Καλημέρα με κάτι όμορφο

Καλημέρα Ελλάδα-Καλημέρα Έλληνες εντός και εκτός Μητέρας Πατρίδας :fahne90:

1471164_611629158897459_1553336536_n.jpg

Για το ξεκίνημα μιας καλής ημέρας είναι απαραίτητος ο πρωινός καφές :a0210:.

Επιπλέον για τους καπνίζοντες αρειμανίως στους οποίους δυστυχώς δεν ανήκω, μαζί με τον πρωινό καφέ και το άναμα ενός τσιγάρου είναι πραγματική απόλαυση :Banane0:

Το γνωρίζω απο την καθημερινή πρωινή ιεροτελεστία του καφέ μετά τσιγάρου του έτερου μου ήμισυ :love:.

Και το σλόγκαν της ημέρας που προκύπτει είναι: ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! :BDGBGDB55:

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ !!! :BDGBGDB55:

Χαχαχα .... :laugh::laugh::laugh:

Με την καλημέρα μου σε όλους καπνίζοντες και μή -bye-

Tasos.cz :fahne90:

e4917171fe06a452fa32956780d28516_L.jpg

Toν εβλεπα ηδη πιτσιρικας στην Ελληνικη ΤΒ και με ειχε συναρπασει.
Και στο Ροκυ 3 μπροστα στον Σταλονε (αλλο ενα νεανικο μου ινδαλμα)
Στο μυαλο μου εγινε το πρωτυπο του αντρα για καιρο.
Χαλκ Χογκαν

Βρηκα την φωτο σε ενα ιντερνετικο περιπατο και σας σκεφτηκα.

hulk_hogan_bio_0.jpg

Καλά έκανες και μας σκέφτηκες συμπατριώτη από τα ξένα όπου βρίσκεσαι και εσύ-bye-.
Που τον θυμήθηκες τον Hulk Hogan το αστέρι του wrestling που έπαιξε στην 40 χρονη καριέρα του σαν παλαιστής δυο ρόλους, του ήρωα αλλά και του κακού παιδιού. Τυχεράκιας ο τύπος. Και έκανε σεξ με την γυναίκα του πρώην καλύτερου φίλου του και πήρε 115 εκατομμύρια dollars σαν αποζημίωση επειδή το server Gawker αποκάλυψε βίντεο με τις σχετικές ερωτικές περιπτύξεις.Αυτά μόνο "στο Αμέρικα" μπορεί να συμβούν :Banane0:

4793d01d40178dcd1c56d75a69782364bc762d09.jpg

Αν και αντικειμενο συγκρουσεων και δικαστικων ενεργειων, αν και λογοκλοπη, εντουτοις πανεμορφο και απιστευτα αποτελεσματικο. Η Πανγκαια του μοναδικου Μαϊκ Τορν!

dd5d0_PANGAEA_Bild3-52ed091c.jpeg

Eιχε κατσχεθει επι ενα χρονικο διαστημα απο το Γαλλικο κρατος και αργοτερα αφεθηκε ελευθερο μεσω εγγυησεως.

90

Ταξιδευει και στον Βορειο Πολο αναμεσα σε παξετους, χωρις να ειναι παγοθραυστικο.

Mike-Horn-Pangea.jpg

mike-horn-2-77-tt-width-980-height-796-crop-1-bgcolor-ffffff.jpg

Απάντηση: Re: Καλημέρα με κάτι όμορφο

Oχι δυστυχως :smash: ... ΕΥΤΥΧΩΣ ! :proud:
Λέω δυστυχώς γιατί βλέπω με τι απόλαυση καπνίζει αρειμανιως το έτερο μου ήμισυ. Ενώ εγώ όχι μόνο δεν μπόρεσα να μάθω να καπνίζω, αντιθέτως απεχθάνομαι ακόμη και την μυρωδιά του τσιγάρου :Banane0:

Αν και αντικειμενο συγκρουσεων και δικαστικων ενεργειων, αν και λογοκλοπη, εντουτοις πανεμορφο και απιστευτα αποτελεσματικο. Η Πανγκαια του μοναδικου Μαϊκ Τορν!
....

Μια και ανέφερες αυτό το όμορφο σκάφος και είσαι από την Γαλλία, σίγουρα θα ξέρεις για το πολύ ωραίο γαλλικό ντοκιμαντέρ :a0210: που παρουσιάζει η ΕΡΤ3 «Ένα λουλούδι στο πέλαγος» (The Southern Flower at sea in Greater Antilles), παραγωγής 2008-2020, όπου ο Φιλίπ Πουπόν, η Ζεραλντίν Ντανόν κι η οικογένειά τους κάνουν τον γύρο του κόσμου ακόμη και στον Βόρειο Πόλο με το πλοίο τους Άνθος του Νότου.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θεος ο Χογκαν...και γω τον θαυμαζα πιτσηρικας με τον ξαδερφο μου θυμαμαι καπου εκει στο 1991.

Ωχ ..μη λετε για τσιγαρο στο Μανο θα σας παρει το κεφαλι.

Καλημέρα σε όλους και μην ξεχνάτε "αγαπάτε αλλήλους". :ernaehrung004:

6c9d0df97892ee9679da1a45d4bc9f8c.jpg

Όχι όμως "ποντιο-πιλατικά:blink:" όπως δηλώνουνε οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι μας στην εύστοχη γελοιογραφία του ΚΥΡ :Banane0:

kyr_8.jpeg

Re: Απάντηση: Re: Καλημέρα με κάτι όμορφο

Μια και ανέφερες αυτό το όμορφο σκάφος και είσαι από την Γαλλία, σίγουρα θα ξέρεις για το πολύ ωραίο γαλλικό ντοκιμαντέρ :a0210: που παρουσιάζει η ΕΡΤ3 «Ένα λουλούδι στο πέλαγος» (The Southern Flower at sea in Greater Antilles), παραγωγής 2008-2020, όπου ο Φιλίπ Πουπόν, η Ζεραλντίν Ντανόν κι η οικογένειά τους κάνουν τον γύρο του κόσμου ακόμη και στον Βόρειο Πόλο με το πλοίο τους Άνθος του Νότου.
.....

Ναι φυσικα και το νωριζω φιλε μου.
Και μου ετυχε να γνωρισω και μια γυναικα που ηταν αυτη σε ενα αλλο φιλμ ντοκυμανταιρ με τιτλο "οι Γαλλοι ροβινσωνες" η κατι τετοιο.

Αν εχεις δει το Καπταιν Φανταστικ, ιδια ιστορια, ζψη μεσα στην φυση χωρις ηλεκτικο χορηγουμενο νερο, παροχες αγαθων.... τιποτα. Η απολυτη αυτονομια.
ΚΑι με 8 παιδια.
Εαν βρω το φιλμ θα σας το παραθεσω...

Στα νιατα της ηταν ηθοποιος επιξε και στο Γλλικο σινεμα. Απο πολυ πλουσια οικογενεια με σημαντικη κοινωνικη θεση.

Στο βουνο με οχτω παιδια ... να επιβιωνουν με οτι παραγαν οι ιδιοι.

Τωρα βεβαια τωρα δεν ζει πλεον στη κοινωνια... ο πρωην της εχει μεινει μονο στο βουνο, και καποιες απο τις κορες της εμειναν τσομπανησες. (πολυ δυσκολο επαγγελμμα απ'οτι φαινεται).

Αναρωτιεμαι εαν το φιλμ δεν εχει πρει την εμπνευση του απο αυτην την ιστορια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλημέρα με κάτι όμορφο

Ναι φυσικα και το νωριζω φιλε μου.
Και μου ετυχε να γνωρισω και μια γυναικα που ηταν αυτη σε ενα αλλο φιλμ ντοκυμανταιρ με τιτλο "οι Γαλλοι ροβινσωνες" η κατι τετοιο.

Αν εχεις δει το Καπταιν Φανταστικ, ιδια ιστορια, ζωη μεσα στην φυση χωρις ηλεκτρικο χορηγουμενο νερο, παροχες αγαθων.... τιποτα. Η απολυτη αυτονομια.
ΚΑι με 8 παιδια.
Εαν βρω το φιλμ θα σας το παραθεσω.......
Τι λες φίλε μου μπράβο, χωρίς ηλεκτρικό, χορηγούμενο νερό, παροχές αγαθών κλπ. και με οκτώ παιδιά! :a0210:

Τα παιδιά πως τα γεννούσε η μάνα, στην κλινική, η με κάποια μαμή όπως γίνονταν παλιά στα χωριά? :chinscratch:

Να το βρεις το φιλμ και να μας το παρουσιάσεις , σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον :captain:

ΥΓ. Βρήκα το τρέιλερ ειναι αυτό εδω:

Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι αδιάφοροι

• Like
Reactions: Colombos74
20 ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
(Στο 9.07 λεπτό του βίντεο και η συγκινητική χειρονομία του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο προς το ξανθό κοριτσάκι)

• Like
Reactions: cyclades