Ήχο ακούς με Internet explorer (θα σου ζητήσει να εγκαταστήσεις ένα πρόσθετο για ActiveX).επισης με την foscam δεν εχω καταφερει ακομα να ακουσω ηχο. με ποιο προγραμμα ακουτε εσεις? διαβασα καμου οτι ο ηχος λειτουργει μονο σε windows xp. ειναι ετσι? παντως στο iphone μου δεν ακουγετε ηχος. ουτε στο pc
Με internet explorer πάντα (εκεί έχει δυνατότητα για όλες τις λειτουργίες), από τα settings (for administrator), επιλέγεις user settings και εκεί βλέπεις το path που αποθηκεύει τα video.άκυρο τελικά άκουσα ηχο απο τον IE
Αυτο που δεν εχω καταλάβει ακομα ειναι πως κάνω εγγραφή και που αποθηκεύει τα βίντεο που τραβάει
παιδια την βοήθειά σας παρακαλώ! έχω ένα πρόβλημα με τη foscom 8918w.
όταν είναι συνδεμένη ενσύρματα με το ρούτερ γράφοντας στον internet explorer την ip της κάμερας, έχω πρόσβαση στο μενού της και μπορώ να βλέπω live τον χώρο που εποπτεύει. αντίθετα οταν ειναι συνδεμένη μέσω wifi παρά το γεγονός οτι μέσα από το ip camera tool βλέπω την ip adress της κάμερας, δεν μπορώ να μπω στα μενού της.
κάθε βοήθεια εκπρόσδεκτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.