Καλή WiFi IP Camera?

Re: Καλή wifi IP Camera?

μια ερώτηση για την foscam, μπορει να λειτουργήσει με πρόγραμμα καταγραφής και να γραφει οταν υπάρχει κίνηση?

επισης με την foscam δεν εχω καταφερει ακομα να ακουσω ηχο. με ποιο προγραμμα ακουτε εσεις? διαβασα καμου οτι ο ηχος λειτουργει μονο σε windows xp. ειναι ετσι? παντως στο iphone μου δεν ακουγετε ηχος. ουτε στο pc

Απάντηση: Re: Καλή wifi IP Camera?

επισης με την foscam δεν εχω καταφερει ακομα να ακουσω ηχο. με ποιο προγραμμα ακουτε εσεις? διαβασα καμου οτι ο ηχος λειτουργει μονο σε windows xp. ειναι ετσι? παντως στο iphone μου δεν ακουγετε ηχος. ουτε στο pc
Ήχο ακούς με Internet explorer (θα σου ζητήσει να εγκαταστήσεις ένα πρόσθετο για ActiveX).
Με το καινούριο firmware που αναφέρεται στο post 244, μπορείς και με mozila firefox και google chrome.
Επίσης καταγραφή βίντεο και ανίχνευση κίνησης γίνεται πάλι μέσω Internet explrorer.

Last edited:

και με IE τωρα δοκιμάζω αλλα δεν μου ζήτησε να εγκαταστήσω κανένα πρόσθετο.

εχω windows 7 και Internet Explorer 8.0.7601.17514

άκυρο τελικά άκουσα ηχο απο τον IE

Αυτο που δεν εχω καταλάβει ακομα ειναι πως κάνω εγγραφή και που αποθηκεύει τα βίντεο που τραβάει

άκυρο τελικά άκουσα ηχο απο τον IE

Αυτο που δεν εχω καταλάβει ακομα ειναι πως κάνω εγγραφή και που αποθηκεύει τα βίντεο που τραβάει
Με internet explorer πάντα (εκεί έχει δυνατότητα για όλες τις λειτουργίες), από τα settings (for administrator), επιλέγεις user settings και εκεί βλέπεις το path που αποθηκεύει τα video.
Για εγγραφή βίντεο πατάς το τρίτο κουμπάκι (με την κάμερα).Αν θέλεις εγγραφή με ήχο πρέπει πριν να έχεις πατήσει και το κουμπί του ήχου.

γεια χαρα χρειάζομαι λίγη βοήθεια, είμαι ανάμεσα στην ali2 και foscam8918w πιστευετε ότι έχουν καμιά διαφορά; Μπορεί να προτείνει κάποιος φίλος κάποιον πωλητή από ebay, και κανένα hint για να αποφύγω το τελωνείο;
thanks

παιδια την βοήθειά σας παρακαλώ! έχω ένα πρόβλημα με τη foscom 8918w.
όταν είναι συνδεμένη ενσύρματα με το ρούτερ γράφοντας στον internet explorer την ip της κάμερας, έχω πρόσβαση στο μενού της και μπορώ να βλέπω live τον χώρο που εποπτεύει. αντίθετα οταν ειναι συνδεμένη μέσω wifi παρά το γεγονός οτι μέσα από το ip camera tool βλέπω την ip adress της κάμερας, δεν μπορώ να μπω στα μενού της.
κάθε βοήθεια εκπρόσδεκτη.

ενδιαφέρομαι και εγω για wifi camera για προσωπική χρήση και ειμαι μεταξύ των μοντέλων DCS932 της DLINK και AVN80X της AVTECH.
ποια πιστεύεται οτι θα με εξυπηρετήση καλύτερα (εικόνα,σετάρισμα)?

παιδια την βοήθειά σας παρακαλώ! έχω ένα πρόβλημα με τη foscom 8918w.
όταν είναι συνδεμένη ενσύρματα με το ρούτερ γράφοντας στον internet explorer την ip της κάμερας, έχω πρόσβαση στο μενού της και μπορώ να βλέπω live τον χώρο που εποπτεύει. αντίθετα οταν ειναι συνδεμένη μέσω wifi παρά το γεγονός οτι μέσα από το ip camera tool βλέπω την ip adress της κάμερας, δεν μπορώ να μπω στα μενού της.
κάθε βοήθεια εκπρόσδεκτη.

Στο τέλος του IP γράφεις και την πόρτα

π.χ. 192.168.1.1:8080

Την πόρτα μπορείς να την δεις από το menu της ενσύρματα.

δεν γίνεται τίποτα. έχω ακολουθήσει κατά γράμμα την διαδικασία για την ασύρματη σύνδεση της κάμερας με το ρούτερ, όπως την περιγράφει στο βιβλίο οδηγιών της κάμερας. προσπάθησα να συνδεθώ ασύρματα στο δίκτυο έχοντας απενεργοποιήσει και τον κωδικο ασφαλείας . και πάλι όμως με το ίδιο αποτέλεσμα. ειναι δυνατόν να υπάρχει πρόβλημα hardware από την στιιγμή που όταν είναι συνδεμένη ενσύρματα, μέσα από το μένου wireless settings κάνοντας scan βλέπει το ασύρματο δίκτυο μου?

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Αν η καμερα σου εχει παρει πχ την ip
192.168.1.6, τοτε μπες μεσα στο router σου να δεις στην dhcp list αν εμφανιζεται η ip της camera.
Ανοιξε στο router αυτην την ip βαζοντας και την πορτα της camera (λογικα ειναι η 80) για να μπορεις να την βλεπεις χτυπωντας και την wan ip.
Κοιτα η επιλογη στην καμερα "optain dhcp from server" να ειναι επιλεγμενη

Παιδιά καλησπέρα.
Αγορασα την περασμένη εβδομάδα μια starTech tip-330 από γνωστό ίντερνετ μαγαζί. Η κάμερα ήρθε και έπαιξε κανονικά στην αρχή!
Είναι ίδιο μοντέλο με της foscam FI8908W...
Διάβασα λοιπόν διαφορά και εκ κατακλείδι της πέρασα το firmware για την fo scam FI890 8W άλλα για κάποιο τρόπο μου εξαφάνισε την λειτουργιά του wireless.
Από τα νευρά μου, μιας και η περιβόητη starTech tip-330 δεν είχε ούτε web site υποστήριξης ούτε μπόρεσα να βρω το firmware που έτρεχε πριν την αναβαθμίσω, της έκανα ακόμα ένα flash από άλλο firmware :SFGSFG SF: με αποτέλεσμα βέβαια να την διαλύσω και τώρα πλέον να κάνει reboot κάθε 15 δεύτερα...

ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω (εκτός από το να την πεταξω στα σκουπίδια...) :firstprize:

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Συμφωνα με τα χαρακτηριστικα δεν φαινεται να εχει τιποτα καινουργιο.
Η ali2 έχει βγαλει και καινουργια σειρα με wi-fi n και video H.264

Καλησπέρα σε όλους,

όσοι έχετε την ali2 από που βάζετε καινούργιο firmware? Βασικά έχω το εξής πρόβλημα, όταν η κάμερα γίνεται reboot χάνει το position που την είχα και πάει στα default. Έχω απενεργοποιήσει το "go center on boot" αλλά τίποτα..

Καμιά ιδέα;

Αγόρασα μια Starcam που είναι ίδια με την Foscam 8918.
Το dyndns δουλεύει, αλλά έχω πρόβλημα με το σετάρισμα του email.
Έχω ως sender ένα yahoo.gr email και ως receiver το mycosmos email.Ως στοιχεία έχω: smtp.mail.yahoo.com, port:587 (δοκίμασα και 25), username το user πριν το @.
Δυστυχώς δεν περνάει με την καμία το test.Καμιά ιδεά?

Καλησπέρα...αυτές οι κάμερες αντέχουν να μπούνε σε πυλωτή. Θέλω να βάλω μια σε κρυφό σημείο..δεν την πιάνει ούτε βροχή ούτε ήλιος ούτε τπτ...αλλά όσο ναναι είναι εξωτερικό περιβάλλον. Μιλάω για μονοκατοικία σε πολή..ούτε βουνό ούτε θάλασσα κλπ. Τις προτιμώ γιατί γυρίζουν κιόλας..και δεν θα ήθελα τις outdoor που είναι πιο ανθεκτικές βέβαια. Με μονωτική ταινία αν καλύψω καλά το σημείο που μπαίνουν τα καλώδια κλπ θα καταφέρω κάτι; Επίσης προσανατολίζομαι για μοντέλο με wifi N. Έχετε να μου προτείνετε κάτι. Αν υπάρχει πρόβλημα στείλτε pm. Θα την παραγγείλω αμέσως..δε θέλω να το ψειρήσω το θέμα..ήδη βλέπω έχετε γίνει εξπέρ. Ευχαριστώ

Εγω την έχω κάτω απο στέγαστρο αυτοκινητου γύρω στο χρόνο, ούτε ταινίες, τίποτε, δουλεύει οκ, ΑΛΛΑ στα 10μ σε ευθεία με το ρούτερ, μια πιανει μια δεν πιάνει...