Καλή WiFi IP Camera?

Re: Καλη wifi IP Camera?

Μη τυχών και η κάμερα δίνει και software? Που το εγκαθιστάς στο pc σου και σου επιτρέπει να προγραμματίζεις κάθε ποτέ να καταγράφει video κ.ο.κ ?

Απάντηση: Καλη wifi IP Camera?

Αν λέμε για τις foscam,πράγματι στην επιλογή Users Settings σαν administration έχει τις επιλογές Set Record Path και Set AlarmRecord Path για το που θα επιλέξεις να γράφει.

Απάντηση: Re: Καλη wifi IP Camera?

Μη τυχών και η κάμερα δίνει και software? Που το εγκαθιστάς στο pc σου και σου επιτρέπει να προγραμματίζεις κάθε ποτέ να καταγράφει video κ.ο.κ ?
Όχι.
Αυτά τα κάνει από το μενού της, στον Internet Explorer.

Μετά από δοκιμές έχω τα εξής αποτελέσματα.

1)με 3 διαφορετικές πόρτες στις κάμερες και στο ρούτερ στο σπίτι με 192.168.1.ΧΧΧ:ΠΟΡΤΑ στο for visitor με τσεκαρισμένη την επιλογή για 4 κάμερες οκ τις βλέπω όλες.Έξω με username.dyndns.org:ΠΟΡΤΑ βλέπω μόνο την μία,και πρέπει να ανοίξω 3 IE.

2)με 1 πόρτα και στις 3 κάμερες τις βλέπω μέσα από το σπίτι αλλά το ρούτερ δεν δέχεται 3 ip με την ίδια πόρτα για έξω,οπότε δεν παίζει.

Κάθε ιδέα για κάτι άλλο ευπρόσδεκτη,να δοκιμάσω,πως μπορώ να τις βλέπω έξω όλες με 1 IE.

Το κατάφερα τελικά.Με 1 IE τις βλέπω όλες.Στο multi devices settings στο Host δεν θέλει την ip που είχα βάλει εγώ της κάθε μίας κάμερας,αλλά το username.dyndns.org,και είναι ok.Φυσικά η κάθε μία κάμερα θέλει την δική της πόρτα.Τώρα προχωράω στο mail service settings και στο Alarm service settings.

Υ.Γ.Ας είσαι καλά Τάσο με το manual που έβαλες σε pdf που το άνοιξα και ξεστραβώθηκα,γιατί από αυτό που έχουν οι κινέζοι στη συσκευασία,θες μεγενθυντικό φακό για να διαβάσεις...χαχαχα.Από κει τα βρήκα όλα.

off topic.
Οι γνωστοι πάροχοι στα απλα πακετα δινουν dynamic;
Γιατί από ότι βλέπω ολοι dynamic ip εχετε.
Το προτιμάτε ή απλά είναι θέμα κόστους;

off topic.
Οι γνωστοι πάροχοι στα απλα πακετα δινουν dynamic;
Γιατί από ότι βλέπω ολοι dynamic ip εχετε.
Το προτιμάτε ή απλά είναι θέμα κόστους;

Ναι , πάντα dynamic δίνουν.

Τα static κοστίζουν....και εδώ που τα λέμε αν δεν σηκώνεις κανά server τι να το κάνεις σπίτι;

Η εταιρεία που έχω εγω πάντα έδινε static ip ακομα και στα πιο απλα πακετα από τότε που άνοιξε.
Γι αυτό νομιζα πλέον ότι όλοι το ίδιο θα κάνουν.
Δεν αναφέρω το ονομα της εταιρείας γιατί εργάζομαι σε αυτην και δεν θελω να κάνω τον έξυπνο.
Απλά είχα την απορια.
Κλείνω το off topic.

Μάλλον σκέφτομαι να παραγγείλω την καμερα του κινεζου στα παραπάνω Links που είχα δωσει.
Σε επικοινωνια μαζι του μου ειπε οτι κατα την διαρκεια της ημερας απενεργοποιείται το ir φιλτρο γι αυτο η καμερα εχει καλυτερα χρωματα
Θα σας γραψω εντυπωσεις οταν με το καλο παραλαβω

Τα στατικά πια τελείωσαν… δεν υπάρχουν άλλα…
ΝΤαξ λάθος το γράφω
Βασικά εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα IP v4 υποδίκτια.
Όλα πια έχουν εκχωρηθεί (ενοικιαστεί) σε εταιρίες.
Το κόστος τους θα ανεβαίνει…
Και εάν μια εταιρία έχει λ.χ. 1000 IP θα πρέπει να τα ‛μοιράζει’ σε πελάτες προσεκτικά.

Καλησπέρα σε όλους!! ήθελα να πω και εγω τον πόνο μου σχετικά με την παραγγελία της foscam απο Κίνα! Έκανα την παραγγελία λοιπόν απο το site Goodluckbuy.com... Έβαλα μέθοδο αποστολής DHL... μετά απο μία μέρα ανακαλύπτω τυχαία το συγκεκριμένο forum σας και μόλις διαβάζω τα περί αποστολής με courier πανικόβλητος στέλνω email στην εταιρία να τους πω οτι πρέπει να αλλάξουμε μέθοδο αποστολής διότι έτσι και έτσι... καμία απάντηση.. ξαναστέλνω τίποτα... πρέπει να έστειλα περίπου 7 mails... τελικά μου έρχεται σήμερα mail που λέει πως με ευχαριστούνε για την αγορά και πως σήμερα εστάλει το πακέτο με DHL!!!!!!!! Τους γ@@@@@@ς μετά:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:???? Στέλνω στο καπάκι email και μου απαντάει πως το έχουν στείλει και να κάνω υπομονή, με λίγα λόγια δεν καταλάβαιναν γρι αγγλικά!!!!!Για να μην πολυλογώ το δέμα έχει σταλεί με DHL το έχω κάνει ήδη tracking και τώρα περιμένω ανήσυχος για το τι με περιμένει στο τελωνείο... Το τιμολόγιο θα έχει αξία 65 . πόσο λέτε να με σκίσουν?:behead:

Το τιμολόγιο θα έχει αξία 65 . πόσο λέτε να με σκίσουν?:behead:

Κανά 100άρι ευρώ. Δες παραπάνω το ποστ #103

75 είναι το minimum έξοδα φακέλλου εκτελωνισμού.

Πρέπει να πας αεροδρόμιο κι ένα πρωϊνό να γλυτώσεις κάποια έξτρα χρήματα, διότι αν στο φέρουν κι αυτοί σπίτι κλάφτα....

Α τι ωραία.... τι να πώ αν μου πουνε τίποτα τρελό θα τους πω να την κρατήσουν και να την βάλουν στον κ@@@ο τους!!

Παίζει να την γλυτώσω και να μην ανοίξουν το πακέτο?

Α τι ωραία.... τι να πώ αν μου πουνε τίποτα τρελό θα τους πω να την κρατήσουν και να την βάλουν στον κ@@@ο τους!!

Παίζει να την γλυτώσω και να μην ανοίξουν το πακέτο?
Αν σου ζητήσουν περισσότερα από την αξία της κάμερας, πάρε μία από εδώ (μαύρη) ή εδώ (άσπρη), οι οποίες έρχονται από Μ. Βρετανία, οπότε δεν έχει τελωνείο και φόρους και άσε την άλλη να την κρατήσουν αυτοί.

καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι και εγώ να πάρω την συγκεκριμένη κάμερα απλά θέλω κάποιο λίνκ έγκυρο. ας πούμε ο φίλος parisal αυτό που δίνει είναι οκ?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260681475326&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

δοκιμασμένο?
Μπορείς να τη βρεις και φθηνότερα, απλά αυτός στέλνει από Ευρώπη και δεν πληρώνεις ,σίγουρα, τελωνείο, ενώ από αλλού, μπορεί ναι μπορεί και όχι.

Re: Απάντηση: Re: Καλη wifi IP Camera?

Μπορείς να τη βρεις και φθηνότερα, απλά αυτός στέλνει από Ευρώπη και δεν πληρώνεις ,σίγουρα, τελωνείο, ενώ από αλλού, μπορεί ναι μπορεί και όχι.

και τελικά είναι εσωτερικού χώρου ε? επίσης πόσο καιρό έκανε να έρθει? Θεσσαλονίκη είμαι εγώ. επίσης η συγκεκριμένη γίνεται να γράφει κίολας το βράδυ?

Υπολόγισε καμια εβδομαδα.
Γραφει το βραδυ γιατι εχει υπέρυθρες.
Το πρωι ομως εχει χαλια χρωματα λογω του IR φιλτρου