Καλο docking station για Iphone 5?

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
Εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο docking (sound) station για το iphone 5 τωρα που καλοκαιριάζει; Πρεπει να παιρνει και μπαταριες, και δέχομαι προτασεις ολων των budget.
Merci! :)

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Σε τι τιμή και τι μέγεθος ψάχνεις ?
ΙΜΗΟ Δεν είναι απαραίτητο να είναι docking station – να κουμπώνει το iPhone πάνω του
Υπάρχουν και wireless / Bluetooth λύσεις
Ενώ πέραν από συσκευές με κλασικές μπαταρίες, υπάρχουν με ενσωματωμένη μπαταρία λίθου που κρατά 6-12 ώρες και φορτίζει από mini-usb / αναπτήρα αυτοκινήτου.

Οικονομικά (και πιο ακριβά) παραδείγματα έχει η Logitech
http://ue.logitech.com/en-us/wireless-speakers/mobile-boombox#tab-specs
http://ue.logitech.com/en-us/wireless-speakers/boombox

Δε ξέρω αν είναι τα καλήτερα αλλα σίγουρα αξίξει να τα έχεις υποψη σα baseline

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
Τιμη δεν εχω αποφασισει ακομη. Θελω ομως να καρφωνω πάνω iphone ή ipad οπωσδήποτε.
Το B&W δείχνει φανταστικό, αλλα θα ηθελα να το ακουσω.

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
Ωπ. Το zeppelin δεν παιρνει μπαταριες. Κανω λάθος; Καλη η χαιεντιλα, αλλα το χρειαζομαι και για την παραλια..

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,097
Προσεξε μονο αν υποστηριζει Lightning γιατι αλλιως (ανταπτορες) το ''καρφωμα'' μπορει να ειναι μυστηρια ιστορια....

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,097
Re: Απάντηση: Καλο docking station για Iphone 5?

Ωπ. Το zeppelin δεν παιρνει μπαταριες. Κανω λάθος; Καλη η χαιεντιλα, αλλα το χρειαζομαι και για την παραλια..
Αν το θες για παραλία πας σε πιο απλες / μικρες / φορητες λύσεις (τυπου Logitech πχ)

Και μπαταρίες να επαιρνε το Zep, αν σ εβλεπα να σκας παραλία με δαύτο θα χα τη φωτο τις δεκαετίας στο τσεπακι :p

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
To Arcam rcube θα ηταν καλος υποψηφιος αλλα δεν εχει βγαλει ακομα μοντελο με lighting connector..

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,097
Re: Απάντηση: Καλο docking station για Iphone 5?

Το δευτερο δεν νομιζω πως εχει lighting connector.
Δεν εχει (οπως και το TDK νομίζω).

Κι εγω σκεφτομουν: Πέραν της καταναλωσης, χάνεις σε ποιότητα με το Bluetooth;