Καλή WiFi IP Camera?

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Η αργοπορία δεν σημαίνει κάτι κακό....Οφείλεται κυρίως στην υποστελέχωση των ΕΛΤΑ......

Μετά τις 20 μέρες, να αρχίσετε να ανησυχείτε....Αν έχετε track number βάλτε το εδώ...

http://212.205.82.71/trackandtrace/

Re: Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

απο τις 13 ιαν ακομα περιμενω.και δεν πιστευω να φανει τιποτα.ζητηστε tracking number να ειστε σιγουροι.εμενα μαλλον την φαγανε

Last edited:
Re: Καλή wifi IP Camera?

Πείρα και εγώ μια foscam την 8910!ρε παιδία προσπαθώ μια μέρα ολόκληρη να καταλάβω πώς μπορώ να γράψω από την κάμερα στον σκληρό δίσκο! δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ,όποιος ξέρει ας δώσει τα φώτα του….

Απάντηση: Re: Καλή wifi IP Camera?

Κατόπιν ερωτήματος μου..γιατί πολλοί παραπονέθηκαν οτι άλλα λένε και άλλα στέλνουν, πήρα την απάντηση που ήθελα και αύριο παραγγέλνω την 8904W.

Difference between FI8904W and FI8905W
FI8904W 24 IR LEDs night vision upto 15 meters 67 Degree view angle(wider viewing angle) 3.6mm lens
FI8905W 60 IR LEDs night vision upto 30 meters 42 Degree view angle(narrow viewing angle) 6.0mm lens

Επίσης για 5% έκπτωση μου στείλαν αυτό.
To get the discount use coupon code: CES2012

Τελικά παρέλαβες; Εντυπώσεις;

Re: Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

τελικα εφτασε σημερα.δεν μπορω ομως να συνδεθω ασυρματα και εχω ακολουθησει κατα γραμμα τις οδηγιες.μολις βαζω και το ιδιο κλειδι στο ρουτερ και στην καμ.κανει ρεβοοτ βγαζω και το καλωδιο αλλα τιποτα.χανετε η συνδεση.εκανα και πορτ φοργ στο ρουτερ αλλα παπαλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Εγώ πήρα πριν μερικές ημέρες αυτή

http://www.ebay.co.uk/itm/280692515979?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

στα 40 ευρώ. Την δοκίμασα και παίζει καλά. Μάλιστα τη χρησιμοποιώ για να βλέπω το σπίτι μου από μακρυά από τη δουλειά μου μέσω υπολογιστή αλλά και android τηλεφώνου. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ όταν την έχω ασύρματα από το router σε απόσταση 1-2 μέτρα η καθυστέρηση είναι μικρότερη του μισού δευτερόλεπτου, όταν η απόσταση όμως πάει στα 8 μέτρα σε ευθεία τότε έχω καθυστέρηση 10 δευτερόλεπτα και δείχνει να ψιλοκολάει ενώ όταν η απόσταση router-κάμερα είναι σε 6 μέτρα με 2 τοίχους να παρεμβάλονται εκεί χάνω τελείως το σήμα. Ξέρει κανείς αν βάλω μεγαλύτερη antenna στην κάμερα π.χ. στα 8dbi μήπως και λυθεί το πρόβλημα; αλλιώς η άλλη λύση είναι να βάλω εξωτερικό καλώδιο.

Last edited:

ΟΧΙ, έρχεται με european

Ναι κάνε disable όποτε θες πριν τον μήνα.

καλημερα σας κυριοι θελω την βοηθεια σας λιγο.εχω κανει λογαριασμο στο dyndns.com.https://account.dyn.com/dns/dyndns/add.html. eχω δωσει πιστωτικη για 14 μερες δοκιμαστικα αλλα δεν μπορω να βρω το link για να κανω disable μεσα απο το account moy.καμμια βοηθεια?
και κατι αλλο.μηπως εχει συνδεσει κανενας την cαμερα του σε thomson TG782 της cyta να μου πει και μενα την διαδικασια γιατι τα εχω παιξει? *******.dyndns-mail.com θυρα κανονικα kai port forward κανονικα αλλα δεν μπορω να την βλεπω απο αλλο pc.
sto router
to Dynamic DNS Service

Configuration

Use DynDNS: Yes

Internet Service: Internet

Username: s******

Password: ********

IP address: 78.87.220.89

Dynamic DNS service: dyndns

Hostname: http://******.dyndns-mail.com:10010 (Update error)

stin camera Obtain IP from DHCP Server
IP Addr 192.168.10.2
Subnet Mask 255.255.255.0
Gateway 192.168.10.254
DNS Server 192.168.10.254
Http Port 10010
Network Lamp on

000DC5D4B31A
Device Firmware Version 11.22.2.38
Device Embeded Web UI Version 2.4.18.17
Alias Anonymous
Alarm Status None
DDNS Status DynDns Succeed http://******.dyndns-mail.com:10010
UPnP Status No Action
MSN Status No Action

ευχαριστω εκ των προτερων
θωμας

Ψιλο ΟΤ αλλα να πω πω ότι οι τυποι στην Foscam εχουν το πιο αθλιο support (και οχι μονο) που εχω συναντησει ποτε.

Πηραμε απο το site τους για την εταιρια μερικες καμερες.

Δεν ηρθε ουτε Invoice, ελλειπαν πραγματα απο το κουτι, δεν απαντανε ποτε στα email / τηλ, δεν μας δινουν το ΑΦΜ / VAT τους....

Μιλαμε οι τυποι δεν παιζονται, ούτε Ελληνικό μπακάλικο δεν ειναι έτσι...

spcav όταν αποφασίστε να τις αλλάξετε με σοβαρότερες στείλε μου ένα PM :D

Νταξ, ρε παιδια, σιγα, εν γνωση μου τις πήρα (ως φθηνή λύση και για ''δοκιμη'' σε συγκεκριμένα μέρη).

Αυτό δεν αναιρεί ωστόσο την τραγικότητά τους. Εταιρία ειναι που πρακτικά αρνείται να στείλει τιμολογιο / αποδειξη αγορας. Στα ορια της απατης δλδ.

το βάζω και εδώ που είναι πιο γενικό θέμα για ΙΡ κάμερες... πήρα πρόσφατα μια tenvis, και δεν κατάφερα να την ανοιγοκλείσω από τις σχετικές επιλογές της στο web interface. Απλά δεν δουλεύουν. Στις δικές σας? Λέω για τα κουμπάκι switch on / switch off, απλά είναι σαν να μην υπάρχει. Μένει μόνιμα ανοιχτή, εκτός και αν την βγάλω από την μπρίζα. Η όταν την έχω με ασύρματη επικοινωνία, αν απενεργοποιήσω το wifi από το ρούτερ, τότε σταματάει να αναβοσβύνει το ledάκι της οπότε υποθέτω ότι μπαίνει σε κάποια κατάσταση standby. Βέβαια με το που το ενεργοποιήσω πάλι, ξανασυνδέεται (την έχω σαν infra στον τύπο wifi).

Last edited:

Δεν έχω δουλέψει με σοβαρές κάμερες για να δω τι παραπάνω κάνουν αλλά εδώ και πόσο καιρό με τις 2 κάμερες από Foscam..μια εσωτερική και μια εξωτερική δεν εχω κανένα πρόβλημα. Παίζουν 24/7 ...γράφουν στον HP server όταν χρειαστεί..τις βλέπω από το κινητό..τι άλλο να ζητήσω; Αφού παιδεύτικα με κεραίες και καλώδια τελικά με 30ευρουλάκια πήρα ενα wifi extender και καθάρισα. Μάλιστα σκέφτομαι να πάρω ακόμα 1-2..

Δεν έχω δουλέψει με σοβαρές κάμερες για να δω τι παραπάνω κάνουν αλλά εδώ και πόσο καιρό με τις 2 κάμερες από Foscam..μια εσωτερική και μια εξωτερική δεν εχω κανένα πρόβλημα. Παίζουν 24/7 ...γράφουν στον HP server όταν χρειαστεί..τις βλέπω από το κινητό..τι άλλο να ζητήσω; Αφού παιδεύτικα με κεραίες και καλώδια τελικά με 30ευρουλάκια πήρα ενα wifi extender και καθάρισα. Μάλιστα σκέφτομαι να πάρω ακόμα 1-2..

Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα με την εμβέλεια του wifi και για να αποφύγω να τραβάω καλώδια μέσα στο σπίτι μπορείς να μου προτείνεις με ποια συσκευή έκανες τη δουλειά σου;

Ευχαριστώ.

..τι άλλο να ζητήσω;

Ενα και σοβαρό: ποιότητα εικόνας.

Αν έχεις βιντεοκάμερα για κάνε μια σύγκριση για να καταλάβεις τι εννοώ. Και δεν μιλάω με super-ντουπερ βιντεοκάμερα.

Αστο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Προς έκπληξη μου οι τιμές των foscam πήραν τα πάνω τους...κρίμα και ήθελα να πάρω 1-2 ακόμα. Σίγουρα καταλαβαίνω τι λέτε για ποιότητα..αλλά δεν τις έχω τις κάμερες για να τραβάω ταινίες. Μου αρκεί η ποιότητα και με το παραπάνω για το ποιός μπαινοβγαίνει στην πυλωτή και τι κάνει εκεί. Διανομείς,παιδιά με φυλλάδια,ταχυδρόμος κλπ. Τέλωσπάντων δεν θα το αναλύσουμε ξανά και ξανά το ίδιο θέμα. Σίγουρα θα προτιμούσα μια κάμερα των 200ευρώ με Η264,PAN TILT και τα συναφή αλλά δεν έχω τη δυνατότητα. Τώρα που που πιάσαν 100άρικο και οι foscam ακόμα και με την έκπτωση τι άλλο "φθηνιάρικο" έχει να προτείνει κάποιος;

TP-Link TL-WA801ND Ξεκίνησα να ψάχνω και διάβασε διάβασε του καθενός το κοντό και το μακρύ είχα φτάσει σε λύσεις 100+ ευρώ που και πάλι πολλοί λέγαν οτι δεν δουλέυουν καν..τελικά άκουσα ενα φίλο που είχε δοκιμάσει το tp-link και μάλιστα το μικρότερο μοντέλο. Δεν είχε άδικο...εχω ξεχάσει καν οτι υπάρχει κάπου μέσα στο σαλόνι μια φορά το εγκατέστησα και δεν ξανασχολήθηκα.