Επιπλέον για τους καπνίζοντες αρειμανίως στους οποίους δυστυχώς δεν ανήκω ...
Λέω δυστυχώς γιατί βλέπω με τι απόλαυση καπνίζει αρειμανιως το έτερο μου ήμισυ. Ενώ εγώ όχι μόνο δεν μπόρεσα να μάθω να καπνίζω, αντιθέτως απεχθάνομαι ακόμη και την μυρωδιά του τσιγάρου :Banane0:Oχι δυστυχως :smash: ... ΕΥΤΥΧΩΣ !roud:
Αν και αντικειμενο συγκρουσεων και δικαστικων ενεργειων, αν και λογοκλοπη, εντουτοις πανεμορφο και απιστευτα αποτελεσματικο. Η Πανγκαια του μοναδικου Μαϊκ Τορν!
....
Μια και ανέφερες αυτό το όμορφο σκάφος και είσαι από την Γαλλία, σίγουρα θα ξέρεις για το πολύ ωραίο γαλλικό ντοκιμαντέρ :a0210: που παρουσιάζει η ΕΡΤ3 «Ένα λουλούδι στο πέλαγος» (The Southern Flower at sea in Greater Antilles), παραγωγής 2008-2020, όπου ο Φιλίπ Πουπόν, η Ζεραλντίν Ντανόν κι η οικογένειά τους κάνουν τον γύρο του κόσμου ακόμη και στον Βόρειο Πόλο με το πλοίο τους Άνθος του Νότου.
.....
Τι λες φίλε μου μπράβο, χωρίς ηλεκτρικό, χορηγούμενο νερό, παροχές αγαθών κλπ. και με οκτώ παιδιά! :a0210:Ναι φυσικα και το νωριζω φιλε μου.
Και μου ετυχε να γνωρισω και μια γυναικα που ηταν αυτη σε ενα αλλο φιλμ ντοκυμανταιρ με τιτλο "οι Γαλλοι ροβινσωνες" η κατι τετοιο.
Αν εχεις δει το Καπταιν Φανταστικ, ιδια ιστορια, ζωη μεσα στην φυση χωρις ηλεκτρικο χορηγουμενο νερο, παροχες αγαθων.... τιποτα. Η απολυτη αυτονομια.
ΚΑι με 8 παιδια.
Εαν βρω το φιλμ θα σας το παραθεσω.......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.