Δεν "περισσεύει" κανείς και πολύ περισσότερο άτομα σαν τον Μπαβιόλη.

Απο τι να ξεκουραστεί;Αγγαρεία έκανε ή σε οικοδομή δούλευε;Αυτό που αγαπούσε έκανε...

Μάστορα δεν κάνεις καλό με την στάση σου,για να στο πώ και πειραιώτικα.

Οντως το ειχα απορια Διονυση αυτο. Ποτε δεν ειπα οτι κουραστηκα. Αν δεν μου αρεσει κατι απλα δεν το κανω γιατι απλα δεν θα το κανω και καλα.
Δεν θεωρω οτι εκανα κατι κακο σε κανεναν και σε τιποτα με την σταση μου αυτη να στο πω και εγω με την σειρα μου Πετραλωνιτικα.

Απάντηση: Re: Καλη συνεχεια...

Οντως το ειχα απορια Διονυση αυτο. Ποτε δεν ειπα οτι κουραστηκα. Αν δεν μου αρεσει κατι απλα δεν το κανω γιατι απλα δεν θα το κανω και καλα.
Δεν θεωρω οτι εκανα κατι κακο σε κανεναν και σε τιποτα με την σταση μου αυτη να στο πω και εγω με την σειρα μου Πετραλωνιτικα.

Αστα τα πετραλωνίτικα.Ξέρεις τι εννοώ.
Επρεπε να μείνεις "μέσα".Απο μακρυά δεν γίνεται τίποτα.

Re: Απάντηση: Re: Καλη συνεχεια...

Αστα τα πετραλωνίτικα.Ξέρεις τι εννοώ.
Επρεπε να μείνεις "μέσα".Απο μακρυά δεν γίνεται τίποτα.

καταλαβαίνετε ότι η παραπάνω κουβέντα "εξάπτει" την φαντασία ...

Last edited:
η φαντασία μερικών δεν χρειάζεται και πολλά για να καλπάσει......

Τάσο, η απάντηση του Dipie όντως εξάπτει την φαντασία και νομίζω ότι ο Κώστας δεν έχει άδικο.......

Μην κοιτάς που αρκετοί από αυτούς που είδαν το θέμα δεν ρώτησαν ή δεν απάντησαν !!!!!!:music-smiley-005:

Πολύ κρίμα...
Τι να πώ..
Εσύ θα ξέρεις καλύτερα, πως κάνεις το σωστό.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα, αν και είναι λίγο, για όσα έκανες για τούτο το χώρο.
Σου εύχομαι τα καλύτερα..

ΥΓ : Και μείνε τουλάχιστον στα πέριξ..

Nίκο, ευχαριστώ, κι απο εμένα, για όλα όσα έχεις κανει για το forum, παρόλο που δεν σε γνωρίζω πρoσωπικά. Η υπομονή μόνο που χρειάζεται για το στησιμο και την συντήρησή του είναι αξιέπαινη!