Όχι.Μη τυχών και η κάμερα δίνει και software? Που το εγκαθιστάς στο pc σου και σου επιτρέπει να προγραμματίζεις κάθε ποτέ να καταγράφει video κ.ο.κ ?
off topic.
Οι γνωστοι πάροχοι στα απλα πακετα δινουν dynamic;
Γιατί από ότι βλέπω ολοι dynamic ip εχετε.
Το προτιμάτε ή απλά είναι θέμα κόστους;
Το τιμολόγιο θα έχει αξία 65 . πόσο λέτε να με σκίσουν?:behead:
Παίζει να την γλυτώσω και να μην ανοίξουν το πακέτο?
Αν σου ζητήσουν περισσότερα από την αξία της κάμερας, πάρε μία από εδώ (μαύρη) ή εδώ (άσπρη), οι οποίες έρχονται από Μ. Βρετανία, οπότε δεν έχει τελωνείο και φόρους και άσε την άλλη να την κρατήσουν αυτοί.Α τι ωραία.... τι να πώ αν μου πουνε τίποτα τρελό θα τους πω να την κρατήσουν και να την βάλουν στον κ@@@ο τους!!
Παίζει να την γλυτώσω και να μην ανοίξουν το πακέτο?
Μπορείς να τη βρεις και φθηνότερα, απλά αυτός στέλνει από Ευρώπη και δεν πληρώνεις ,σίγουρα, τελωνείο, ενώ από αλλού, μπορεί ναι μπορεί και όχι.καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι και εγώ να πάρω την συγκεκριμένη κάμερα απλά θέλω κάποιο λίνκ έγκυρο. ας πούμε ο φίλος parisal αυτό που δίνει είναι οκ?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260681475326&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
δοκιμασμένο?
Μπορείς να τη βρεις και φθηνότερα, απλά αυτός στέλνει από Ευρώπη και δεν πληρώνεις ,σίγουρα, τελωνείο, ενώ από αλλού, μπορεί ναι μπορεί και όχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.